Gerçek NARSİST nedir, anlatıyorum.

Daha önce bi kaç tane konu açtım, eski nişanlım ile ilgili ben tek sorunun şiddet olduğunu düşünürdüm ama meğersem oda narsist kişilik bozukluğuymus, bende düğüne 1 ay kala nişanı attım daha doğrusu ailem öğrendi benim söylemeye cesaretim yoktu çünkü, ve ailem arkamda durdu sonuna kadar şuan ailem hiç biri istemiyor onu nefret ediyorlar ondan sana bunları nasıl yaşatır diye nasıl bize söylemezsin diye tam da sizin anlattıklarıniz gibi hep beni suçlu çıkarırdı çoğu zaman da çok özür dilerdi farklı olarak en sonda da hadi sen beni öp bende seni barışalım derdi. Ve tehditlerden dolayı söyleyemedim ve de merhametimden dolayı aman babasının öldü ondan bu kadar değişti diye düşünürdüm kendide bunu söylerdi babam öldü yaşadıklarım kolay değil hayat beni çok yordu gibi şeyler söyleyip kendini acindiriyordu aileme karşı hep saygısız mesafeli ben hep böyleyim derdi herkese karşı böyleyim senin ailene özgü değil derdi , bi şekilde onada ikna ederdi, beraber çalışıyorduk kuaför işletiyorduk ben dükkanin bel kemiği makeup dum tüm müşteriler benim için gelirdi benim makyajım kaş alımım samimiyetim sohbetim için ama asla hakketigim parayı vermezdi , şuan evli değiliz sana formeliteden veriyorum zaten bu parayı evlenince senin benimmi var dükkan senin gibisine laflar kullanırdı, ama çeyize gelince üstüne ne düşüyorsa almak zorundasın eksiğin ne kaldı al, ailene para verme derdi . Verdiğin 3 kuruş para nasıl herşeyi yetiştirim dediğimde annene vermezsen yetiştirirsin deyip kavga çıkardı. O kadar çalıştım o kadar eşşek gibi çalıştım o kadar müşteri getirdim hiç kıymetimi bilmiyordu elemanların yanında defalarca çocuk gibi azarladı. O aldığım paranın yanında o kadar iş yapıyordum ki Allah biliyor, üç kuruş paraya her işe ben koşuyorum gelin başı agda kaş kişisel bakım, bunun yanında çıraklar olmasına rağmen bana bile temizlik görevi vermişti. Bu dükkanda herkesin bi görevi var yapacaksin mecbursun eşşek gibi yapacaksın hele bi yapma zararlı sen çıkarsın diyordu dayaktan bahsediyordu yani . Ama normalkende şöyle seviyorum böyle seviyorum derdi, kavga ederken hep derdim sen demgesiz ahlaksızin tekisin çantamı alıp gitmeye çalışıyordum, hadi bi git aileni nasıl bitiriyorum görürsün diyordu. Tehditlerinden dolayı kalıyordum hep , en son yine bi ağda makinasını temiz yapmadım diye bana çırakların içinde bağırdı. Yapmıyorum lan dedim sen kimsin dedim gel gösterim dedi arka tarafa aldı bi tokat attı bana şimdi git temizle dedi gittim temizledim o kadar zoruma gittiki .o gün eve geldim abdest aldım namaz kıldım sonra Kur'an-ı Kerimi açtım aglayarak okudum resmen sonra dua ettim Allah'ım benim cesaretim yok sen bu korkak kuluna yardım et dedim ne olursun diye haykırdım resmen o kadar ağladım o kadar dua ettim ki Allah biliyor. Sonra amcasını aradım bi onun sözünü dinler dedim böyle böyle benim sabrım kalmadı. Ben ne yapacağımı bilmiyorum anlattım herşeyi adam bana dediki evlenince düzelir hiç bişey demedim kapattım. Odaya geldim annem dedi ne oldu dedim yok bişey normal tartıştık üstüme gelmedi annem, sonra telefon arama kaydediyordu açmış annem amcasiyla konuşmamı dinlemiş herşeyi öğrendi. Allah'ın kudretine bakarmisiniz 1 saat içinde dualarımı kabul etti sadece 1 saat o öyle yüce bi Rabki kullarına merhamet eder.annem dedi ben seni böylemi yetiştirdim o kim sen ondan korkup söylemedin benim bi canım var oda sana feda olsun dedi ben seni bu beladan kurtaricam dedi sen korkma abime babama söyledi hiç biri üstüme gelmedi sadece babam ben sana bi kere vurdummu o kim sana vuruyor o kim dedi benim bi canım var onu feda ederim dedi senin için abimde aynı şekilde söyledi hepsi arkamda şuan da, telefonumu kapattım o gece ertesi gün salak gibi işe gelmemi bekliyor tabi. Aradi sabah annemi benim nerde olduğumu gelmediğimi söyledi annem ağzına geleni söyledi sen ne diyorsun unut o kızı artık sen kimsin dedi annem konuşurken babam aldı telefonu elinden oda ağzına geleni söyledi kapattı sonra. Ben korkuyorum ama o tehditleri geliyor aklıma kuruyorum kafamda aileme bi zarar verecek diye babam dediki seni çok pis korkutmuş hiç bişey yapamaz dedi. Korkma sana gücü yetmiş dedi.gercekten de dedikleri gibi oldu bu defa götü tutuştu ailesinden aramayan kalmadı kapımıza gelmeyen kalmadı Şans diye diye. Ailem asla bizi bunu için aramayın diyorlar 20 gün oldu benim bulaşık makinam ve çamaşır makinam orda, onlarında nişanda aldıkları herkes eşyalarını gelip alsın bizimkileride gönderin diyoruz , hiç bi şekilde yanaşmıyorlar oğlan kabul etmiyor ben vazgeçemem deyip duruyor. Ben kendisiyle hiç bir şekilde iletişime geçmiyorum beni tekrar kandırır diye numaramı değiştirdim, yüksek takipçili iş hesabımi dondurdum. Hiç sosyal hayatım kalmadı onun yüzünden vazgecse yoluna baksa bende yoluma bakacağım ama vazgeçmem deyip duruyor. Ortak arkadaşım var bi defa onunla iletişime geçtim gecmez olaydım senin Kafanı asla karıştırmak istemem senin hayatın sonuçta dedi, ama psikiyatriye başladı seni kaybettiğini asla kabullenemiyor dedi kendini düzeltmek için pskilojik destek ve hap kullanıyor felan dedi. Bende salagim ya işte hemen aklım bulandı o arkadaşımla da iletişimi kestim artık konuşmayacağım çünkü sizin bu yazdiklariniz asla değişmez diyorsunuz bende asla inanmıyorum değişeceğine Allah'a havale ettim benden uzak olsun Allah'a yakın olsun 4 senemi çaldı heba ettim en güzel yıllarımı

Kızım bildiğin altın yumurtlayan tavukmuşsun sen. Ben de diyodum bu adamın kapına bi reisi cumhuru getirmediği kaldı neden acaba? Adam sen olmasan açından ölecekmiş ya.

Kızım bildiğin altın yumurtlayan tavukmuşsun sen. Ben de diyodum bu adamın kapına bi reisi cumhuru getirmediği kaldı neden acaba? Adam sen olmasan açından ölecekmiş ya.
Bunca yaşanan şeyden sonra şuan istemesi benimde aklıma onu getiriyor, sevgi değil bu muhtaç, seven insan bunları yapmazdı zaten. Ama aklım almıyor dükkana gelen her insan benim için geldiğini söylüyordu bu kızın kıymetini bil o olmazsa buranın işleri düşer gibisine oda farkındaydı acaba , ama ona rağmen hiç bi şekilde kendimi değerli hissetmiyordum oda biliyirdu korktuğumu gidemeyecegimi ondan öyle davranmya devam ediyordu ,

Konu sahibi en son geçen ay girmis ama şeyi çok merak ettim ya, acaba hiç özür dilemis mi ? Narsistlerde özür dileme yokmuş hatayı kabul edip özür dilerim demezlermiş. Konuyu okudukça ben burda boguldum. Umarım bizden uzak olur bu tipler gercekten katil ederler insanı.

Bir yandan da her bu hareketlerden bazılarını yapan narsist olmuyor arkadaşlar bu ince bir çizgi.

Aşırı derecede aptal bi adam bu. La insan hiç yoktan nikahı basana kadar insan kılığında durur. Evlenir evlenmez çocuğu koyar öyle çıkarır gerçek yüzünü. Eğer kızın olsaydı zekasının yarısını bu adamdan alacaktı.

İyi ki olmamış gün geçtikçe bunu söyleyebiliyorum kendime, çok şükür Allah'ıma, psikiyatriye felan başlamış sözde kendini düzeltmek için hala sürdürüyorlar şans diyip diyip inşallah benden vazgeçer kendi yoluna bakar da bende kendi yoluma bakarım

Onların eşyalarını kargoya ver içine de 'benimkiler kurtuluşumun sadakası olarak sizde kalsın' yaz, eşyalar yarın gelir sana. Sakın görüşme, sakın iletişim kurma, yumuşatmalarına kesinlikle izin verme. İkinci defa kurtulamayacağın gibi ailenin şu anki desteğini de ömür boyu tekrar bulamazsın.

Ailem iletişim kuruyor sadece aradıklarında ben hiç bi şekilde görüşmüyorum zaten, ailemde öyle dedi vermezselerde başımızin gözümüzun sadakasi olsun sana bişey olmasın dediler

Ailem iletişim kuruyor sadece aradıklarında ben hiç bi şekilde görüşmüyorum zaten, ailemde öyle dedi vermezselerde başımızin gözümüzun sadakasi olsun sana bişey olmasın dediler
Ben de yakın zamanda nişan attım. 2 hafta oluyor. Sürekli tavır yapıp küserdi, küçük şeyleri sorun yapar büyütürdü. Öfke problemi var. Kavgalarda yer yer bana olmasa da ağzını bozardı. Kendinde olan şeyleri yansıtarak bendeymiş gibi gösterirdi. Ben karşı gelip eleştirdiğimde suratı düşer, hemen kaçmak isterdi. Konuşmaya çalıştığımda da kavga ederdi. Herkesi her alanda eleştirdi sanki kendisi mükemmelmiş gibi. İlişki bitince psikolojik şiddetten çıktığımı hissediyorum, öyle yorulmuşum. Siz de iyi ki bu kararı vermişim diye her zaman diyeceksiniz eminim ki siz daha kötü şeyler yaşamışsınız.

Sizin bu yaşadıklariniz yanında, şiddeti vardı ve küçük düşürme gibi huyları vardı kendini çok beğenmiş egoistin tekiydi , kendi ailesine bakmadan benim ailemi eleştirirdi, nişan attığım ilk zamanlar çok kötü hissediyordum ama şimdilerde biraz iyiyim çok şükür, en büyük şansım bana her konuda koşulsuz arkamda olan ailem onlarda olmazsa nasıl olurdu kim bilir Allah annelerimizi babalarımızi başımızdan eksik etmesin inşallah

Okurken resmen benim hayatımı biliyor dedim 30 yıldır böyle bir insan ile yaşıyorum niye ayrılmasın demeyin kendimce sebeblerim var dediğiniz gibi kendim için doktordan yardım aldım ilaçımı içiyorum oh mis ne hali varsa görsün diyorum artık umursamıyorum ona acımayı bıraktım ve rahatladım

Benim annem de öyle. Hatta nişan atmam konusunda çok destek oldu. Zaten iyileşirsiniz bir süre sonra. O kişiyle çok mu mutluydunuz. Eminim siz de rahatlama hissetmişsiniz. Ben kendimi savaştan çıkmış gibi hissettim ilk başta.

Evet rahatlama hissetim ama benim Eski nişanlım hala vazgeçmiş sayılmaz, Instagramda resimlerimizi öne çıkarmış beni soranlara bu süre ara verdi diyormuş yüzüğünü takmaya devam ediyormuş falan, tamamen peşimi bırakmadığı sürece tam rahatlamış sayilmayacagim galiba

Sizinki ağır bir ruh hastası gerçekten. Allah kurtarsın. Benimkinde aşağılık kompleksi ve öfkesi vardı. Kendi de itiraf etti bunu, sana ve
ailene yetemeyeceğim diye korkuyorum derdi. Ama bunun öfkesini de bana kusardı.

Evet düğünle ilgili bir yere borçlansa bana sakın bulaşma konuşma sana patlarim aileni senin isteklerini yapacam diye neler yapıyorum deyip dururdu bak ağzım laf dolmuş sus konuşma derdi, anlayacağın bana da kusardim. Tek temenim o kurtulmak

Yine de senin geri adım atacağını düşünüyor bence, tekrar döneceğini ondan fotoğrafları falan kaldırmamış. Sakın kararından dönme.

Yine de senin geri adım atacağını düşünüyor bence, tekrar döneceğini ondan fotoğrafları falan kaldırmamış. Sakın kararından dönme.
Aynen onların düşüncesi şu zaten o kadar şey yaşattı ama sevgimin bittiğine inancı yok işte, lan sen her boku yap her boku söyle döv söv ama ben seni sevmeye devam edim mantıklari bu işte maalesef bitirdi içimdeki herşeyi, onun için aracıları gönderince nişanlımla 5 dk konuşmak istiyorum diyor inanmıyor benim onu bırakacağıma

Gizli narsistler diler. Ama kurban rolu yaparak oxur dilerim ama bak soyle oldu... Beni sen boyle yaptin vb. :)

Benim annem narsist

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…