Gerçek NARSİST nedir, anlatıyorum.

Hortlayacak tabi ki, böyle konular başa tutturulmalı bence
Ben seni dovmedim ki cok ustume gelip beni bu hale getirdin, dovsem su an karsimda konusuyor olamazdin" diye beni bunun dayak olmadigina ve sebebin ben olduguma inandirmaya calisti.
Şu cümle varya öyle yaşıyorum ki iliklerime kadar ben seni dövmedim dövsem yerinden kalkamaz hastanelik olurdun sen dayak görmemişsin diye diye attığı tokatları yediğim yumrukları tekmeleri kabullendim çünkü onu bu hale ben getiriyordum öfkelenmesine ben sepep oluyordum şuçlu hep bendim ben onun değerini bilmiyormuşum hatta ben hayatta hiç bir şeyin değerini bilmiyormuşum

Merhaba narsistik tavırların olduğunu düşündüğüm eski sevgilim hakkında yazıyorum,iyileşmeye çalışıyorum,maddi manevi istismar edildim ,Sezer Ergör videolarını izledim yaşadığım durumu anlamak icin,neredeyse çoğu uyuyor..Beni aldatmış ..sonradan farkettim, dün o kıza evlilik teklifi yaptığı fotoğraf videolarını gördüm,benle sevgiliyken bana çiçek almayan adam sürekli mağduru oynayan adam birden değişmiş diğer ilişkisinde,yaşadıklarımın etkisinden hala çıkamıyorum..Demek ki narsistliği banaymış diyorum..Ben yanlış tanımışım,Şuan çok mutlu görünüyor bunca yaşattığı adaletsizliğe rağmen,benimle uğraşmasın diye ayrılırken bana borcu vardı asla istemedim yeter ki benden uzak dur ayrılmak istiyorum demiştim..

Merhaba ben de yıllarca bir narsistle sevgili oldum, Sezer Ergör tüm videolarını izledim, gözden kaçırmayın ki Sezer hanımın da dediği gibi o maske takıyor ve evlendiği eşine de aynılarını yapacak
Ben kendimi aşka ilişkilere kapadım 7 ay oldu biteli ruhumda açtığı yaralarla baş edemedim hala
Özgüvensiz iyi niyetli bir emaptım, ailemde de narsist ebeveynim var bundan sonra ki amacım bir ilişkide aşk değil kafamı kullanabilmek olacak
20 sene farkedilmeyen narsistler var, çok iyi özgüvenli insanlar bunların eline düşüp özgüvenleri yitip gidiyor, illa ki bir yerde sevgi açlığımız var şimdi ben kendimde bu açığı kendim kaptmaya çalışıyorum

Yok hepsinde öyle değil bence biraz geç bir yorum oldu ama, müslüman narsistler var bir de, çalışmanı para kazanmanı engelleyip, ben yaparım ederim sen evde otur evinin hanımı ol deyip ekonomik, psikolojik, fiziksel şiddet uygulayıp, dışarıdan soyutlayıp yalnızlaştırıp değersizleştirenler var.

Ozur dileyerek soyluyorum, tabii ki kendi tercihinizdir ama bu kadar kafa yormaya deger mi? Degdi mi?
Hani tabii ki kocanizdir, deger verirsiniz, evliliginizi kurtarmaya calisirsiniz filan ama buna bu kadar harcadiginiz enerji ile doktora tezi yazarmissiniz.

Ayy düşman dötüne.. böyle bir sevgilim vardı benden uzak Allaha yakın olsun. Uzak durun özellikle aşırı kıskançlığı varsa. İnstaya koyduğum çocukluk fotoğrafım yüzünden (açık seçik bile değil normal çocukluk fotosu) 1 hafta kavga etmiştik senin güzelliğini benden başkası görmesin istiyorum diyordu manipülasyona bakk ama beceremedi beni avcunun içine alamadı çünkü izin vermedim buna. Asla koşmadım peşinden asla mantıksız hareketleri için gururumu onurumu çiğnemedim bu hayatta öğrendiğim bir şey varsa gurur ve onur çiğnenecek durumlarda yapılması gereken seçim kendi gururunu ve onurunu seçmektir. Çiğnemek asla insana fayda sağlamaz aksine daha çok zarar görmesine sebep olur çok geçmiş olsun diyorum konu sahibine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…