Bana kadın dusmani diyemez bu birincisi
Ikincisi ben ufak bir eleştiri yaptım hemen kurban piskolojisine girdi.
Ben ağır bir elestiride bulunmadım.
Bosanmasina değil böyle biriyle evlenmesi sıkıntı zaten biliyormuş böyle bir adam olduğunu sürpriz çıkmamış
4 senedir anlarsın neyin ne olduğunu.
Ben genel anlamda yazmıştım zaten narsist narsist herkesin ağzında ama hep bu narsistlerin peşinde kadınlar.
YouTube da orda burda narsistleri nasıl yola getiririz başlıkları.
Kurban olaraj göremem kimse kusura bakmasın.
Ben kurban psikolojisine girmedim. Eskiden böyleydim, yol gösterenim de yoktu. Biri görür belki dedim. Çünkü beni de biri uyandırdı.
İnsanların birbirine yardım etmesine bile tahammülünüz yok. İyi ki kurtulmuşsun, insanlara da anlatıyorsun ya da geçmiş olsun demeyip insanın geçirdiği tramvaya hakaret ederseniz dostluk gösterdiniz diyemem size.
Yok kaç sene ne mal olduğunu görmüşsün, yok oh olsun bilerek yapmışsın. E ne bu, dostluk mu? Sizin yaptığınız davranışın adını ben koyunca onu bunu diyemezsin oldu. Siz okumadığınız konuya bodoslama teşhisi var mı diye gireceksiniz ben cevap verince üste çıkacaksınız.
Valla çok iyi biliyorum artık bu da narsistik bir davranış.
O sebeple haklısınız toplum bu davranışı gösteren insanlardan geçilmiyor.
Ya evlenmemişsiniz ya hasbel kader şansınız yaver gitmiş yok herkes görseymiş bile isteye yapmasaymış. Tuhaflığı görmek başka bilmek başka bir şey.
Bilmiyordum diye de yazdım.
4 sene bir kötü yanını görmedim, çok iyi sakladı diye de yazdım.
Siz ona bile 4 sene biliyordun demişsiniz.
Size tepki gösterdiğim tek şey yazan her şeyi okumadan eleştirmeniz.
Fırsat kolluyordunuz sanki birinin üstünden ego tatmin etmeye de o ben oldum gibi oldu.
Ve evet bunun adı düşmanlık.