- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Benim eşim de başkalarına sinirlenip bir sorumla bana patlardı eskiden, şu an ise çok basit bir sorumu bile abartı buluyor.Zaten bunları söylerken kendileri de inanmıyor amaçları bizi sinir hastası yapmak.Ben de yakın zamanlarda artık kavga çıkmasın diye muhatap olmuyordum.Telefonla burdayım bir de bingo oyunu oynarım sifresine kadar bilir ayrıca hep ortadadır telefonum.Ayni iftirayı attı yok neden elimdeymis telefon.Kendisi hesap açmadan ha bire tıktık videoları izler durur.Ha birde dediğiniz gibi bazen tepki vermez sonra içinde biriktirip en ufak tartışmada sana patlar savunması da şu sen benim neye tepki vereceğimi bilmiyor musun?Aileme çevreme hep beni kotuluyordu onlara başka bana başka konuşuyordu çok şükür ispat ettim hoparlöru açıp dinlemişttim foyasi ortaya çıkınca aileme de aynı şekilde kin kusuyordu çünkü saklama gibi durumu kalmıyordu
Örneğin bana abisi ile ilgili bir şey anlatıyor, ben de abin nereye gidecek vs diyorum. Başlıyor ben nerden bileyim, neden böyle sorular soruyorsun, ne kadar saçma sorular vs diye. Yani orda ben kendimi suçlu hissetmeme neden oluyordu. Bakın çok basit bir soru ve abartı seviyesi.