Gerçek Hocalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yurtta kaldığımda çok bu tarz şeylere maruz kalmıştım şimdi hatırlıyorum da 😁 su an olsa katlanamazmisim her şeyin zamanı varmış demek ki 😁
bizim odada kafatası vardı tıpçı kızın.amanınnn ben nelerle yaşamışımmmm.üstüne de ne idimm ne oldum yazmışlardı tövbe tövbe.açılmasın bu tür konular. ürktüm :işsiz: :duduk:

Hiç mi ders almıyorsunuz?Geçenlerde bir hoca bozuntusu karı koca ikisine de tecavüz etmiş.Nedem doktor değil de hoca?Ayrıca burada yasak bu tarz bir konu açmak.

Eklentiler

• Screenshot_20220128-000644_Chrome.jpg
    Screenshot_20220128-000644_Chrome.jpg
    81,7 KB · Görüntüleme: 96
İster deli diyin ister psikolog deyin arkadaslarin kimse yasamadan bilmez benim amacim bu yarz seyleri yasayan var mi ya da bdni anlayabilen ankarada yasiyorum tanidiginiz hoca var mi diye soru acmak istedim yok cahillik yok su yok bu yasamadan bilemezsiniz onceden boyle degildim kalp gozumde bir o kadar aciktir inancli biriyim ayetel kursiyi bile ruyada ezberlettirdiler bana daha sekizinci sinifa giderken ruyamda uc tane dilek hakkim oldugunu soyleyip istediklerimi sordular hz . Muhammed sav gormeyi istedim gordum evlenecegim kisiyi sordum gordum cocuklarimi bilemsorup gordum esimi tNimadan gordum yani bir o kadarda kalp gozum acik inancli olanlar beni anlar neden bu seyleri yasamaya basladim bilmiyorum evimde evet buyu buldum bulmadan once bi tarz seyleri yasiyordum bulduktan sonra daha cok kormaya basladim ve bu yuzden hoca arastiriyorum
Ben pek inanmam oyle ruyamda onu bunu gordum islerine, siz bence cok ugrasiyosun bu islerle gibime geldi, enerjinizi baska seylere kanalize etmeyi deneseniz

İster deli diyin ister psikolog deyin arkadaslarin kimse yasamadan bilmez benim amacim bu yarz seyleri yasayan var mi ya da bdni anlayabilen ankarada yasiyorum tanidiginiz hoca var mi diye soru acmak istedim yok cahillik yok su yok bu yasamadan bilemezsiniz onceden boyle degildim kalp gozumde bir o kadar aciktir inancli biriyim ayetel kursiyi bile ruyada ezberlettirdiler bana daha sekizinci sinifa giderken ruyamda uc tane dilek hakkim oldugunu soyleyip istediklerimi sordular hz . Muhammed sav gormeyi istedim gordum evlenecegim kisiyi sordum gordum cocuklarimi bilemsorup gordum esimi tNimadan gordum yani bir o kadarda kalp gozum acik inancli olanlar beni anlar neden bu seyleri yasamaya basladim bilmiyorum evimde evet buyu buldum bulmadan once bi tarz seyleri yasiyordum bulduktan sonra daha cok kormaya basladim ve bu yuzden hoca arastiriyorum
Uc dilek hakki verdiler zaten gorecegin kisileri mi gormek istedin🤣🤣yaa bana vermezler ki soyle haklar.
Hanimefendi saka bir yana eskiden neri bu tarz inanislariniz varsa psikiuayr a lutfen gidin.kalkip bir hocaya gidersiniz neler okuyoruz.cocuklqriniz da var madem lutfen dinleyin

Cunku yasadiklarimin psikologla hic bir ilgisi yok hadi diyelim psikolog esimdekidemi psikoloji olarak yasamadan bilemezseniz artik iletisime kadar gecip konusuyorum cildirmak uzereyim
Şizofreni belirtileri gösteriyorsunuz. Canınızı seviyorsanız psikiyatriste gidin. Paylaşılmış psikoz diye bir şey var. Sizle yakın olan herkeste belirti görülebilir bu durum yüzünden.

Evet gece beraber uyurken yatakda dumduz bi sekilde yavas yavas asagiya dogru suruklenirken besmele cekip kolumdan tutup cekmis ve o sirada agliyormusum dumduz bi sekilde sanki ayagimdan biri cekiyormus gibi esimde inanmazdi psikolog falan derdi ama o ani uasadiktan sonra oda korkmaya basladi ve inanmaya basladi
Yapmayın nolursunuz. Gidin bir doktora görünün. Açıklayamadığınız olayları kanıtlanamayan varlıklarla açıklamaya çalışıyorsunuz. Bu işin sonu bilinmezlik. Mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır! Karı-koca kendinizi fazla kaptırmış olabilirsiniz. Uykunuzdan sağlıklı bir şekilde uyanamayabilirsiniz. Ki bu son yazdığım bende uzunca yıllar oldu. Evde insanlar gördüm, konuştum, evden çıkmaya çalıştım falan falan. Ama hepsi, bedenen uykudan kalkmış olmama rağmen zihnen hala uykuda olmamdan kaynaklanıyor. Ben de bunu bahsettiğiniz varlıklara yorsam kafayı yerdim.

8. sınıfa giden bir genç kıza dilek hakkı veriliyor ve dilediği şeylere bakın. Bu yetiştirilişiniz ve dini konularda nasıl bastırıldığınızı da ortaya koyuyor. Allaseniz siz dinle kafayı bozmuşsunuz, ufaktan beri böyle bilgiler içinde büyüyüp. "Cinni, kalp gözü" falan fıstık. Ailenizde anlatılan hikayelerin sanrıları bunlar hep.

He cinler gelecek de siz seçilmiş bir insansınız, size öğretecekler, sonracığıma işte size görünecek ne varsa. Oldu. Psikiyatra gidin. Bu ülkede deliler ya Mehdidir(!) ya da mehdinin annesi. Din konuludur geneli sanrıların. Yok ki anam bi uzaylı gelsin ulaşsın, yok. Coğrafi travmalar paso cinni, dini.

Sizin ciddi psikozlarınız var. Lütfen psikiyatriye gidin.

Durumunuz gittikçe kontrol edilemez hale gelecek yoksa.

Eklentiler

• BC389784-4191-4658-BEBE-4B40EE024529.jpeg
    BC389784-4191-4658-BEBE-4B40EE024529.jpeg
    83,8 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
Valla ben dalga gecmiyorum

Evet gece beraber uyurken yatakda dumduz bi sekilde yavas yavas asagiya dogru suruklenirken besmele cekip kolumdan tutup cekmis ve o sirada agliyormusum dumduz bi sekilde sanki ayagimdan biri cekiyormus gibi esimde inanmazdi psikolog falan derdi ama o ani uasadiktan sonra oda korkmaya basladi ve inanmaya basladi
Peki bu konuyu niye gece gece açtınız ya? Tövbeee

Muhtemelen geçmişten gelen baskın psikolojinizin kırıntılarının tamamı birleşmiş sizde , şöyle bişey var ateşli hastalık veya ağır bir olay ,travma geçiren insanda da bunlar yaşanıyor. Siz şuan geçmişinizi anlatıyorsunuz , dilek sorulmuş vs bunlarda bile ağır bir durum var . Cin konusu ayetlerde de yazıldığı şekilde varlığına inanılması gereken şeyler ama sizin durumunuz bence ilgisi yok , gerçekten önce tıpa inanın iyi bir psikiyatri ve psikologa gitmeniz lazım . Ve eşinizi de muhtemelen siz etkilediniz

ruyamda uc tane dilek hakkim oldugunu soyleyip istediklerimi sordular hz . Muhammed sav gormeyi istedim gordum evlenecegim kisiyi sordum gordum cocuklarimi bilemsorup gordum esimi tNimadan gordum yani bir o kadarda kalp gozum acik inancli olanlar beni anlar neden bu seyleri yasamaya basladim bilmiyorum evimde evet buyu buldum bulmadan once bi tarz seyleri yasiyordum bulduktan sonra daha cok kormaya basladim ve bu yuzden hoca arastiriyorum
lütfen çok acil destek alın kendinizi şuan evliya falan sanıyorsunuz ,peygamberi görmüşsünüz kalp gözünüz açıkmış falan...
ayetel kürsiyi de annem o kadar okurdu ki kendi kendime ezberlemişim birgün bir uyandım ezbere okuyorum ilk okuldaydım
kızım 6 yaşında o bile ezbere biliyor
yüksek ihtimal dua okuyan evde büyüdünüz duya duya ezberlediniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X