Gerçek Hocalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İster deli diyin ister psikolog deyin arkadaslarin kimse yasamadan bilmez benim amacim bu yarz seyleri yasayan var mi ya da bdni anlayabilen ankarada yasiyorum tanidiginiz hoca var mi diye soru acmak istedim yok cahillik yok su yok bu yasamadan bilemezsiniz onceden boyle degildim kalp gozumde bir o kadar aciktir inancli biriyim ayetel kursiyi bile ruyada ezberlettirdiler bana daha sekizinci sinifa giderken ruyamda uc tane dilek hakkim oldugunu soyleyip istediklerimi sordular hz . Muhammed sav gormeyi istedim gordum evlenecegim kisiyi sordum gordum cocuklarimi bilemsorup gordum esimi tNimadan gordum yani bir o kadarda kalp gozum acik inancli olanlar beni anlar neden bu seyleri yasamaya basladim bilmiyorum evimde evet buyu buldum bulmadan once bi tarz seyleri yasiyordum bulduktan sonra daha cok kormaya basladim ve bu yuzden hoca arastiriyorum
Madem evinizde elle tutulur birşeyler buldunuz ilk işiniz evinizi baştan sonra temizlemek olsun sirkeli sularlada silersiniz madem inançlısınız Allah a açarsınız elinizi duanızı edersiniz hoca size ne yapıcak bi sürü şaklaban var. Evinize herkesi almayın. Gün içinde bolbol kuranı kerim okuyun. Her derdin devası kuranı kerimde var. Kendinizi salmayın.

Valla ben direkt exorcist filmine gittim geldim, mehdinin anasi olduguna sonra ki detaylarda uyandim🤣 napican mehdi falan olup ayrica, uzayli candir

Yok anacım, bak ciddiyim dinidir geneli bu topraklardaki sanrıların, psikozların. Hastanede kaldım ben ilk sanrımda biraz zorlu geçti; onda mesela şeydi böyle dünyanın renkleri her şeyi değişmişti inanılmaz bir şekilde. Benim resim olaylarım filan olduğu için, sanrı sanki bir tablo içindeymişim gibi gelmişti tarif edemem.

Neyse bak hastaneye yattım Ruh Sağlığına, biri gelmiş "Allah'ım ben" diyor ahsh ya benim kafa da iyi "Memnun oldum Allah" dedim ahgsh ya. Sizi, hepinizi ben yarattım filan diye konuştu, anlattı. Kadın Allah olmuş. Bir başka kadın var kendini hamile sanıyor karnını tutuyor sürekli, Meryem olmuş. Öbürü "Mehdiyi doğuracağım söylendi bana geldi cinler melekler anlattılar. Ama şeytanın emrindekiler beni buraya kapattı" diye anlatıyor. Tam bir keşmekeş. İçeride peygamber eşleri, anneleri, mehdinin ablaları-anaları, cinlerin tecavüzüne uğramışlarla dolu. :)) Bunu açıp bir yerden okumama gerek bile kalmadı, bir psikolog olup tespit etmem bile gerekmedi. Gördüm ya, insanların sanrıları full böyle bu topraklarda, hep dini bir figür, bir unsur var.

Ben cok guzel ve cok zeki olup ustune de isvicrede aile bakani olmayi diliyorum
Yaw o bu degil de yine mutlu olmayi dilemedim ya bi adim ilerlememisim ben.
Neyse konuyu sulandirmayalim hanimefendi inanmasaniz da psikolojik olduguna yine de dr a gidin.ne kaybedersiniz?zaten gercekten sizofren olup ben hastayim diye dr a giden kabul eden yok.dinleyin bizi evladiniz da var.yarin bir gun birine bir zarar vereceginiz kadar ilerlerse hastaliginiz ne yapacaksiniz?sadece iyi bir dr bulup gidin ve tedaviyi aksatmayin.inanin gececek.bunu cocuklariniz icin yapin.yalvaririm dinleyin.beynimiz o kadar guçlu ki kucuklukten beri bunlar islendiyse beyninize bunlari yasayabilirsiniz.buyu de bulmussunuzdur,olabilir.ben olsam evime kamera koyarim ve kimseye soylemem.bu tarz seyler ilaclarla bile yapiliyor.oyle gordum diyen ese bi daha guvenemezdim ben mesela ya

Yok anacım, bak ciddiyim dinidir geneli bu topraklardaki sanrıların, psikozların. Hastanede kaldım ben ilk sanrımda biraz zorlu geçti; onda mesela şeydi böyle dünyanın renkleri her şeyi değişmişti inanılmaz bir şekilde. Benim resim olaylarım filan olduğu için, sanrı sanki bir tablo içindeymişim gibi gelmişti tarif edemem.

Neyse bak hastaneye yattım Ruh Sağlığına, biri gelmiş "Allah'ım ben" diyor ahsh ya benim kafa da iyi "Memnun oldum Allah" dedim ahgsh ya. Sizi, hepinizi ben yarattım filan diye konuştu, anlattı. Kadın Allah olmuş. Bir başka kadın var kendini hamile sanıyor karnını tutuyor sürekli, Meryem olmuş. Öbürü "Mehdiyi doğuracağım söylendi bana geldi cinler melekler anlattılar. Ama şeytanın emrindekiler beni buraya kapattı" diye anlatıyor. Tam bir keşmekeş. İçeride peygamber eşleri, anneleri, mehdinin ablaları-anaları, cinlerin tecavüzüne uğramışlarla dolu. :)) Bunu açıp bir yerden okumama gerek bile kalmadı, bir psikolog olup tespit etmem bile gerekmedi. Gördüm ya, insanların sanrıları full böyle bu topraklarda.
Dogru diyosun hic oyle dusunmemistim, sasirdim hatta 😳

İster deli diyin ister psikolog deyin arkadaslarin kimse yasamadan bilmez benim amacim bu yarz seyleri yasayan var mi ya da bdni anlayabilen ankarada yasiyorum tanidiginiz hoca var mi diye soru acmak istedim yok cahillik yok su yok bu yasamadan bilemezsiniz onceden boyle degildim kalp gozumde bir o kadar aciktir inancli biriyim ayetel kursiyi bile ruyada ezberlettirdiler bana daha sekizinci sinifa giderken ruyamda uc tane dilek hakkim oldugunu soyleyip istediklerimi sordular hz . Muhammed sav gormeyi istedim gordum evlenecegim kisiyi sordum gordum cocuklarimi bilemsorup gordum esimi tNimadan gordum yani bir o kadarda kalp gozum acik inancli olanlar beni anlar neden bu seyleri yasamaya basladim bilmiyorum evimde evet buyu buldum bulmadan once bi tarz seyleri yasiyordum bulduktan sonra daha cok kormaya basladim ve bu yuzden hoca arastiriyorum
Eyvah

Yani o üç harfliler biraz alık mı, madem sizin peşinizdeler annenizin evine de gelirler. Siz yalnızken evde bir sıkıntı oluyorsa belki farkında bile olmadan siz yapıyorsunuz, neden direkt reddediyorsunuz ? Etrafınızda aklı başında biri yok mu sizi kolunuzdan tutup psikiyatriste götürmüyor =(

Yani o üç harfliler biraz alık mı, madem sizin peşinizdeler annenizin evine de gelirler. Siz yalnızken evde bir sıkıntı oluyorsa belki farkında bile olmadan siz yapıyorsunuz, neden direkt reddediyorsunuz ? Etrafınızda aklı başında biri yok mu sizi kolunuzdan tutup psikiyatriste götürmüyor =(
Profilinde hemşire yazıyor bir de , siz düşünün 🤷🏻‍♀️

Hahahha ortaokulda cin çağırma seanslarımız geldi aklıma 😂😂
Her sene yaşadığımız olay 😫 6. Sınıfta çocuklara bir merak geliyor , muhakkak bir şekilde aşağı konferans salonunun bulunduğu kata inip cin çağırıyorlar . Sonrasında aylarca okulda hayalet görülürdü . Neyse ki müdür geçen yıl o cin çağırılan yeri Demir parmaklıkla kapattırmış 😂 dışardan biri gelse ne kıymetli konferans salonu varmış , görgüsüzler bile diyebilirler .

Neyse bak hastaneye yattım Ruh Sağlığına, biri gelmiş "Allah'ım ben" diyor ahsh ya benim kafa da iyi "Memnun oldum Allah" dedim ahgsh ya. Sizi, hepinizi ben yarattım filan diye konuştu, anlattı. Kadın Allah olmuş. Bir başka kadın var kendini hamile sanıyor karnını tutuyor sürekli, Meryem olmuş. Öbürü "Mehdiyi doğuracağım söylendi bana geldi cinler melekler anlattılar. Ama şeytanın emrindekiler beni buraya kapattı" diye anlatıyor. Tam bir keşmekeş. İçeride peygamber eşleri, anneleri, mehdinin ablaları-anaları, cinlerin tecavüzüne uğramışlarla dolu. :)) Bunu açıp bir yerden okumama gerek bile kalmadı, bir psikolog olup tespit etmem bile gerekmedi. Gördüm ya, insanların sanrıları full böyle bu topraklarda, hep dini bir figür, bir unsur var.
Aslında çok üzücü anlattığınız 🙁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X