Gerçek Hocalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlgisinin olmadığına siz mi karar verdiniz? Psikolog musunuz?

Kafamıza göre teşhisler koyabiliyorsak bu kadar farklı meslek grubuna gerek de yoktu değil mi?

Psikiyatriden randevu alınız. Kendi kafanıza göre yargılarda bulunup kendinizi daha da korkutmayınız.
Cinlerle konuşuyorum diyor oti:KK17::KK17:

Yasak oldugunu bilmiyordum kaldiriyorum hemen konuyu

Arkadaslar hepinizi anliyorum ama hemen psikolog demeyin durup dururken tum aynalarin kirilmasidami psikolog yapmayin banyodaki aynalarim yatak odamdaki gardiropun aynalari koridordaki ucctane kucuk aynam bunlarin bir anda hepsinin kirilmasidami psikolog yaomayin ya yasamadan anlayamazsiniz evde tek kalamiyorim ne zaman tek kalsam oluyor bunlar ve esimde yasamaya basladi artik evimin bi kac yerinde buyu buldum ama hoca yok etrafimda hic bizzat gorup iletisime gecip konusabiliyorum artik zarar vermeleri yok ama korkuttuklari icin kotuler biliyorum dua okuyun diyorsunuz her gece yatmadan once duami okurum gun icindede okurum ama bi anda geldiklerinde diliniz donmuyor duaya soyleyemiyorsunuz belkide ban yicem bilmiyordum yasak oldugunu
Mahallede cami, imam alan var mi? Oraya gidin iciniz rahatlar belki?

Yasak oldugunu bilmiyordum kaldiriyorum hemen konuyu

Arkadaslar hepinizi anliyorum ama hemen psikolog demeyin durup dururken tum aynalarin kirilmasidami psikolog yapmayin banyodaki aynalarim yatak odamdaki gardiropun aynalari koridordaki ucctane kucuk aynam bunlarin bir anda hepsinin kirilmasidami psikolog yaomayin ya yasamadan anlayamazsiniz evde tek kalamiyorim ne zaman tek kalsam oluyor bunlar ve esimde yasamaya basladi artik evimin bi kac yerinde buyu buldum ama hoca yok etrafimda hic bizzat gorup iletisime gecip konusabiliyorum artik zarar vermeleri yok ama korkuttuklari icin kotuler biliyorum dua okuyun diyorsunuz her gece yatmadan once duami okurum gun icindede okurum ama bi anda geldiklerinde diliniz donmuyor duaya soyleyemiyorsunuz belkide ban yicem bilmiyordum yasak oldugunu
Psikoz?

Bakın önce tıptan yardım alın, sonra diğer kısmı düşünün.

Mahallede cami, imam alan var mi? Oraya gidin iciniz rahatlar belki?
İnanin evliligim bile sarsilmaya baslayacak artik evde yalniz kalamiyorum esim calisiyor sadece pazar gunleri evimde kalabiliyorum diger gunler hep annemlere birakiyor beni oncelerde psikoloji olarak evet dusundum ama gun gectikce cok farkli seyler oldukca anladim psikolog olmadigini

Merhabalar oncelikle ankarada yasiyorum evliyim uc yasinda oglum var tuhaf seyler yasamaya basladim artik yasadiklarim ciddi boyutlara kadar gelmeye basladi tanidiginiz hoca var mi Allah rizasi icin yapan hocalar para almayam hocalar yani cok hoca var etrafimda ama hepsi parali acikcasi onlara pek guvenemiyorum cunku gercek hocalar Allah rizasi icin yalan hocalarmis
allah aşkına
... gereken duayı okuyun gerekiyorsa da psikolojik destek alın
hoca napsın size ?
herhangi bir camiye gidin bilmiyorsanız hocayla konuşmak istediğinizi söyleyin nasıl dua etmeniz gerektiğini anlatsın içiniz rahat eder
öyle okumalı üflemeli kış kış cinler kış kış yallah cinler yallahlı kişilere gitmeyin sakın

İnanin evliligim bile sarsilmaya baslayacak artik evde yalniz kalamiyorum esim calisiyor sadece pazar gunleri evimde kalabiliyorum diger gunler hep annemlere birakiyor beni oncelerde psikoloji olarak evet dusundum ama gun gectikce cok farkli seyler oldukca anladim psikolog olmadigini
Eşinizin bizzat yasadigi tanik oldugu bisey var mi?

Kimle iletişime geçiyorsunuz mesel

Eşinizin bizzat yasadigi tanik oldugu bisey var mi?
Evet gece beraber uyurken yatakda dumduz bi sekilde yavas yavas asagiya dogru suruklenirken besmele cekip kolumdan tutup cekmis ve o sirada agliyormusum dumduz bi sekilde sanki ayagimdan biri cekiyormus gibi esimde inanmazdi psikolog falan derdi ama o ani uasadiktan sonra oda korkmaya basladi ve inanmaya basladi

Evet gece beraber uyurken yatakda dumduz bi sekilde yavas yavas asagiya dogru suruklenirken besmele cekip kolumdan tutup cekmis ve o sirada agliyormusum dumduz bi sekilde sanki ayagimdan biri cekiyormus gibi esimde inanmazdi psikolog falan derdi ama o ani uasadiktan sonra oda korkmaya basladi ve inanmaya basladi
Ben bile korktum ayyy gece yalniz uyuycam 🥲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X