Genital bölgenizi mahvetmeyin

Haklısnız vallahi
Hakkiyim tabi canim ben genç kizken bi kiz arkadasim vardı oda kendi vücuduyla acayip ovunurdu oda senin gibi rahmiyle ovunurdu birgün tatile apart tutmus gitmiş viledanin uç kısmı tam otururken devrilmiş vajinasini parçalamış içi dışına çıkmış birgün bana anlatti bunu kendime nazar ettim Allah azgin oldugum için beni sünnet etti deyip cok ovundugu vajinasinin içini rahmini aldirmak zorunda kaldi yani çok ovunmeyin derim bu gercek kendi arkadasimin yasadigi olay olacagi varmış olmuş bence sizde cok ovunmeyin

şaşkınlıkla okuyorum gerçekten

şaşkınlıkla okuyorum gerçekten
Vallaha hayatim ben o kadar çok kadina hizmet ettimki neler var neler aliskinim yani bu tip insanlara onun buradaki amaci dalga geçmek diger kadinlari hor görmek bilerek yapti yani kendini birşey sanıyor cahil genc kiz ne diyelimki demi birde çok edepsizdi iyi susturuldu vallahi

Şeyim de şeyim ne tuhaf insanlar var ,
zaten dalga içindi ama kendi ezikliği ,erkekler nasıl seyinin boyu ile övünüyo bu da vajinası ile Allah akıl fikir versin fukara ormanlar kralıcesine

zaten dalga içindi ama kendi ezikliği ,erkekler nasıl seyinin boyu ile övünüyo bu da vajinası ile Allah akıl fikir versin fukara ormanlar kralıcesine
Aaa olur mu hiç adam şekline bakacak puan verecek

Vallaha en cok annesine sabır versin cidden kinamiyorum 12 yasinda oğlum var benim bidaha çocuk düşünüyorum benim oglan bundan temiz cidden her gün yıkanır hergun kiyafetini degistirir ic camasirini degistirir saci uzadigi zaman hadi baba berbere gidelim der benim parfümü alir kendine sıkar vallahi benim oglana kurban olayim yav

Maşallah annesi Allah bağışlasın yavrunu. Eğer doğru ise hiç mi korkmuyor başıma bişey gelir hastanelik olurum bakarlar vs rezillik ay Dr olsam çok fena olurdu

Maşallah annesi Allah bağışlasın yavrunu. Eğer doğru ise hiç mi korkmuyor başıma bişey gelir hastanelik olurum bakarlar vs rezillik ay Dr olsam çok fena olurdu
Saolasin Rabbim isteyene temizlik abidesi evlatlar nasip etsin cidden bence lez bana öyle geldi çünkü aklinca birileri çıkıp benimkide böyle diyecek sandi aklima o geldi direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…