Genital bölgenizi mahvetmeyin

Korku salmayalim yine de seyimize kadar da yirtilmiyor tabi ki, güzel doğumlar da var
Vallaha benim orama kadar yırtıldı oğlum cikamayinca diktiler doktor geri kesti içinde pamuk unuttum diye geri dikti 1 ay corba ictim daha sonra gecen sene gebe kaldim bebek karnimda öldü ve aşırı zehirledi preklamsiden eklamsiye geçiş evresindeydim 5 aylikti sezeryana almadılar normal dogum gibi yaptırdılar yine kestiler beni yine cocuk düşünüyorum bu sefer özelde doguracam dogumhaneden yürüyerek cikacam bu sefer kararliyim yani

Son düzenleme:
Herkesin imrendiği, oturup hayalini kurduğu, sahip olmak için birbiriyle yarıştığı, bembeyaz nur topu gibi, tek çizgi, dünyanın 8. harikası kukuya böyle sahip olacağına ağda yap, şerefinle kara kukuyla gez daha iyi. Zaten görünmüyordur kıllardan, güzel olsa ne olmasa ne

Aynı özeni beynine de gösterseydin keşke ihtiyacın var zira midem bulandı pisliğinden

Kararma korkusuyla kıllarını alma ama kokuyla yaşa
Sonra düz duvarlara tırman evlenirsen eşin bir tırmanır ki o düz duvara görürsün
inşallah penis sarkar korkusuyla aynen senin gibi kıllı tüylü kokmuş biri çıkar karşına

Kıllı kokulu kararmamış sarkmamış nice romantik gecelerde düz duvarlar yaparsınız

hem siz hem kıllar kaynaşır kıllar ve siz kördüğüm olur kalırsınız

Ya pare yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…