Genital bölgenizi mahvetmeyin

2 sene lazere gittim kökünü kazıttım kılların, keşke benim de sırma saçlı özel bölgem olsa aşırı kıskanıyorum gerçekten, koksa şöyle leş leş

Ayyy katip midem bulandı yav
Bir de kabul ediyor kokuyor diyor akdkaksksljdak. 838382929 farklı yaşam formu vardır o bölgesinde.

Sen şaka olmalısın !Sen bizim gibi 2 çocuk doğurda bizim gibi vulvayı anca rüyanda görürsün

Tabi haklısın.Şeyine bu kadar özen göstermeyen de ne bileyimmm....

Ergenler bu konuyu bulup denemese bari. Tüyleri temizlememek ne yahu. Ortalık kokudan duman atar bee

Bu konuyu hasbelkader rastlayan ergenler: sakın denemeyiniz! İtibar edecek bir konu değildir. Tek çizgi vulvaya sahibim bunun için hiçbir çabam olmadı ayrıca kocam beni;
Aaa, o da ne? tek çizgi vulva! Nefisss diyerek hiç kucaklamadı

Kız bu pempis gelin olur , keçisine tek çizgili vulvami ellettim falan

Mahmut abi bak senaryonda tutarsızlıklar var aman diyim. Hem bu devirde lazer epilasyon olanağına yeni kavuşmuş minnak bir ilçede yaşıyosun (gelişmemişlik belirtisi) hem kendini kocana sunmayı meşrulaştıran bir zihniyetle yetiştirildiğini söylüyorsun (kadını damızlık ve hizmetçi gibi gören darkafa toplum yapısı) hem de gelmiş denize havuza giderken ağda yaptırıyorum diyorsun. Oldu mu şimdi?
Birileri gaza gelir sana foto atar diye ağzının suyunu klavyeye akıtarak elin şeyinde bekliyosun da KK kadınlarını hafife alma Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…