Genital bölgenizi mahvetmeyin

Bak benim onlarca arkadaşım var uzak yerlerde oturan
Ve samimi söylüyorum bir arkadaşım bana lazer epilasyon önerdi hemde dağ başında oturan bı kız.
Bende ondan tavsiye alıp başladım.
Bahane arama boşuna ev tipi lazer epilasyon ne güne duruyor.
Ya bir okulda bırak vajinayı temizlememeyi küçücük kokuya seni rezil ederler.
Ne iğrençlik bu .

Vallahi özel herhalde çok mutluyum çoookkkk yuppiii :))) yorum için teşekkürler
Birde büyüklerimiz bize ne derdi biliyormusun bugday tanesini gecmeyecek şekilde olacak günah derlerdi bi laf var bilirmisin evini temiz tut misafir gelir bı yerini temiz tut ölüm gelir

İçini dışını resmettin şiirler yazdın mamının popo izine afedersiniz ilk konunda

Birde büyüklerimiz bize ne derdi biliyormusun bugday tanesini gecmeyecek şekilde olacak günah derlerdi bi laf var bilirmisin evini temiz tut misafir gelir bı yerini temiz tut ölüm gelir
Ayet var buğday tanesi büyüklüğünde olacak daha fazla olmayacak diye.
Gerçekten öyle bir hafta geç epislasyona gitsem ben rahatsız oluyorum duramıyorum
Miet rahat pis

Ben de lazer epilasyon yaptıracağım dedim zaten
1-2 ay sonra konu da ama tabi okuyana ha benim yaşadığım yerde olsaydı hemen giderdim. Ama olmadığı için uzatmak zorunda kaldım çünkü jilet ve ağda çok zararlı ellememek en mantıklısı geldi sanmıyorum ki 15 yaşındaki kızlar epilasyon yaptırsın ki zararlıdır o yaşta ben 20 yaşındayım şimdi yaptırcam Arıncam yani :))) sonra milletin para döküp acı çektiği şeye sahibim resmen çok mutluyum

Evet haklısınız tabi bir şey demiyorum

Gerçekten öyle bir hafta geç epislasyona gitsem ben rahatsız oluyorum duramıyorum
Miet rahat pis
Valla epilasyona gideceğim sonra mis ne sarkma ne kararma ne de tüy kalıcak

Miet rahat pis
Vallahi bende şimdiki nesili anlamıyorum gerçekten benim kardesimde 20 yasinda erkek gel gelesiye bi atlet giyiyor koltuk alti kıl annem çıldırıyor pislik içinde yaşıyorlar gerçekten kendi bedenine bi insanin saygisi olmasi lazim baskasina gösteriş için degil kendi ruhu kendini iyi hissetmesi kadar güzel bir sey yok dinimizdede pisliğin yeri yok

Boy boy kil uzatacagina 15 yaşındaki kızlar yaptırıyor.
Hormonal bozukluk duydun mu malum duymamissin ama yaptırıyorlar.
Ev tipi lazer var öğren.
Herkes bu halde gezmektense 2 saat yol gidip temiz oluyorlar en azından.
Denize girmeyi biliyosun epilasyona git önce.

Kararma yapmasından korktum açıkçası malum şeyim kıymetlidir:)

Haklısnız vallahi

Jeepim var evim var oyum var buyum var diye övüneni çok gördüm de vajinasıyla övünen ilk defa gördü bu gözlerim..
Benim en çok hayretler içerisinde olmamı senede 1-2 defa tüy kıl aldırıyor olmanız..
Bakın vajina vajinadır tüm kadınlarda olan bişey..hani pırlanta zümrüt yakut falan da olmuyor orada..
Birde bu yaşınıza kadar yazık etmişsiniz vajinanıza..evlendiğinizde eşiniz aaa çok süpermiş vajinan demeyecek ilişkinizi yaşayıp bitecek..ben en çok sizi hamileliğinizde merak ediyorum ve doğuma giderken..senede 1-2 defa genital bölge temizliğinizi yapıyorsunuz ya o zaman nolucak?sezaryen yaptırırım biter demeyin yine tüm soyunuk oluyorsunuz..
Ben garipsedim gerçekten hepimiz burada cilt ve vücut bakımlarımızı da konuşuyoruz ama forumda bir ilk olmayı başardınız
İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…