- 10 Ağustos 2022
- 120
- -32
- 22
- Konu Sahibi flightdispatcher
Vallahi özel herhalde çok mutluyum çoookkkk yuppiii :))) yorum için teşekkürlerAynen seninki pskolojik yani şöyle soyleyim sana senin bedenin sana özel arkadaslarininkini boşver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi özel herhalde çok mutluyum çoookkkk yuppiii :))) yorum için teşekkürlerAynen seninki pskolojik yani şöyle soyleyim sana senin bedenin sana özel arkadaslarininkini boşver
Bak benim onlarca arkadaşım var uzak yerlerde oturanBenim yaşadığım yerde lazer epilasyon yoktu inan ki yeni geldi 1 sene oldu olmadı. Ben üniye gideceğim. Orda yaptırırım dedim. O yüzden ağda ve jilet yapmadım. Bunca sene böyle gezmek iğrenç ben de biliyorum. Ama dokunmamak gerek ve lazer epilasyonu bekledim.
Tamam Mahmut abi sen ne dersen o . Hoşçakal kıllı ulva sevdalısıKendim almıyorum kendim düzenli ağda yaptracak param var bi jilet alırım keserim olay uzatmakta :) oraya dokunmamakta :)))
Birde büyüklerimiz bize ne derdi biliyormusun bugday tanesini gecmeyecek şekilde olacak günah derlerdi bi laf var bilirmisin evini temiz tut misafir gelir bı yerini temiz tut ölüm gelirVallahi özel herhalde çok mutluyum çoookkkk yuppiii :))) yorum için teşekkürler
İçini dışını resmettin şiirler yazdın mamının popo izine afedersiniz ilk konundaHanımefendi görmeniz biraz zor :) çok güzel ya muhteşem size ağdaya gelmek isterim 1 sene sonra ama bu senelik ağda mı tamamladım. 2 kere yaptırdım. Sizce de bozulmasının nedeni o ağdalar değil mi sıkı külotlar inanın öyle sıkı iç çamaşırı giyiyorlar ki affedersiniz popo izi ile belli
Ayet var buğday tanesi büyüklüğünde olacak daha fazla olmayacak diye.Birde büyüklerimiz bize ne derdi biliyormusun bugday tanesini gecmeyecek şekilde olacak günah derlerdi bi laf var bilirmisin evini temiz tut misafir gelir bı yerini temiz tut ölüm gelir
Ben de lazer epilasyon yaptıracağım dedim zatenBak benim onlarca arkadaşım var uzak yerlerde oturan
Ve samimi söylüyorum bir arkadaşım bana lazer epilasyon önerdi hemde dağ başında oturan bı kız.
Bende ondan tavsiye alıp başladım.
Bahane arama boşuna ev tipi lazer epilasyon ne güne duruyor.
Ya bir okulda bırak vajinayı temizlememeyi küçücük kokuya seni rezil ederler.
Ne iğrençlik bu .
Evet haklısınız tabi bir şey demiyorumBirde büyüklerimiz bize ne derdi biliyormusun bugday tanesini gecmeyecek şekilde olacak günah derlerdi bi laf var bilirmisin evini temiz tut misafir gelir bı yerini temiz tut ölüm gelir
Valla epilasyona gideceğim sonra mis ne sarkma ne kararma ne de tüy kalıcakAyet var buğday tanesi büyüklüğünde olacak daha fazla olmayacak diye.
Gerçekten öyle bir hafta geç epislasyona gitsem ben rahatsız oluyorum duramıyorum
Miet rahat pis
Vallahi bende şimdiki nesili anlamıyorum gerçekten benim kardesimde 20 yasinda erkek gel gelesiye bi atlet giyiyor koltuk alti kıl annem çıldırıyor pislik içinde yaşıyorlar gerçekten kendi bedenine bi insanin saygisi olmasi lazim baskasina gösteriş için degil kendi ruhu kendini iyi hissetmesi kadar güzel bir sey yok dinimizdede pisliğin yeri yokAyet var buğday tanesi büyüklüğünde olacak daha fazla olmayacak diye.
Gerçekten öyle bir hafta geç epislasyona gitsem ben rahatsız oluyorum duramıyorum
Miet rahat pis
Boy boy kil uzatacagina 15 yaşındaki kızlar yaptırıyor.Ben de lazer epilasyon yaptıracağım dedim zaten
1-2 ay sonra konu da ama tabi okuyana ha benim yaşadığım yerde olsaydı hemen giderdim. Ama olmadığı için uzatmak zorunda kaldım çünkü jilet ve ağda çok zararlı ellememek en mantıklısı geldi sanmıyorum ki 15 yaşındaki kızlar epilasyon yaptırsın ki zararlıdır o yaşta ben 20 yaşındayım şimdi yaptırcam Arıncam yani :))) sonra milletin para döküp acı çektiği şeye sahibim resmen çok mutluyum
Kararma yapmasından korktum açıkçası malum şeyim kıymetlidir:)Boy boy kil uzatacagina 15 yaşındaki kızlar yaptırıyor.
Hormonal bozukluk duydun mu malum duymamissin ama yaptırıyorlar.
Ev tipi lazer var öğren.
Herkes bu halde gezmektense 2 saat yol gidip temiz oluyorlar en azından.
Denize girmeyi biliyosun epilasyona git önce.
Mantarlı şeyini al çeyizine saklaKararma yapmasından korktum açıkçası malum şeyim kıymetlidir:)
Haklısnız vallahiVallahi bende şimdiki nesili anlamıyorum gerçekten benim kardesimde 20 yasinda erkek gel gelesiye bi atlet giyiyor koltuk alti kıl annem çıldırıyor pislik içinde yaşıyorlar gerçekten kendi bedenine bi insanin saygisi olmasi lazim baskasina gösteriş için degil kendi ruhu kendini iyi hissetmesi kadar güzel bir sey yok dinimizdede pisliğin yeri yok
Mantar mı :) sıkı iç çamaşırı mantar yapar tüylerim bariyer gibi zaten orda tüy olması iyi bir şey araştırın:)Mantarlı şeyini al çeyizine sakla
Çeyiz kurtlanır yapmaMantarlı şeyini al çeyizine sakla
Öfff neyse ki susturuldun ormanların kraliçesiMantar mı :) sıkı iç çamaşırı mantar yapar tüylerim bariyer gibi zaten orda tüy olması iyi bir şey araştırın:)
Üyelik iptali yaparken şutlandıÖfff neyse ki susturuldun ormanların kraliçesi