Genital bölgenizi mahvetmeyin

O bölge herkesin farklıdır ve bu tarz yaşam kalitesinin düşüren önlemlerle de kimse uğraşmaz. Bu konuya kimse senin kadar kafa da patlatmiyordur ayrıca. Tek çizgi vulva hayali de ilk kez duydum. Konu komple o kadar saçma ki..

Lazer yapana söyleyin şu maskeden taksın yazık

Ne insanlar var ya güleyim mi ağlayayım mı bilemedim
Kendini onunla övmesi de normal değil tabii de, kukusu üzerinden değer göreceğini sanması sanırım en absürt olani.

Valla kukunun kararmasi, tek dudağının sarkması, genişlemesi vs problem değil, eşler bunları sorun etmez. Ama uzamış kıllar, leş gibi koku vs bunlar aşırı problem. Ve bunu burda açıkça anlatıyor hatta bununla övünüyor olman da hiç normal olmadığının göstergesi..

Evet kukuna iyi bakmışsın estetik vs olmazsın ama bence dikkat et estetik paraları psikiyatriste gitmesin..

Yorumları okumadığımı belirteyim önce sonra da devam edeyim… bahsettiğiniz her şey belki genel kararmanın önüne geçer ama maalesef genetik olarak ne aktarıldıysa onu yaşarsınız. İç dudakların gelişiminin önüne geçemezsiniz, yapınızda varsa gelişmeye devam ederler. Ben estetik oldum ve bu konuyu anneme açtığımda anneannemin bile böyle olduğunu , tüm teyzelerimin bundan muzdarip olduğunu söyledi. Yani genetiğimi yaşadım ve mutsuzdum. Lise boyunca beyaz pamuklu çamaşır giydim çünkü vulvamın siyah çamaşırlar yüzünden karardığını düşünmüştüm, pamuklu beyaz giymek biraz düzeltti ama sorunu çözmedi.. çünkü genetik koflarım böyle. Afedersiniz ama yazınız saçma. Şanslı olduğunuz için sevindim, bizim çektiğimiz acıları çekmeyeceksiniz :)

Anlattıkları zaten ütopik şeylerde bende istediği cevabı vereyim dedim.Hersey iyi güzeldi de o çok övdüğü organ amazon ormanları gibidir benimde orda bi midem kalktı
he ya o kadar kıl ile kaplı iken nereden belli olacak güzelliği de çizgisi de, görünmez bile.
Evlenince ne yapacak onu merak ediyorum.

Yorumları okuyayım dedim kimse benim yazdığımı yazmış mı göreyim dedim ama biteremedim.
Şimdi yanlış anlaşılmasın kıllı gezmenin gerçekten iğrenç olduğunu düşünüyorum.
Konu sahibinin bunun için konu açıp ballandıra ballandıra anlatmasını da saçma buluyorum kaldı ki kişisel fikrim bu anlattıkları saçma. Bir tek dar iç çamaşırı ve dar kot pantolon giymek kısmı hariç, çünkü bunlar vulva için zararlı, sıcak sir ağdanın da kararmaya neden olduğu biliniyor ancak genel olarak saçma çünkü vulvanın rengi ve şekli daha çok genetik faktörlere bağlıdır.
Ve elbette bir kadını vulvası belirlemez.
Konusahibini savunmadığım ve aynı fikirde olmadığımı belirttikten sonra şunu sormak istiyorum. Madem o kadar mühim değil neden insanlar labioplasti ve klioral hudoplasti vs yaptırıyor? Ben bunu ilk duyduğumda şok geçirmiştim. Nasıl yani oraya estetik? diye ama tonlarca kadın yaptırıyor.
Bir de bu konuda ve genital estetik bölümünde bunca insanın ne işi var?
Bu arada sohbet ediyoruz bir şey daha yazayım.
Genç nesli bilmiyorum onlar alıyor artık sanırım bazıları; ama annemin çok sayıda Alman arkadaşı vardı ve onlar derdi "biz asla almayız oradaki tüylerimizi, siz Türkler niye alıyorsunuz?" Onlar sadece yazın şu bacağın en üst tarafında kalan ve bikinin dışına taşanları alırlardı, bikinin içinde kalan kısımlar yine kıl.

Yorum için çok teşekkür ederim. Dimi ama önemli değilse olmayın ameliyat :) ben de ameliyat olmadan bi yolu olduğunu anlatmaya çalıştım. Tabi kendi tecrübem. Madem önemli değil niye ameliyat olup acı çekip para veriyorsunuz. Benim üstüme nasıl gelmişler yorum için teşekkür ederimmm

he ya o kadar kıl ile kaplı iken nereden belli olacak güzelliği de çizgisi de, görünmez bile.
Evlenince ne yapacak onu merak ediyorum.
Yok geçen ağda yaptırdım. Yılda 2 kere yaptırıyorum sadece deniz havuz için maşAllah mis gibi :) epiasyona başlıcam yakında zaten artık şekli bozulmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…