Genital bölgenizi mahvetmeyin

Geniş külot giyseydim derdin diyor giymedipimi veya benim vulvamın ne renk olduğunu ne biliyorsun da konuşuyorsun. Deli midir nedir.
Yani muhteşem diyorum mantar yok bir şey yok kararma yok sarkma yok çok sağlıklı tüylerim korudu bir bariyer gibi yıllarca :)))

Demeyin öyle ((
Malesef öyle dedigim gibi herkesin fizik yapisi farklıdır bizde genç kiz olduk senin gectigin yollardan bizde gectik kendimizi cok begendik istedigimizi giydik gezdik evlenip cocuk sahibi olunca tabiki bakimsizda kalmadik yani eşlerimiz bize bayılıyor buna emin ol bı kere vajina kararmasi iç dudak jiletlendigi icin olur bu birincisi ikincisine gelecek olursa iç dudak sarkması genelde evli bayanlards yada surekli iliskiye giren kadinlarda olur herkesin vajinasi vulvasi kendisine özeldir öyle donla falan olmaz ha gece uyurken külotsuz yatin demissin orada haklısın çünkü rahmin hava almasi lazim saglikli olması için ama gece gece hem güldürdün hem sinirlendirdin

Bakire arkadaşlarım var böyle değiller bikiniden falan belli oluyor hani :) jilet ağda yaptılar yıllarca ve sımsıkı iç çamaşırlar inşAllah öyle olmam evlenince yorum için teşekkürler ilk konum da

E bizde diyoruz ki öve öve bitiremedigin bu dünyanın 7 harikasından birini bize göster görelim ne dersin ? Merak ettim doğrusu
Yok hanımefendi ilk konum ve pek güvenli değil gibi tam anonim değil gibi zaten hep reklam çıkıyor

Sen bence çok takintilisin hergun aynaya bak kendinde sevecek gerçekten başka şeyler ara kadin vajinasiyla cidden ilgilenme çünkü herkesinki farklıdır dedigim gibi herkesin genetigide öyledir seninkiyle benimki ayni olmaz olamaz yani bilmem anlatabildimmi yada senin onerilerinle bunları isteseler bile kimse yapamaz vücut anotomisi herkesin farklıdır

Hanımefendi görmeniz biraz zor :) çok güzel ya muhteşem size ağdaya gelmek isterim 1 sene sonra ama bu senelik ağda mı tamamladım. 2 kere yaptırdım. Sizce de bozulmasının nedeni o ağdalar değil mi sıkı külotlar inanın öyle sıkı iç çamaşırı giyiyorlar ki affedersiniz popo izi ile belli

Ay çok güzel diye diye kıllı pis şeyiyle kendini telkin ediyor, kokuyosun kokuyo

Farklıdır tabi ben ona bir şey demiyorum ama ağda yapıp jilet yapıp ve sımsıkı iç çamaşıları giyip ameliyat olmak bana gereksiz geliyor ben de bunu anlatmak istedim. 40 bin TL veriyorlar benimkini yaptırmak için şaka gibi pes

Ay çok güzel diye diye kıllı pis şeyiyle kendini telkin ediyor, kokuyosun kokuyo
Ağda yapınca görün bakalım :))) yorum için teşekkürler koku yok ayrıca görüntü kötü ve iğrenç bunu kabul ediyorum her gün duşumu alırım ve taharet yaparım

Bak sen şunu anlamiyorsun herkes istedigini giyer istediği vucutla yaşayabilir Allah kimisini zayıf kimisini şişman kimisini başka şekilde yaratmış yani her insanin yaradılışı farklidir ben 30 yasindayim 16 yasindan beridir yüzüme agda yaparim vucuduma agda yaparım ne bir yerim sarkti nede izi kaldi bu ten ile alakalıdır anladinmi kiminin teni ince kiminin teni kalin kiminin teni hassas kiminin teni bi yeri yara olsa hemen iz kalir geçmez yani senin anlattiklarinin hic birinin bir önemi yok senin vucudun senin vajinan annenin genetikleriyle alakalıdır anladinmi yani bunu 20 yaşında kiriş kiris 18 yaşında gözünde kaz ayagi çıkmış bir kizi düşün birde 30 yada 35 yasindaki kadinin cildinde kirisikligin hic olmadığını düşün ayni sey ha birde ben tahretlenmemis kildan kokan yada kılını asla makasima degdirmem asla bana öyle bir müşteri gelmedi gelenide yolladım çünkü kadin dedigin kilsiz temiz bakimli olur kız içinde aynisi geçerli

Ağda yapınca görün bakalım :))) yorum için teşekkürler koku yok ayrıca görüntü kötü ve iğrenç bunu kabul ediyorum her gün duşumu alırım ve taharet yaparım
Dinle ilgili girmek istemiyorum üzgünüm ama olmuyor o taharet geçerli değil boşuna ormanıni suluyosun

Anladım teşekkürler yorum için ama ben yine de bunların fayda sağladığını düşünüyorum diyelim o zman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…