- 10 Ağustos 2022
- 120
- -32
- 22
-
- Konu Sahibi flightdispatcher
Yani muhteşem diyorum mantar yok bir şey yok kararma yok sarkma yok çok sağlıklı tüylerim korudu bir bariyer gibi yıllarca :)))Geniş külot giyseydim derdin diyor giymedipimi veya benim vulvamın ne renk olduğunu ne biliyorsun da konuşuyorsun. Deli midir nedir.
Malesef öyle dedigim gibi herkesin fizik yapisi farklıdır bizde genç kiz olduk senin gectigin yollardan bizde gectik kendimizi cok begendik istedigimizi giydik gezdik evlenip cocuk sahibi olunca tabiki bakimsizda kalmadik yani eşlerimiz bize bayılıyor buna emin ol bı kere vajina kararmasi iç dudak jiletlendigi icin olur bu birincisi ikincisine gelecek olursa iç dudak sarkması genelde evli bayanlards yada surekli iliskiye giren kadinlarda olur herkesin vajinasi vulvasi kendisine özeldir öyle donla falan olmaz ha gece uyurken külotsuz yatin demissin orada haklısın çünkü rahmin hava almasi lazim saglikli olması için ama gece gece hem güldürdün hem sinirlendirdinDemeyin öyle((
Hamileliğin bazen şlk aylarında bazende ortalarındayken oran kararacak ve göbeğine kadar çocuk doğduna kadar kararacak hatta doğduktan çok sonra geçecek bir kahverengi çizgi olacak.
E bizde diyoruz ki öve öve bitiremedigin bu dünyanın 7 harikasından birini bize göster görelim ne dersin ? Merak ettim doğrusuHanımefendi o kadar estetik duruyor ki görseniz keşke hiç tüyleri almasaydım ve geniş külot giyseydim dersiniz
Bakire arkadaşlarım var böyle değiller bikiniden falan belli oluyor hani :) jilet ağda yaptılar yıllarca ve sımsıkı iç çamaşırlarMalesef öyle dedigim gibi herkesin fizik yapisi farklıdır bizde genç kiz olduk senin gectigin yollardan bizde gectik kendimizi cok begendik istedigimizi giydik gezdik evlenip cocuk sahibi olunca tabiki bakimsizda kalmadik yani eşlerimiz bize bayılıyor buna emin ol bı kere vajina kararmasi iç dudak jiletlendigi icin olur bu birincisi ikincisine gelecek olursa iç dudak sarkması genelde evli bayanlards yada surekli iliskiye giren kadinlarda olur herkesin vajinasi vulvasi kendisine özeldir öyle donla falan olmaz ha gece uyurken külotsuz yatin demissin orada haklısın çünkü rahmin hava almasi lazim saglikli olması için ama gece gece hem güldürdün hem sinirlendirdin
Yok hanımefendi ilk konum ve pek güvenli değil gibi tam anonim değil gibi zaten hep reklam çıkıyorE bizde diyoruz ki öve öve bitiremedigin bu dünyanın 7 harikasından birini bize göster görelim ne dersin ? Merak ettim doğrusu
SöylerimTamam turşu kursun annecigin
siz millete ulu orta ulvam söyle böyle çevrenizde anlattiysaniz olabilir tabiYok hanımefendi ilk konum ve pek güvenli değil gibi tam anonim değil gibi zaten hep reklam çıkıyor
Sen bence çok takintilisin hergun aynaya bak kendinde sevecek gerçekten başka şeyler ara kadin vajinasiyla cidden ilgilenme çünkü herkesinki farklıdır dedigim gibi herkesin genetigide öyledir seninkiyle benimki ayni olmaz olamaz yani bilmem anlatabildimmi yada senin onerilerinle bunları isteseler bile kimse yapamaz vücut anotomisi herkesin farklıdırBakire arkadaşlarım var böyle değiller bikiniden falan belli oluyor hani :) jilet ağda yaptılar yıllarca ve sımsıkı iç çamaşırlarinşAllah öyle olmam evlenince yorum için teşekkürler ilk konum da
Hanımefendi görmeniz biraz zor :) çok güzel yaSizi kınıyorum çünkü ben güzellik uzmaniyim sizin dediginiz sekilde bir rahim yada vulva görmedim yılda bir yada iki kez agda yaptırmak nedir örüp dolaşıyorsunuz heralde bir kere killarini almazsan enfeksiyon da kaparsin mantarda olursun kocanda yada sevgilinde tiskinir muhteşem vajina diye birsey yoktur yok sarkik dudakmista yok bilmemnesi kucukmuste ben haftalik neredeyse 300 kadina agda yapıyordum ve asla sizin anlattiginiz gibi birşey görmedim sebebi ne biliyormusunuz her gelen kadinin vajinasi hepsinden farkliydi ciddi söylüyorum hatta agda yapan meslektaslarimda söyleyebilir çünkü her insanin bedeni fizigi genetik yapisi farklıdır yani her kadinin kizin vajinasi farklıdır siz evlenmeyin o zaman mazallah surtune surtune eskir falan cok sinir bozucu buldum bu konuyu çocukta yapmayin mazallah genişler felan pskolojiniz bozulur sacmaliksizniz yeminle ya kendinizde sevicek baska birseymi bulamadiniz kasiniz kirpiğiniz gözünüz vs. Ayip yani anneniz size gevşek donu giydirmis fakat edep ahlaktan zerre almamissiniz sunuda soyleyim size eger gebe kalirsaniz ilerde killi killi doktora gitmeyin kovar sizi benden demesi
Ay çok güzel diye diye kıllı pis şeyiyle kendini telkin ediyor, kokuyosun kokuyoHanımefendi görmeniz biraz zor :) çok güzel yamuhteşem size ağdaya gelmek isterim 1 sene sonra ama bu senelik ağda mı tamamladım. 2 kere yaptırdım. Sizce de bozulmasının nedeni o ağdalar değil mi sıkı külotlar inanın öyle sıkı iç çamaşırı giyiyorlar ki affedersiniz popo izi ile belli
Farklıdır tabi ben ona bir şey demiyorum ama ağda yapıp jilet yapıp ve sımsıkı iç çamaşıları giyip ameliyat olmak bana gereksiz geliyor ben de bunu anlatmak istedim. 40 bin TL veriyorlar benimkini yaptırmak için şaka gibi pesSen bence çok takintilisin hergun aynaya bak kendinde sevecek gerçekten başka şeyler ara kadin vajinasiyla cidden ilgilenme çünkü herkesinki farklıdır dedigim gibi herkesin genetigide öyledir seninkiyle benimki ayni olmaz olamaz yani bilmem anlatabildimmi yada senin onerilerinle bunları isteseler bile kimse yapamaz vücut anotomisi herkesin farklıdır
Ağda yapınca görün bakalım :))) yorum için teşekkürler koku yok ayrıca görüntü kötü ve iğrenç bunu kabul ediyorum her gün duşumu alırım ve taharet yaparımAy çok güzel diye diye kıllı pis şeyiyle kendini telkin ediyor, kokuyosun kokuyo
Bak sen şunu anlamiyorsun herkes istedigini giyer istediği vucutla yaşayabilir Allah kimisini zayıf kimisini şişman kimisini başka şekilde yaratmış yani her insanin yaradılışı farklidir ben 30 yasindayim 16 yasindan beridir yüzüme agda yaparim vucuduma agda yaparım ne bir yerim sarkti nede izi kaldi bu ten ile alakalıdır anladinmi kiminin teni ince kiminin teni kalin kiminin teni hassas kiminin teni bi yeri yara olsa hemen iz kalir geçmez yani senin anlattiklarinin hic birinin bir önemi yok senin vucudun senin vajinan annenin genetikleriyle alakalıdır anladinmi yani bunu 20 yaşında kiriş kiris 18 yaşında gözünde kaz ayagi çıkmış bir kizi düşün birde 30 yada 35 yasindaki kadinin cildinde kirisikligin hic olmadığını düşün ayni sey ha birde ben tahretlenmemis kildan kokan yada kılını asla makasima degdirmem asla bana öyle bir müşteri gelmedi gelenide yolladım çünkü kadin dedigin kilsiz temiz bakimli olur kız içinde aynisi geçerliHanımefendi görmeniz biraz zor :) çok güzel yamuhteşem size ağdaya gelmek isterim 1 sene sonra ama bu senelik ağda mı tamamladım. 2 kere yaptırdım. Sizce de bozulmasının nedeni o ağdalar değil mi sıkı külotlar inanın öyle sıkı iç çamaşırı giyiyorlar ki affedersiniz popo izi ile belli
Dinle ilgili girmek istemiyorum üzgünüm ama olmuyor o taharet geçerli değilAğda yapınca görün bakalım :))) yorum için teşekkürler koku yok ayrıca görüntü kötü ve iğrenç bunu kabul ediyorum her gün duşumu alırım ve taharet yaparım
Anladım teşekkürler yorum için ama ben yine de bunların fayda sağladığını düşünüyorum diyelim o zmanBak sen şunu anlamiyorsun herkes istedigini giyer istediği vucutla yaşayabilir Allah kimisini zayıf kimisini şişman kimisini başka şekilde yaratmış yani her insanin yaradılışı farklidir ben 30 yasindayim 16 yasindan beridir yüzüme agda yaparim vucuduma agda yaparım ne bir yerim sarkti nede izi kaldi bu ten ile alakalıdır anladinmi kiminin teni ince kiminin teni kalin kiminin teni hassas kiminin teni bi yeri yara olsa hemen iz kalir geçmez yani senin anlattiklarinin hic birinin bir önemi yok senin vucudun senin vajinan annenin genetikleriyle alakalıdır anladinmi yani bunu 20 yaşında kiriş kiris 18 yaşında gözünde kaz ayagi çıkmış bir kizi düşün birde 30 yada 35 yasindaki kadinin cildinde kirisikligin hic olmadığını düşün ayni sey
Hanımefendi lazer epilasyondan sonra hepsi gidecek ve emin olun benim yerim de olmak istersiniz millet para döküyor ya para acı çekiyorDinle ilgili girmek istemiyorum ama maalesef olmuyor o taharet geçerli değilboşuna ormanının ağaçlarını suluyosun
Aynen seninki pskolojik yani şöyle soyleyim sana senin bedenin sana özel arkadaslarininkini boşverAnladım teşekkürler yorum için ama ben yine de bunların fayda sağladığını düşünüyorum diyelim o zman
Kendim almıyorum kendim düzenli ağda yaptracak param var bi jilet alırım keserim olay uzatmakta :) oraya dokunmamakta :)))Dinle ilgili girmek istemiyorum üzgünüm ama olmuyor o taharet geçerli değilboşuna ormanının ağaçlarını suluyosun