Gene ben gene bitmeyen sorunlar

Aynen haklısınız,bi Yandan mutluyum tamamen koptu artık. Ama burdanda taşınmak istiyorum şimdiye kadar böyle bişey demedim bugün diyicem

Aynen haklısınız,bi Yandan mutluyum tamamen koptu artık. Ama burdanda taşınmak istiyorum şimdiye kadar böyle bişey demedim bugün diyicem
Keşke söylediklerinden ses kaydı yapsaydınız. Bi insan kendi oğluna küfreder mi ya?
Bu ne rezalet.
Eşinize mesaj atıp sıkmayın bence durum ortada. Belki onun daha da canı sıkılmıştır . Annesi bu şekilde konuştuğu için mahcubiyetinden bahsetmiyordur. Boşver diyordur.
Bi de kadın ben böyle demedim diye inkar ederse vay halinize...

Ahh keşke ya okadar pişmanım ki . Ama inkar etmez sanmıyorum bi onu yapmıyo dediyse dedim diyo normalde

Ahh keşke ya okadar pişmanım ki . Ama inkar etmez sanmıyorum bi onu yapmıyo dediyse dedim diyo normalde

Kadın resmen namusuma laf etti anneme demedigi kalmadı eşime boynuzlu diye 1000 kere dedi o ne demektir ya. Maaşı yediler simdi evinizin eşyasını ben ödedim burnunuzdan gelsin aç kalın bi ekmege muhtac kaln diyor. Sanki maaşı alan o değildi. Yarın bi iki giysi alıp anneme gidelim ev felan bulana kadar diycem burda durmak istemiyorum

İpler eninde sonunda kopacakti, baştan koptuğu iyi olmuş, tasinirainiz inşallah.
Aynen canım insallah ya eşime telefonda annemgile gidelim ev bulana kadar dedim oda gerek yok boşver kendimize bi ev bulur gideriz dedi bakalm ne olacak

Bu kaynanalara ne oluyor boyle

Anneye gitmek yerine kiraya girseniz

Anneye gitmek yerine kiraya girseniz
O an çok sinirliydim ya hiç durmak istemiyodum burda. Ama eşimde öyle dedi ve çok mutluyum onların gerçek yüzünü gördü artık benimle aynı düsüncelerde . yazıklar olsun emeklerime yazık bu para neymiş böyle dedi. Şimdi anladın mı bu zamana kadar maaşı niye onlara verdigimi dedi. Çok üzüldü . sen bana bırak ben yapacagımı biliyorum dedi. Bende öyle yaptım zamana bıraktım bakalm ne olcak

Ablam annemlerle yaşıyor, çalışıyor ve ondan bir kuruş beklentileri bile yok ailemin. Kaldı ki siz ev geçindiriyorsunuz, neden maaşını ailesine veriyor eşiniz? Anne baba bu, ister istemez barışırlar ama asla maaşını vermeyin.

İnşallah herkes düzelir sizin adınıza. Eşinizin kararlı olmasına çok sevindim

Evet bende kv ıle kavga ettim ipler tamamen koptu vermeyiz artık. Maaş gününü bekledi hiçbişey demedi baktı ki maaşı vermiyoruz yemeklik alıyoruz ertesi gün geldi benden hıncını cıkardı.

naptınız son durum?
O kavgadan beri kv gelmiyor bize en son fırınla tost makıneleri bizdeydi aldılar götürdüler.Görümcemler felan da gelmiyor konusmuyolar benle. Ortak aldığımız Araba satıldı biz paramızla kendimize araba aldık maaşıda vermedik vermiycez . Onların parasını verdik. Yemegimide yapıyorum onların yüzünüde görmediğim için gayette mutluyum:) benden uzak olsunlar yanlız mutluyum . Akıllarınca bizi cezalandırıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…