• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalamıyorum

arkadaşlar birkaç ay önce de konu açmıştım eşimle ölü evlilik gibi bi durum hissi vardı sonra belli başlı kv konularını hallettik aramızda problem yoktu ancak son dönemde problemler çıktı örneğin ev aldık kredisi 34 bin eşim çok yoğun çalışıyor ve aldığı tüm maaş direkt krediye gidiyor işyerinde de sorunları varmış insanlara takıyor vs mutlu değil ve borçlardan bunalmış durumda haklı olarak, farkındayım. konuma gelirsek 2 yıl oldu evleneli ve bebek düşünüyoruz,ne kadar kavgalarımız olsa da her evlilikte olur dedik barıştık şuan problemimiz yok kişisel olarak ancak ben kafama takıyorum .. iki yıl oldu neden çocuk olmuyor tüm kontrollerimiz yapıldı fermotil wom* denilen vitamine başladım eşim haftanın üç günü maça gidiyor bu konuda da çok kavgamız oldu dolayısıyla ilişki istikrarı olmuyor çocuk için (doktor haftada 3 birliktelik dedi) neyse yine de hamile değilim her ay test yapmaktan heyecanlanmaktan sıkıldım. Biliyorum hamile olsam daha mutlı neşeli olacak farkındayım. Çevreden arkadaşlarımdan hamile olanları duyuyorum içten içe ben niye hala değilim diye düşünüyorum aşırı isteğim var bebek konusunda..ama eşimle böyle problemler yaşayınca da Allah bilerek mi vermiyor ki hayırlısı bu mu diyorum..ona da söyledim gün aşırı birliktelik gerekiyor ama stressini sporla atıyor sporu çok seviyor ama sık gittiği için anlaşamıyoruz yerimde olsanız napardınız haksız olan ben miyim??
Konuda çocuk ben ne alaka diyor..çalısmıyorsanız çalışın. Maddi olarak toparlanın önce. Eşinizin maaş tamamen krediye gidiyorsa siz nasıl geçiniyorsunuz. Sizin maaşla işe çocukla işe ara vermeniz gerekebilir. Çalısmıyorsanız çalışmanız gerek. Doğru zaman mı . Bir de eşiniz istemiyor belki de size diyemiyordur.

Yok sorunu bebek halleder gibi değil ama bebek istiyoruz hala tutmadı.. haftada iki üç gün işe gidiyorum ben eve desteğim az da olsa oluyor . Kazandığımı eşime veriyorum borçlara versin diye, borçlar üst üste gelince biraz bunaldı haklı olarak ama ne yapabilirim bilmiyorum çok mutlu mesut bir evliliğimizyok şuan sabahları mutsuz uyanıyor eve dalgın düşünceli mutsuz geliyor bende diyorum hani şükredelim herkes kaç yıllık kredi ödüyor herkes zorluk çekiyor anlamında
Siz de bu mutsuz evliliğe çocuk getirmeyi planlıyorsunuz yani? Bebek evet çok güzel bir şey ama aynı zamanda çok masraflı bir süreç. Kendi güvenceniz yoksa başkalarının sözlerine güvenip çocuk yapılmaz. İlk başta ekonominizi düzeltin sonra evliliğinizdeki sorunları çözün bence bebek sonraki iş

Yok sorunu bebek halleder gibi değil ama bebek istiyoruz hala tutmadı.. haftada iki üç gün işe gidiyorum ben eve desteğim az da olsa oluyor . Kazandığımı eşime veriyorum borçlara versin diye, borçlar üst üste gelince biraz bunaldı haklı olarak ama ne yapabilirim bilmiyorum çok mutlu mesut bir evliliğimizyok şuan sabahları mutsuz uyanıyor eve dalgın düşünceli mutsuz geliyor bende diyorum hani şükredelim herkes kaç yıllık kredi ödüyor herkes zorluk çekiyor anlamında
Bencil misiniz nesiniz yahu. Az adamı anlayın. Ayrıca çocuk sağlam evliliği sarsıyor bir ilk yıllar. Kötü evliliği yıkar.

Sizin durumunuzda olsam bebek en son düşeneceğim şey olurdu maaş krediye gidiyor 2 sene beklemeniz lazım ki maaşlar zamlansın artıya geçebilesiniz ailenin yapacağı şeyler bellidir beşik alır 5-10 parça kıyafet vs bu bebeğin bezi var maması var devletin karşılamadığı aşılar 10-14 bin küsür oda şuan o fiyat aklıma gelmeyen bir sürü masraf var her şey için para mı isteyeceksiniz aileden 5. Senemde hamileyim hatta 2 ay sonra 6 olacak maddi durumda sıkıntı olmamasına rağmen birde eğer eşiniz eve bağlanır çıkmaz diye düşünerek yapacaksanız öyle olmuyor hiç adam iyice stres olacak bunalacak kaçacak iyice sizinde bebekle uğraşmaktan yorgunluk depresyon sonra daha büyük kavgalar boşanmaya kadar gider Allah korusun çok örneği var bu sitede kendinizi maddi olarak toparlamaya bakın milletin ipiylede kuyuya inmeyin

Bencilce hareket ediyorsunuz. Tamamen kendinizi ve anne olma isteğinizi düşünerek hareket ediyorsunuz oysa ortada hem iletişimsizliğin hakim olduğu hem de ciddi anlamda maddi sıkıntıların olduğu bir evlilik var. 27 misiniz yoksa 17 mi çözemedim.

Sırf siz anne olacaksınız ya da o testte çift çizgiyi göreceksiniz diye maddi sorunların ortasına bir bebek getirmek ancak ve ancak evliliği derinden sarsar. Adam sizinle ilgilenmiyor şu an hamile kalsanız çocukla ilgilenir benimle ilgilenir falan sanıyorsunuz. İlgilenmezse ve tek başınıza sırtlanırsanız çocuğun yükünü(şu anda evliliği sırtlandığınız gibi..) o zaman ne yapacaksınız ? Hatalısınız maddiyatı ve evliliği toparlamadan çocuk düşünmemelisiniz bence.

Haklısınız ama ailelerimiz kendileri diyor bebek olursa çok seviniriz sakın parauı dişünmeyin herşeyi bizden misali..yoksa tabiki farkındayız çok pahalı her şey malesef ama eşimde bende istiyoruz o mutlu haberi almayı, bebekle eve bağlama gibi bir konu değil öyle bi düşüncem yok adam sadece borçtan harçtan bunalmış durumda psikolojik olarak ne yapacağımı bende şaşırdım.. bu evi alırken çok uğraştık kirada oturduğumuz evi almak nasip oldu mutluluktan havalara uçtuk çok ev gezdik baktık hepsi daha pahalıydı hem bir yatırım hemde taşınma masrafı da olmadı
Hanımefendi hep böyle söylerler zaten. Ama uygulamaya gelince durum farklı oluyo. Bakın ben 3 ay önce doğum yaptım eşyalar ve doğumla beraber şu an en az 100 bin borcumuz var. Bebeğim emmedi her ay en 3 bin mamaya veriyorum. Çocuk rızkıyla gelmiyo ve sürekli yeni masrafları çıkıyo. Bence ev kredisine destek olun ki eşiniz bir an önce rahatlasın. Çocuk sonraki mesele. Yaşınız da geç değil üstelik ben 37 de doğum yaptım ve ilk çocuğum. Etraftakilerin gazına gelmeyin ve maddi olarak biraz rahatlamayı bekleyin.

Haklısınız ama ailelerimiz kendileri diyor bebek olursa çok seviniriz sakın parauı dişünmeyin herşeyi bizden misali..yoksa tabiki farkındayız çok pahalı her şey malesef ama eşimde bende istiyoruz o mutlu haberi almayı, bebekle eve bağlama gibi bir konu değil öyle bi düşüncem yok adam sadece borçtan harçtan bunalmış durumda psikolojik olarak ne yapacağımı bende şaşırdım.. bu evi alırken çok uğraştık kirada oturduğumuz evi almak nasip oldu mutluluktan havalara uçtuk çok ev gezdik baktık hepsi daha pahalıydı hem bir yatırım hemde taşınma masrafı da olmadı
Aileye güvenerek çocuk yapılmaz siz anne baba olarak oturup konuşup masrafları karşılayıp karşılayamayacağınıza bakmanız ona göre üreme planı yapmanız lazım.Kimsenin ağzıyla bebek yapmayın sonrada ortada kalırsınız.

arkadaşlar birkaç ay önce de konu açmıştım eşimle ölü evlilik gibi bi durum hissi vardı sonra belli başlı kv konularını hallettik aramızda problem yoktu ancak son dönemde problemler çıktı örneğin ev aldık kredisi 34 bin eşim çok yoğun çalışıyor ve aldığı tüm maaş direkt krediye gidiyor işyerinde de sorunları varmış insanlara takıyor vs mutlu değil ve borçlardan bunalmış durumda haklı olarak, farkındayım. konuma gelirsek 2 yıl oldu evleneli ve bebek düşünüyoruz,ne kadar kavgalarımız olsa da her evlilikte olur dedik barıştık şuan problemimiz yok kişisel olarak ancak ben kafama takıyorum .. iki yıl oldu neden çocuk olmuyor tüm kontrollerimiz yapıldı fermotil wom* denilen vitamine başladım eşim haftanın üç günü maça gidiyor bu konuda da çok kavgamız oldu dolayısıyla ilişki istikrarı olmuyor çocuk için (doktor haftada 3 birliktelik dedi) neyse yine de hamile değilim her ay test yapmaktan heyecanlanmaktan sıkıldım. Biliyorum hamile olsam daha mutlı neşeli olacak farkındayım. Çevreden arkadaşlarımdan hamile olanları duyuyorum içten içe ben niye hala değilim diye düşünüyorum aşırı isteğim var bebek konusunda..ama eşimle böyle problemler yaşayınca da Allah bilerek mi vermiyor ki hayırlısı bu mu diyorum..ona da söyledim gün aşırı birliktelik gerekiyor ama stressini sporla atıyor sporu çok seviyor ama sık gittiği için anlaşamıyoruz yerimde olsanız napardınız haksız olan ben miyim??
Ortada çocuk yapacak bir durum yok zorlama iş yapmaya çalışıyosunuz

Arkadaşlar hem adam çocuktan kaçıyor faydası yok diyorsunuz hem de adama yükleniyorsun senden kaçıyor yazık diyorsunuz😁🥹ben anlamadım yüklenmiyorum ki eşime, o da hep neşeli neşeli gelir yanıma senden bi tane daha olsa ömrüm hep sizle geçse dünyanın en mutlusu olurun falan diyor da işte ev kredisi eşime çok geldi farkındayım tüm maaşı krediye gidiyor artık ailelerden de para istemiyor bende istemiyorum zaten bunu onlara da söyledik sizlerden daha fazla almak istemiyoruz dedik..eşime nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum mesleğimden soğudum başka mesleklere yöneleceğim ama onun içinde paramız yokki şuan

Allah bilerek vermiyor olabilir. Kullarımda akıl yok bari ben yardımcı olayım demiş olabilir. Maaştan geriye doğru düzgün para kalmıyor,adam mutsuz huzursuz borçtan bunalmış. Siz diyorsunuz illa bebek. Valla bebek rızkıyla mı gelir bilmiyorum da kredi ödemesiyle gelmez. Neye güvenip bu kadar bebek istiyorsun ki. Onun yerine çalış durumu toparlayın önce

canim fazla gereksiz stres yapiyosun tadini cikar esinle evliligin.yoksa zaten adam bunalmis ustune cocuk streside gelirse gitgide uzaklasir sizden. gecenizi gunduzunuzu degerlendirin eglenin gezin tozun .2 yildir evlisin daha basindasin

Arkadaşlar hem adam çocuktan kaçıyor faydası yok diyorsunuz hem de adama yükleniyorsun senden kaçıyor yazık diyorsunuz😁🥹ben anlamadım yüklenmiyorum ki eşime, o da hep neşeli neşeli gelir yanıma senden bi tane daha olsa ömrüm hep sizle geçse dünyanın en mutlusu olurun falan diyor da işte ev kredisi eşime çok geldi farkındayım tüm maaşı krediye gidiyor artık ailelerden de para istemiyor bende istemiyorum zaten bunu onlara da söyledik sizlerden daha fazla almak istemiyoruz dedik..eşime nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum mesleğimden soğudum başka mesleklere yöneleceğim ama onun içinde paramız yokki şuan
bebek neden istiyosun yani yasin kac.

Biliyorum önce borç ama bebekde istiyoruz nasıl olur hiç bilmiyorum destek olmak istiyorum elbette ama bi kuruma girdim 11 saat mesaimi olur meslektten soğuttular eşimin iş streside çok fazla son zamanlarda işten çıkacam falan diyor ne iş kursak diye düşünüyorum

Back