Selam kızlar gene ben. Gene ortak araba kavga çıkardı. Önceki konularımı bilirsiniz belki..Kv gille altlı üstlüyüz kesemiz bir yani eşim maaşı alınca direk annesine veriyor . Bizim faturalar bazı ihtiyaclar onlardan( yüzümüze vura vura alırlar) gerisi eşim ek işle vs karşılamaya çalısıyor.
Benim şahsi 14 milyarımın üstüne koydular bi araba aldık ama bizim binmemiz resmen sıkıntı oldu.
Eşim satma kararı aldı
Neyse 2 gün önce arabyla ilgili bi kavga oldu. Anlıycanız bribirlerrine rest çektiler arabayıda sat bize parada verme senin kesen ayrı benimki ayrı bundan sonra selam selam dedi kv . Eşimde selamda vermeyin dedi. Maaşımıda vermiycem artık felan diyor . Bende akşamları yemeğe çıkıyodum 2 gündür çıkmıyorum kv de torununu sevmeye geldi 10 dk okadar . Benlede konuşmaya calıştı çocugun alnı kızarmış nereye düştü. Cocugun saçını sıkı toplamışsın Vs diye . Hiçbişey demedim. Yukarda bulasıgını salatasını yapan yok maaşta yaklastı Konuşmaya çalışıyolar dünde eşimi gördüğünde konuşmaya çalışmış eşim hiç konuşmamıs. Maaş günüde yaklasıyor ya arayı düzeltmeye çalısıyolar.
Bende uzun uzun eşimle konuştum barışsanda maaşını verme kendimize birikim yapalım yemeğimizide evimizde yiyelim diye.
Aylık masrafımız en fazla 300 tl eşim onlara 2 milyar veriyor. Altın zincirler yapyor kv kendine. 2 kardeşi okuyor Onların okuluna vs gidiyor maaşı. 3 gün sonra alcak maaşı eve yemeklik aliriz felan diyor. ( Sözde ) kararlı görünüyor ama bikere daha buna benzer bi olay yaşadık barışınca gene parasını verdı annesine ve ben çok sıkıldım. Gene barısıp parasını götürürse kızımıda alıp gitmeyi düşünüyorum . Eşimi seviyorum ama Başkalarına minnetli yaşamaktan bıktım. kendiside biliyor,görüyor.
Bide biz 3 kişiyiz. yukarda birsürü bulasık tabak çanak salatası sofrası ben yoruluyorum zaten cocuk hiç durmuyor. Kendi evimde makinemde var çıkan 2 bulaşık . Yemek yapmayı fazla bilmiyorum ama öğrenirim heralde.
Kızlar napıcam bilemiyorum kv konuşmaya çalıstıgına göre akşam gelir çağırır yemeğe. Ne desem diye düşünüyorum sabahtan beri. Çok bunaldım eşimle uzun uzun konuştum gene benim dediğimi yapmazsa gitmeyi düşünüyorum ama ilerde bu sebepten boşandığım için pişman olmaktan korkuyorum bide kızım var.. Biraz dertleşmek istedim kimseye anlatamıyorum uzun olduysa kusura bakmayın...