Gene ben gene bitmeyen sorunlar

Valla benim babamda 11 sene evliyken 2 çocuğu varken götürüp maaşını babaanneme verir aç gözlü babaannemde alırmış. 3 ayda bir çift maaş alırmış oda hop babanneme. Annem garibim iki çocuğumuz var bari çift aldığın ay bi çeyrek altın (o zamanlar çok ıcuz)atalım kenara demiş babamda bizim aramıza öyle şey sokma demiş. Amcamda kenara attığı paralarla ev almış. Ben bi enayi babam sanırdım. Asla kabul etme arkadaşım. Annem şimdiki aklım olsa yıkardım ortalığı der. Çocuğunun rızkını aç gözlülere bırakma!!

Kayınvalide çağırırsa anne yemeğim hazır sonra yeriz dersin ama diğerine bilmiyorum ne yapılır eğer keseniz ortak olacaksa senin paranı ayrı tutsun öyle versin annesine

Böyle hayat mı geçer ya eşiniz de ne anne düşkünüymüş. 2000 tl maaş alacak evinin eksiğini göremiyor diye ek işe gidecek yazık günah değil mi evladına. Sana bişey diyemiyorum çünkü susarak bu hayatı kabullenmişsin. Azıcık cazgır olsan ağzın laf yapsa keşke. Lütfen çocuğunu düşün bu aile o parayı yedirmez size evladında büyüyünce hep babaanne elime mi baksın. Lütfen kendini de çocuğunu da ezdirme.

Evet eşim kendiside diyor hesap numarasını alıp para gönderiirim gurbette parasız kalmasın felan diye . Benim içinde hiç sorun değil istediği kadar göndersin . Öbür türlü kıymetimiz bile bilinmiyor sanki mecburmusuz gibi muamele yapıyolar

aylık masrafımız ,300 tl ye kadar okudum
nasıl yani aylık harcamanız 300 tl nasıl gecınıyorsunuz
Yani misal en fazla okadar tutar. Eşimin maaştan onuda almıyoruz zaten. Kv canı isterse alıyor geri kahvaltılık felan bize ait ek işle felan alıyor esim

Aynen çok haklısınız. Alsın kardeşine mi yolluyo napıyo istedigi kadar yollasın ama para benim elimde durcak annesinde değil. öyle yapıcam bu son şans artık . Gene devam ederse cidden kızımı alıp gidicem kafaya koydum ailemde arkamda Öbür türlüde bi ömür beni yöneten bi kadınla nası ömür geçicek ya insanlar bi kocasının kahrını zor çekerken ben 5 kişiyle ugrasıyorum psikolojim bozuldu artık ... zaten bunlarla kimse geçinmez benden başka

Akşam yemeğine çağırdı mı ?

Oha ya şaka mı bu nasıl dayandınız buna iş sizde biter eşiniz sussa bile siz konuşun knedine altın alıcak diye siz bu lafları duymak zorundamısınız
Daha neler neler ya nasıl desem benim kv bildiğiniz cahil geri kafalı bi insan. Herşeye karışır herşeyee görümceler de öyle. Oturdugumuz odanın halısını yıkatmaya verdi kaynanam. 2 koca halıyı adam 40 milyona yıkadı. Görümce duyunca 'aa okadar mı tuttu ,(10 aylık kızıma döndü )halıları temiz kullanın haaa okadar para verdik' aklınca bana laf vurdu. Halbuki maaş bizde olsa yıkatsak ne diyebilirler kendi paramızla yıkattk sizene derim geçerim

Akşam yemeğine çağırdı mı ?
Bahçede küçük bi odada 2 inegi var onları
sagıyor ısıgı yanıyor şuan daha yemek yemediler Yemeği de çok geç yiyorlar ya 8i buluyor insanı rahatsız ediyo o saatten sonra. Ben 5 bucuk gibi yedim . Şimdiye kadar çağırmadılar insallah çıkarkende cagırmazlar

canım siz ordan taşınmadıgınız sürece huzuru bulmanız imkansız

Ben akşam yemeğimizi yaptım, size afiyet olsun de
Bu fırsatı kaçırmayın bence bütçe ayırma konusunda, kararlı olun, onlar da bir haftada alışırlar.

canım siz ordan taşınmadıgınız sürece huzuru bulmanız imkansız
Çok haklısın canım keşke burdan taşınma imkanımız olsaydı eminim çok çok mutlu olurduk. Şimdiki aklım olsa varya tövvvvvbeee altlı üstlü değil aynı mahalleye gelmezdim. Hatta mümkünse annesi babası olmayan biriyle evlenirdim o derece bezdirdiler beni düşün artık

Ben akşam yemeğimizi yaptım, size afiyet olsun de
Bu fırsatı kaçırmayın bence bütçe ayırma konusunda, kararlı olun, onlar da bir haftada alışırlar.
Evet çok haklısınız. Şu maaşı bi alsaydı eşim ve vermemekte kararlı oldugunu anlasaydım zaten çağırsalarda gelmiyceğimi söylerdim. Onlar şimdi sanıyo biz gene maaşı götürüp vercez aynı şekil devam etcez. Ben çocukla pazara gidemiyorum,bu küslükten sonra eşim 'anneme 50 tl haftalık verirsin evin yemekliğini pazardan alsın dedi. Cuma günü pazara giderlerken aynı böyle söylediğim zaman anlarlar zaten artık çıkmayacağımı da bide eşim vazgecerse bu sefer arada ben kalıcam

Evet eşim çok düşkün. Ben cazgır olsam onlarla geçinmesem bu sefer eşimlede aram bozuluyor. Şuan aramız iyi çünkü kavga etmelerinin benimle bi alakası yok. Bende bunu kullanarak eşime maaşını verme dedim . Eşim normalde lafından dönmez ama işte konu annesi olunca ve maaş olunca değişiyor....

kendi kızlarıda var sonucta bi insanın aklı nasıl fitneye calısır anlamıyorum ya benim kardesimde annemlerde kalıyo bazen kendı evlerine gidiyo bizim gelin mesela hiç bulasık yıkamaz yer ıcerler giderler annem bazen uzulur anne derim sakın bişey deme kardesımle tartısmasınlar bırak yapmasın senın elın ayagın tutuyo sakın bısey deme bu işler insanlıktan gecıyo malesef allaha havale et cunku suan ıcın senın elınden gelen bısey yok onlar senın evladının rıskını yıyıp sana sureklı laf soluyolarsa vicdanları paslasmış demekki üzülme sakın emin ol bu günlerde geçicek

allah korkusu yok onlarda ne demek ya onlar yüzünden siz sıkıntı çekiyosunuz günah ya sen onlar sussun dıye evladının rıskınımı yediriyosun o degılde eşin bence ne olursa olsun aılesıyle problemını cozup bu durumu sonlandırmalı sen sımdılık susuyosun ama bi noktada sende dayanamıcaksın ve daha çok kırılacaksın

Ama be canım aranız bozuluyor da böyle çok mu iyi sana yazık değil mi? Aman ağzımızın tadı bozulmasın diye diye susmuşsun hiç mi eşinle bir sinemaya bir yemeğe bir gezmeye gitmeyi istemiyorsun. Anne düşkünlüğü de biraz fazlaymış eşinizde tabi en iyisini siz bilirsiniz de artık böyle devam etmek istemediğinizi belli edin

Kaç yıllık evliydin

Kusura bakma ama ne eşin de ne sende yuva kuracak / hane kuracak güç akıl yokmuş .
Hadi kendinizi ziyan ediyorsunuz bari kızınızı düşünün.
Çocuk pazarda bir yerde bir oyuncak görse , canı birşey çekse kayınvalidenin eline mi bakacaksın ?
Hemde kocanın kazandığı parayla .

Nerde şu kocanın maaşına sen karışamazsın , kadın çalışmıyorsa kocasınada hesap soramazcılar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…