Aynen çok doğru ne yapıcam bilmiyorum acaba ilerde düzelir mi diye beklıyorum hepçok yoruldum kaynanamıda görseniz öyle fena öyle fena. Bende sessiz biriyim düşünün artık..
Aynenn öyle . Çağırsalarda gitmiycem yemeğe felan. Eşim tamam dedi ama gene götürüp verirse artık kesin tavırımı koyucam artık. Arada çocuk var bide. Kv kp çok düşkün kızıma. Oda sıkıntı oluyor sürekli görmek istedikleri için yukarda olalım istiyolarAsla ama asla vermeyin eşinizin maaşını, bugünlerin birde yarınları var birikim yapmanız lazım. Sizin paranızla alınan şeyler size keyfi verilmiş gibi gözüküyor. Ben sizin yerinizde olsaydım kayınvalidem ne kadar sıcak davranırsa davransın bu tutumumda devam ederdim. Herşeyinizi ayırın masanızı, maaşınızı. Kendi kendine hayat kurmaya çalışın.
Yol yakınken bırakmak en güzeli aslındaDüzelse ne olacak 10 yıl sonra sen bu biriktirdiklerinle yiprandiginla ne kendini ne de kocanı mutlu edemezsin ki yazık günah gençliğinize. .
Siz kimsenin kuklası değilsiniz onların istediği gibi yaşamaktan belki de kendi hayatınızı yaşayamadınız. Kayınvalideniz torununu seviyorsa bırakın sevsin ama eski düzene geri dönmeyin. Yemek yapmakta düşündüğünüz kadar zor değil internet sitelerine bakarak rahatça yemek yapmayı öğrenebilirsiniz. İçiniz rahat olsun o konudadaAynenn öyle . Çağırsalarda gitmiycem yemeğe felan. Eşim tamam dedi ama gene götürüp verirse artık kesin tavırımı koyucam artık. Arada çocuk var bide. Kv kp çok düşkün kızıma. Oda sıkıntı oluyor sürekli görmek istedikleri için yukarda olalım istiyolar
Ah ah hiç sormayın. Eşim ek işle mesaiyle para getirirse öyle alıyorum anca ki düşünün olmadığı zamanlar nası zorluk çekiyoruz. Kadın bikeresinde " geçen hasta oldugunda almamışmıydık bitti mi hemen ' dedi düşünün . Bidahada istemedim. Kolay kolay birşey isteyebilen biride değilim.. Çok yoruldum artık
Aslında ev için felanda değil eşim kıramıyor annesine çok düşkün. Oturduğumuz semtte kiralar zaten en fazlaaa 500. Keşke kirada olsak keşke... Burda oturmasak çok mutlu olabilirdik... ama eşim onada yanaşmıyor..Çok bir şey diyemiyor ailesine çünkü oturduğunuz ev kvnin muhtemelen. Hadi o zaman güle güle derlerse 2 bin lirayla zor. Keseleri ayırmaya bakın bir an önce ama bence o evden kurtulmadıkça sizi rahatsız edecekler.
Aynen öyle. Bide ben bekarken çok rahattım gezip tozan biriydim kimseden para istemezdim kısacası babama bile muhtaç olmamışken(keşke babama muhtac olsam bukadar zoruma gitmez) bunlara olmak beni çok yıpratıyorKv den kocamin kazandigi parayi dilenecegime gider babamin evinde artik kalanlari yerim daha iyi
Evet çok haklısınız. İstedigi kadar sevebilir gelsin hiçbişey demem ama bizi rahat bıraksınlar yemeğimi yapsamda yapamasamda kendi evimde olayım paramıza pulumuza karısmasınlar.. dediğiniz gibi ufak ufak internetten bakarak illaki öğrenirim bi şekilde ... kuru ekmek yiyp kimseye muhtac olmamayı tercih ederim...Siz kimsenin kuklası değilsiniz onların istediği gibi yaşamaktan belki de kendi hayatınızı yaşayamadınız. Kayınvalideniz torununu seviyorsa bırakın sevsin ama eski düzene geri dönmeyin. Yemek yapmakta düşündüğünüz kadar zor değil internet sitelerine bakarak rahatça yemek yapmayı öğrenebilirsiniz. İçiniz rahat olsun o konudada
Çok teşekkür ederim yazdıkların için ablacım. Çok haklısın . Sanırım böyle şeyler duymaya ihtiyacım var seni tanımadıgım halde yazdıkların bana okadar güç verdi ki. Eşimle güzellikle de konuştum ,tavırda koydum. Tavır koymam hiçbişekilde yararı olmadı şimdide güzellikle konuştum sözde tamam dedi ama annesine de hayır diyemiyor. Banada resmen hapis hayatı yasatıyolar gelin gezmez çalışmaz tek biyere gitmez. Ben hiçbişeyin değişecegini sanmıyorum şuanlık. Eşimin alkol aldatma vs hiçbişeyi yok . Ama içimde hep acaba ilerde benim dediğime gelir mi?diye bi soru işareti var .gerçi bir insan 7sinde neyse 70inde de odur bi 10 sene sonra da eşim aynı eş olacak sonuçta. Önümde 3 gün var eğer maaşnı alıp hoop annesine götürürse ozaman rest çekicem yapamıyorum diyeceğim . Alacağım cevap :napayım nası vermeyeyim ' olacak biliyorum. Ozamanda direk ailemle konusucam . Boşansam kızımla daha rahat bi hayat kurabilirim bunu da biliyorum. Tükenmiş hissediyorum kendimi
aylık masrafımız ,300 tl ye kadar okudumSelam kızlar gene ben. Gene ortak araba kavga çıkardı. Önceki konularımı bilirsiniz belki..Kv gille altlı üstlüyüz kesemiz bir yani eşim maaşı alınca direk annesine veriyor . Bizim faturalar bazı ihtiyaclar onlardan( yüzümüze vura vura alırlar) gerisi eşim ek işle vs karşılamaya çalısıyor.
Benim şahsi 14 milyarımın üstüne koydular bi araba aldık ama bizim binmemiz resmen sıkıntı oldu.
Eşim satma kararı aldı
Neyse 2 gün önce arabyla ilgili bi kavga oldu. Anlıycanız bribirlerrine rest çektiler arabayıda sat bize parada verme senin kesen ayrı benimki ayrı bundan sonra selam selam dedi kv . Eşimde selamda vermeyin dedi. Maaşımıda vermiycem artık felan diyor . Bende akşamları yemeğe çıkıyodum 2 gündür çıkmıyorum kv de torununu sevmeye geldi 10 dk okadar . Benlede konuşmaya calıştı çocugun alnı kızarmış nereye düştü. Cocugun saçını sıkı toplamışsın Vs diye . Hiçbişey demedim. Yukarda bulasıgını salatasını yapan yok maaşta yaklastı Konuşmaya çalışıyolar dünde eşimi gördüğünde konuşmaya çalışmış eşim hiç konuşmamıs. Maaş günüde yaklasıyor ya arayı düzeltmeye çalısıyolar.
Bende uzun uzun eşimle konuştum barışsanda maaşını verme kendimize birikim yapalım yemeğimizide evimizde yiyelim diye.
Aylık masrafımız en fazla 300 tl eşim onlara 2 milyar veriyor. Altın zincirler yapyor kv kendine. 2 kardeşi okuyor Onların okuluna vs gidiyor maaşı. 3 gün sonra alcak maaşı eve yemeklik aliriz felan diyor. ( Sözde ) kararlı görünüyor ama bikere daha buna benzer bi olay yaşadık barışınca gene parasını verdı annesine ve ben çok sıkıldım. Gene barısıp parasını götürürse kızımıda alıp gitmeyi düşünüyorum . Eşimi seviyorum ama Başkalarına minnetli yaşamaktan bıktım. kendiside biliyor,görüyor.
Görümcem okula gittiği için ıslak mendili vs ona aldırıyoruz 60lı mendil 1 haftayı biraz geçik anca yetiyor. Bikere eşimde vardı ,ıslak mendil istedik 'daha geçen verdim yuh siz napıyonuz benim fabrikammı var dedi. Eşim baya kızdı kavga ettti nerdeyse kalkıp vuracaktı o dereceye geldi. ama ne fayda hep böyle.
Bide biz 3 kişiyiz. yukarda birsürü bulasık tabak çanak salatası sofrası ben yoruluyorum zaten cocuk hiç durmuyor. Kendi evimde makinemde var çıkan 2 bulaşık . Yemek yapmayı fazla bilmiyorum ama öğrenirim heralde.
Kızlar napıcam bilemiyorum kv konuşmaya çalıstıgına göre akşam gelir çağırır yemeğe. Ne desem diye düşünüyorum sabahtan beri. Çok bunaldım eşimle uzun uzun konuştum gene benim dediğimi yapmazsa gitmeyi düşünüyorum ama ilerde bu sebepten boşandığım için pişman olmaktan korkuyorum bide kızım var.. Biraz dertleşmek istedim kimseye anlatamıyorum uzun olduysa kusura bakmayın...
Oha ya şaka mı bu nasıl dayandınız buna iş sizde biter eşiniz sussa bile siz konuşun knedine altın alıcak diye siz bu lafları duymak zorundamısınızAh ah hiç sormayın. Eşim ek işle mesaiyle para getirirse öyle alıyorum anca ki düşünün olmadığı zamanlar nası zorluk çekiyoruz. Kadın bikeresinde " geçen hasta oldugunda almamışmıydık bitti mi hemen ' dedi düşünün . Bidahada istemedim. Kolay kolay birşey isteyebilen biride değilim.. Çok yoruldum artık
Biliyor bilmez mi. Ama umrunda değil adamın . Ya bide çok severek evlendik seni kimseye muhtac etmiycem dedi. Hep bu sözünü hatırlatıyorum ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?