Gene ben gene bitmeyen sorunlar

Alkolu sigarası yok mükemmel eşinin. Seni hizmetçi yapmış karın tokluğuna yaşıyorsun, evde hapissin , üç kurusun yok, eşinle dışarı çıkmışlığın yok, dahada vahimi eşini görmüşlüğün bile yok gece 9-10 da geliyor evine ve kızın babasıyla büyüyor öyle mi? Hayatta ki en kötü şey alkol yada sıgara değildir

Aynen çok doğru ne yapıcam bilmiyorum acaba ilerde düzelir mi diye beklıyorum hep çok yoruldum kaynanamıda görseniz öyle fena öyle fena. Bende sessiz biriyim düşünün artık..

Düzelse ne olacak 10 yıl sonra sen bu biriktirdiklerinle yiprandiginla ne kendini ne de kocanı mutlu edemezsin ki yazık günah gençliğinize. .

Aynenn öyle . Çağırsalarda gitmiycem yemeğe felan. Eşim tamam dedi ama gene götürüp verirse artık kesin tavırımı koyucam artık. Arada çocuk var bide. Kv kp çok düşkün kızıma. Oda sıkıntı oluyor sürekli görmek istedikleri için yukarda olalım istiyolar

Çok bir şey diyemiyor ailesine çünkü oturduğunuz ev kvnin muhtemelen. Hadi o zaman güle güle derlerse 2 bin lirayla zor. Keseleri ayırmaya bakın bir an önce ama bence o evden kurtulmadıkça sizi rahatsız edecekler.

Siz kimsenin kuklası değilsiniz onların istediği gibi yaşamaktan belki de kendi hayatınızı yaşayamadınız. Kayınvalideniz torununu seviyorsa bırakın sevsin ama eski düzene geri dönmeyin. Yemek yapmakta düşündüğünüz kadar zor değil internet sitelerine bakarak rahatça yemek yapmayı öğrenebilirsiniz. İçiniz rahat olsun o konudada

Kv den kocamin kazandigi parayi dilenecegime gider babamin evinde artik kalanlari yerim daha iyi

Aslında ev için felanda değil eşim kıramıyor annesine çok düşkün. Oturduğumuz semtte kiralar zaten en fazlaaa 500. Keşke kirada olsak keşke... Burda oturmasak çok mutlu olabilirdik... ama eşim onada yanaşmıyor..

Kv den kocamin kazandigi parayi dilenecegime gider babamin evinde artik kalanlari yerim daha iyi
Aynen öyle. Bide ben bekarken çok rahattım gezip tozan biriydim kimseden para istemezdim kısacası babama bile muhtaç olmamışken(keşke babama muhtac olsam bukadar zoruma gitmez) bunlara olmak beni çok yıpratıyor

Evet çok haklısınız. İstedigi kadar sevebilir gelsin hiçbişey demem ama bizi rahat bıraksınlar yemeğimi yapsamda yapamasamda kendi evimde olayım paramıza pulumuza karısmasınlar.. dediğiniz gibi ufak ufak internetten bakarak illaki öğrenirim bi şekilde ... kuru ekmek yiyp kimseye muhtac olmamayı tercih ederim...

Esin kardeşlerine yardım edecekse onların hesabına para yatırabilir. Kaynanadan para istemek ne ya. Ben anne babamdan para isterken sıkılırdim. Eşimden isterken bir garip olurum isterim ki o ben demeden versin. Şimdi çalışmıyorum evdeyim. Eşinize sert çıkın ne o öyle kazandığını annesine vermek hani yardım olsun diye belki bir miktar verilir. O değil de siz baştan nasıl buna razı olsunuz ki?

Bebeğiniz olmuş etmiş artık hep kaynanan da yemişsiniz yemeği bu zamana kadar da yemek yapmayı öğrenebilirdiniz sizinde biraz kolayınıza gelmiş ve işler de bu nedenle üzerinize kalmış. Ne demek 2 milyarı anneye vermek? faturanızı kendiniz ödeyin erzağınızı kendiniz aldın millet alacak da yiyeceğim öyle şey mi olur. Arabada satılsın alın payınızı yemek yapmayı da öğrenin keseniz ayrı olsun saçmalık çocuk gibi hala aileye bağımlı yaşamak

Canım benim konunu okudukça içim daraldı, sen nasıl dayanıyorsun gerçekten anlamadım. İlerde benim dediğime gelir mi diyorsun da diyelim ki geldi, senin en güzel günlerin, en güzel yaşların heba olduktan sonra senin dediğine gelse ne olur gelmese ne olur? Sana abla nasihatı baktın olmuyor dönüp arkana bir daha bakma! Bu şekilde hayat geçmez. Kendine bu eziyeti yapıyorsun bari evladına yapma. İleride onun ihtiyaçlarını kim karşılayacak kayınvaliden mi? Kızın sana ya da babasına söylemek yerine babaannesine mi gidip derdini anlatmaya çalışacak bir şey istediğinde?

aylık masrafımız ,300 tl ye kadar okudum
nasıl yani aylık harcamanız 300 tl nasıl gecınıyorsunuz

Oha ya şaka mı bu nasıl dayandınız buna iş sizde biter eşiniz sussa bile siz konuşun knedine altın alıcak diye siz bu lafları duymak zorundamısınız

Arabayi sattir kendi paranı al bilezik yap tak koluna zararina bakma .. uc günün var eger esin yine maaşını verirse aylık listeni cikar evde eksik neyin varsa ver eline esinin .. asagi yemege gitme islerini yapma en fazla bir ay daha bekle esin tavrının ciddiyetini anlasin baktin olmuyor yine maaşi verecek al çocuğunu git babanin evine....
Bunları demek istemezdim ama durum bu esin özünde iyi olabilir adam çalışkan belli ikinci ise gidiyor vs ama ailesinin önüne gecmesi lazim ..sen mutsuzsun hizmetci gibi görünüyorsun pedinin bile parasını kv veriyor.. vermesin maaşın hepsini yine destek olsun ailesine ama önce sizin hakkınız

Ortak bütçede hiçbir zaman huzur olmaz. Oturduğunuz ev sizinse ayırın bütçeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…