- 11 Mart 2015
- 264
- 38
-
- Konu Sahibi diet killer
Canım gevşeme oldu mu yani yağdan gitti demi kasları eritmeyim birde@elizanim canım ben elma diyetini yaptım 2 sene önce ve 2 haftada 5 kilo vermiştim. iştahımı kesmişti o yuzden uzun süre geri almadım. ama 3 litre su ve sporumu da aksatmıyordum. inşallah başarırdın. 70 kilonun altıjna düşeyim, kilo vermem durunca ben de şoklamak için yapacağım. bayılıyorum zaten yeşil elmaya
spor yapılmadığında tüm diyetlerde gevşeme oluyor tatlım ama spor yaparsan taş gibi oluyor vucutAma en meram ettiğim gevşeme olur mu birde sıkılık kaybetmeyelim uğraş dur sonra
Tamam canım düzenli spor yapıyorumspor yapılmadığında tüm diyetlerde gevşeme oluyor tatlım ama spor yaparsan taş gibi oluyor vucut
Canım gevşeme oldu mu yani yağdan gitti demi kasları eritmeyim birde
Sende haklısın bilemedimKızlar şok diyet yapmayın bence hem zararlı metabolizmayı alt üst ediyor vücudun savunma mekanizmasını düşürüyor
Hem psikolojik olarak yıkım.. hem yağ yerine su verdirdiği için sonradan geri alınıyor.. sağlıklı beslenmeye çalışın salata ölçülü et bol su gibi..
Kızlar şok diyet yapmayın bence hem zararlı metabolizmayı alt üst ediyor vücudun savunma mekanizmasını düşürüyor
Hem psikolojik olarak yıkım.. hem yağ yerine su verdirdiği için sonradan geri alınıyor.. sağlıklı beslenmeye çalışın salata ölçülü et bol su gibi..
Hosgeldin:)Merhaba aranıza katılmak için geç mi?
Anladım canım belki ilerde kısa süre denerimkaslar erimez hemen ama giden kilonun tamamı da yağdan gitmiyor canım
hoşgeldinMerhaba aranıza katılmak için geç mi?
Benim aklımın ucundan geçmiyorkızlar su içiyoruz değil mi? unutmayalımmm su yağ yıkımını hızlandırıyor
İnşallah amacına ulaşırsın umudunu kaybetme:)Merhaba kızlar :)
Aranızda yeniyim ancak KK'yı yıllardır takip ederim başlığı görünce işte aradığım grup dedim ve buradayım. Kendimi bildim bileli hep kiloluydum ve hayat boyu diyet yaptım tabii her pazartesi başlayıp salı bırakarak. Bu sene spor salonuna yazıldım yaza kadar ben de zayıflamayı umuyorum sizlerle birlikte.
tamam işte bak ben hatırlatırım benim de unuttuğum mutlaka bir şey olur sen de bana hatırlat destek önemliBenim aklımın ucundan geçmiyor
Bence zaten yapmam gereken herseyi yapıyorsun:) listenide beğendim:) sporda squat yap derim ben bayılıyorum o harekete kalçalarda çok etkiliSıcak karşılamanız için teşekkür ederim öncelikle :)
Sabahları
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Belki 1 dilim ekmek
5-6 zeytin
Saat 10.00 gibi
5-6 badem
1hurma
Yeşil çay
Öğlen
Çay
Çavdarlı sandviç
Akşam
Çorba+salata
Veya
Et yemeği+salata
Gibi bir menü takip etmeye çalışıyorum bazen haftada 1 gün kendime izin veriyorum yemek açısından. 2 litre su içiyorum. Haftanın 3 günü spor yapıyorum salonda hocamın verdiği program ile
Bana önerecekleriniz var mı?
Tesekkür ederim hemen bir şişe su doldurdım kendime :)tamam işte bak ben hatırlatırım benim de unuttuğum mutlaka bir şey olur sen de bana hatırlat destek önemli