- 29 Ekim 2014
- 1.102
- 1.348
-
- Konu Sahibi diet killer
Bende katılabilir miyim caba?
Süper canım tabi ki katılabilirsin. Boyun, kilon, yaşın kaç bakalım? Başlandın mı diyete?Bende çok sıkı ve disiplin içerisinde her gün yazamayabiliyorum genelde hafta sonu yazmak sıkıntı oluyor ama hafta içi ara ara foruma bakıyorum mutlaka
Tabi ki katılabilirsin canımBende katılabilir miyim
Holgeldin fıstık :) Profil fotoğrafındaki sen misin? Hiç şişko görünmüyorsun bir kaç kilo fazlalıktan kurtulma planı mı yapıyorsun yoksa bakalım? :)bendeeeeee
yok şekerim o ebru yaşarHolgeldin fıstık :) Profil fotoğrafındaki sen misin? Hiç şişko görünmüyorsun bir kaç kilo fazlalıktan kurtulma planı mı yapıyorsun yoksa bakalım? :)
ahahah hiç fark etmedim afedersin :) yaşın boyun kilon kaç canım diyet yapmaya başladın mı yoksa hazırlık mı yapıyorsun?yok şekerim o ebru yaşarbenim 8 kilo falan fazlam var
yaş:28 kilo:72 boy:170 inşallah sizinle beraber başlayacağımahahah hiç fark etmedim afedersin :) yaşın boyun kilon kaç canım diyet yapmaya başladın mı yoksa hazırlık mı yapıyorsun?
süper canım plan program diyet alışverişi menü vs derken başlarsın ben de bugün başladım ama süper değilim yani bir iki hafta içerisinde bir düzene girerim :)yaş:28 kilo:72 boy:170 inşallah sizinle beraber başlayacağım
ay ben de psikolojik yiyiciyim canım lanet olsun ki böyleMerhaba kızlar :) Bende aranıza katılmak istiyorum, 1.69 boy sabahki tartı (ki şişkinliğinde olduğunu tahmin ediyorum 81.900stresli uzun dönemler geçirdim psikolojik yiyiciyim Bu sabah yeniden içime bir heyecan geldi yeniden başarabilirim bunun için hiç bir engel yok dedim :)
bende psikolojik yiyiciyim canımmmmMerhaba kızlar :) Bende aranıza katılmak istiyorum, 1.69 boy sabahki tartı (ki şişkinliğinde olduğunu tahmin ediyorum 81.900stresli uzun dönemler geçirdim psikolojik yiyiciyim Bu sabah yeniden içime bir heyecan geldi yeniden başarabilirim bunun için hiç bir engel yok dedim :)
inşallah canım İYİ SONUÇLAR ALIRIZsüper canım plan program diyet alışverişi menü vs derken başlarsın ben de bugün başladım ama süper değilim yani bir iki hafta içerisinde bir düzene girerim :)
Ben 22, üniversite - iş - yabancı dil kursu arası mekik dokuyorum.30 yaşındayım 4 ve 5.5 yaşında 2 çocuğum var, çalışıyorum,izmirde oturuyorum sizler?
Sabah: 1 kase cornflakes
ara: türkkahvesi
öğle: salatalık domates 4 köfte 1.5 dilim ekmek 1 bardak yoğurt
ikindi:1.5 elma