- 18 Mart 2015
- 12
- 1
- 28
-
- Konu Sahibi diet killer
bende çok çabuk göbekten verebiliyorum ama basenlerBasenler göbeğe göre daha çabuk gidiyor en azından bende öyle ayakları çalıştırmak ve bisiklet sürmek çok faydalı olur sana cnm :)
kesinliklee kurtulalım artık şu basenlerdenBasen herkesin başının belası
Tesekkürler canım:)Afiyet olsun cnm :)
bende çok çabuk göbekten verebiliyorum ama basenlerama bu defa olucak doğum günüme kadar istediğim kiloya ulaşıcam yeni yaşıma istediğim bir vücutla giricem
Platesi denedin mikesinliklee kurtulalım artık şu basenlerden
inşallah enazından beraber yaparsak bu defa başarabilirim başarabiliriz bencede :)İnşallah cnm burda birbirimizi motive edeceğiz vereceğiz bu kiloları inş sende istediğin vücuda kavuşursun :)
yok denemedim sadece 1 ay spor salonuna başlamıştım ama spor beni çok fazla yorup acıktırdığı için kilo aldımPlatesi denedin mi
inşallah enazından beraber yaparsak bu defa başarabilirim başarabiliriz bencede :)
kesinlikleee!! :)Başarmak zorundayız bende ki göbek sende ki basen hepimiz neyden şikayetçiysek Gİ-DE-CEK !! :)
Aa tüh ya öyle olmasa devam ederdinyok denemedim sadece 1 ay spor salonuna başlamıştım ama spor beni çok fazla yorup acıktırdığı için kilo aldıme haliyle spor yapıp az yemek bana göre değilmiş bıraktım o yüzden
DÜNKÜ LİSTEM;
SABAH:
2 DİLİM ÇAVDAR
2 İNCE DİLİM PEYAZ BEYNİR
ÖĞLE:
4 YK KURU FASÜLYE
4 YK PİLAV
ARA:
1 ELMA
ARA:
1 AYRAN
ARA:
ŞEKERİZ SADE NESCAFE
AKŞAM:
2 tavuk but paneli
2 PATATES KROKET
SALATA
AYRAN
ARA:ÇAY
SPOR SALONUNDA 50 DK:)
Listen güzel cnm spor da yapılmış devamlı olur ins :)
Ya aslında diyet listesini biraz salladım bir iki gündür ama 5 gün evde yalnız olacağım 1 kilo versem çok güzel olucak
Afiyet olsun:) liste baya güzel görünüyorDÜNKÜ LİSTEM;
SABAH:
2 DİLİM ÇAVDAR
2 İNCE DİLİM PEYAZ BEYNİR
ÖĞLE:
4 YK KURU FASÜLYE
4 YK PİLAV
ARA:
1 ELMA
ARA:
1 AYRAN
ARA:
ŞEKERİZ SADE NESCAFE
AKŞAM:
2 tavuk but paneli
2 PATATES KROKET
SALATA
AYRAN
ARA:ÇAY
SPOR SALONUNDA 50 DK:)
Fıstıklar çok yoğunum yarın öğlen ancak dönebileceğim kampa. Akşam yurt dışından gelen misafirimizi dışarı çıkaracağım 03:00'leri bulur eve dönmem.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz iyi ki geldiniz omuz omuza zayıflamak daha kolayazim ve kararlılık diliyorum hepimize
Menülerinizi de yarın okuyacağım şimdi okuyamadım üstün köre geçmişe baktım
Hepinizi öbüyom bebişimler
Afiyet olsun canımda sanki sigaraböreği ve büskivi olmasa daha iyi olurdu.karısmak gibi olmasında yanlıs anlamabende yazıyım bari neler yediğimi
SABAH:4 tane sigara böreği,şekersiz çay
ÖĞLE:1 paket kremalı büskivi (reklam yapmak gibi olmasın ama rondo esmer )
AKŞAM:birazdan yiyicem ıspanak var onu ve birazda yoğurt
spor olarakda 100 kere ip atladım,10 defa falnda merdiven inip çıktımbayada hareketliydidm okulda bugün çok yürüdüm bugün çin yeterli galiba:))