- 11 Mart 2015
- 264
- 38
-
- Konu Sahibi diet killer
Canım bende haftada 3 gidiyorum hiç aksatmamaya çalışıcam düzenli gitmeden olmuyor
ben yulaf ezmesi yediğimde karnım sanki daha çok acıkıyor o yüzden artık yemiyorum. 1 saat spor harikasın. ben de likit l-carnitin almıştım tarihi gecmemişse onları kullanacağımHerkese günaydın:) bu sabah bir kase yulaf ezmesi yedim ve bir saat spora gittin spora gitmeden önce l carnitine içtim
Tadı çok kötü demi:) bence işe yarıyor yağ yakmada hemde sporda çok yorulmuyorumben yulaf ezmesi yediğimde karnım sanki daha çok acıkıyor o yüzden artık yemiyorum. 1 saat spor harikasın. ben de likit l-carnitin almıştım tarihi gecmemişse onları kullanacağım
Olsun canım o da bir şey sonuçta hiç yapmamandan iyi bende evde squat yapıyorum. Uzak olunca insanın içinden fazla gitmek gelmiyorSpor salonu yok erken saatte e çalışınca da gidemiyorum akşamları gitmem gerek o da yer uzak açık olan yerler evde kendimce yapıyorum malesef bugün 20 tane mekik çekebildim mesela sabah
Olsun canım o da bir şey sonuçta hiç yapmamandan iyi bende evde squat yapıyorum. Uzak olunca insanın içinden fazla gitmek gelmiyor
Afiyet olsun doydun mu pekiValla akşam akşam tek göndermek istemiyorlarda yanımda gidecek birini bulsam kesinlikle giderim :)
Ve evet öğlen yemeğinde 1 çeri domates ufak bi salatalık 2 adet antep peyniri yedim tuzsuz sadece kırmızı pul biber ekleyerek ha biraz da maydanoz :)
Afiyet olsun doydun mu pekişimdilik evde yaparsın sende canım plates filan
Squatta çok iyi bak :) bende ara ögün olarak kahve içtim az sekerli. 1 saate öğle yemeği yicem bendeAçlık hissetmiyorum doydum heralde
Evde mekik egzersiz aleti var onla idare ediyorum artık :)
Squatta çok iyi bak :) bende ara ögün olarak kahve içtim az sekerli. 1 saate öğle yemeği yicem bende
Zahter ne?:)O ne tam bilmiyorum dur araştırımBende 1 bardak zahter içtim o da ara öğün olsun bari :)
tadından ziyade sonradan çok acıktırması beni uzaklaştırdı. zaten herkese iyi gelen şeyler bende ters etki yapıyor ara öğün yapmak mesela, beni daha çok acıktırıyorTadı çok kötü demi:) bence işe yarıyor yağ yakmada hemde sporda çok yorulmuyorum
Sonuçları nasıl amaBilindik bişeymiş aslında ama adını bilmiyodum ya
Herkesin bünyesi farklı tabi:) kendine neyin iyi geldiğini biliyorsun en azından. Benide tam tersi tok tutuyor:)tadından ziyade sonradan çok acıktırması beni uzaklaştırdı. zaten herkese iyi gelen şeyler bende ters etki yapıyor ara öğün yapmak mesela, beni daha çok acıktırıyor
Sonuçları nasıl ama
HosgeldinSelam kızlaaar bende katılabilir miyim acilen Zayıflamaya başlamam Lazımda
Selam kızlaaar bende katılabilir miyim acilen Zayıflamaya başlamam Lazımda
Aa geçmiş olsun. Benimde regl öncesi ağrıları başladıSonuçlar süper bi yapayım akşam inş yorgun olmam hastayım boğazım şiş bu yüzden hep yatmak geliyor içimden eve gidince :)