Slm kızlarr
çarşıya gitcem kızlar.ben kaçıyommmm.daha sonra görüşürüz.aktara gidebilirsem bu yağları alcam .muck muck
evet canım
doro zeytinyağını sadece saçların uçlarına mı sürüyoruz ve ne kadar bekletiyoruz
sen yazdın mı buraya yoksa ben mi görmedim
Sanat iyiyim cnm saol sen nasılsın.?
diplerine, boylarına, uçlarına. her yerine sürüyoruz canım. sıcak havlu ile sararsak daha iyi olur. 2 saat bekletip yıkıyoruz. amaa zeytinyağı saçımızdan iyice arınsın diye 3 kere şampuanlarsak yaptığımız bakımın bir anlamı kalmaz. ben 1 kere şampuanlıyorum, 1 kere kremliyorum yetiyo. size yetmezse 2 kere şampuanlayın. ama 3 kere şampuanlamayın saçlarınıza nem kazandırayım bakım yapayım derken iyice kurutursunuz daha kötü olur opuyorumnanaktan
sinemaki,bemiks dediğin şeyleri nerde bulabilirim kaydirigubbakcemile2 bide ne kadar süre içinde düzleşirici ve maşa yapmicam :uhm: onları yapmadan nasıl durucam ohaoldumsmile
Slm kızlarr
sinameki aktarda satılıyor. bi ot, çok ucuz zaten. badem yağı aktarda satılıyor şişesi 3,5 tl. bemiks eczanede satılıyor. içinde 5 ampul var. taş çatlasa 5 tl. her kür için 1 ampul kullanıyorsun. aslında düzleştirici yapmamak sana kalmış, hava sıcak olduğu için ben hep topladım saçımı, düzleştirmeme falan gerek kalmadı. zaten saçım yaptığım bakımlardan dolayı kendine geldi bi süre sonra. düzleştirmeden de kullanabiliyorum artık kendi dalgasıyla. o mısır püskülü hallerinden kurtulana kadar topuz yapmak zorunda kalmıştım tabi. yerimseniben
doro bu kaşları da besler mi yani tam anlamadım ben
ben badem yağı aldım eczaneden üzerinde ne tatlı ne de acı yazmıyor biraz kullandım bıraktım
acaba hint yağı ve badem yağını karıştırıp da mı kullansam
ben makyaj yapmıyorum yüzüme krem de hiç sürmem çok yağlı bi yüzüm var
canım çok sağol yaa yerimseniben pek pahalı deilmiş ya ben saçlarımı düzleştirmeden maşa yapmadan duramıyorum evdeyken bile yapıorum yaniklava:
doro bu kaşları da besler mi yani tam anlamadım ben
ben badem yağı aldım eczaneden üzerinde ne tatlı ne de acı yazmıyor biraz kullandım bıraktım
acaba hint yağı ve badem yağını karıştırıp da mı kullansam
ben makyaj yapmıyorum yüzüme krem de hiç sürmem çok yağlı bi yüzüm var
tamam canım ben de yapayım bugün hatta gidip ısıtayım biraz zeytinyağını sarıp havluya bekleyeyim burda zaman geçerkaydirigubbakcemile3
aa niye kidelikafadulden
ben evde dışardayken hep topluyorum alışkanlık oldusırnaşık şey
zaten bu sıcakta açık bırakamam her yerimden terler akar:bbo:
ha bu arada canım yağlı bi cildin varsa bebak acı badem temizleme sütünü tavsiye etmem sivilce yapabilir benneyaptımki
canım çok sağol yaa yerimseniben pek pahalı deilmiş ya ben saçlarımı düzleştirmeden maşa yapmadan duramıyorum evdeyken bile yapıorum yaniklava:
aa niye kidelikafadulden
ben evde dışardayken hep topluyorum alışkanlık oldusırnaşık şey
zaten bu sıcakta açık bırakamam her yerimden terler akar:bbo:
ben de yapıyorum özenip, sonra yüzüme faydası olmayınca kızıyorum uzun bi süre yapmıyorumsempatiksalakcinniyazın evde boşuz zaten ben cildime saçıma maske yapar bakım uygularım bol bol hem zaman geçiyo işte siz de yapın kaydirigubbakcemile5
saçım toplu asla duramam kendime yakıştırmıyorum anca şöle toplarım saçlarımı düzleştirdikten sonra toplarım yani bağlarım at kuyruğu gibi :hulya:
doro anladım canım o zaman burada bulamam kesin:2:
olsun ben yine de şansımı denerimkaydirigubbakcemile3