kızlar bende topikte okudum zeytinyağını ısıtıp saçlarına sürdüğün zaman kırıkları falan onarıyomuş birisi denemiş tek seansta sonuç almış ben hep soğuk sürerdim ondan olmuyomuş ısıtman lazımmış benim saçlarımın uclarıda kırık kestirmek istemiyorum kısalır die bunu denicem :sm_confused:
anladım doro ama eğer gitceksen 4. sınıfa bırakma.çünkü çok yoğun bi dönem oluyo
merve geçen gün seninle konuşmuştuk değil mi yağmur olayını
dua et oraya da yağsın demiştin, bu sabah yağdı valla şimdi güneş var ama yine de serin hava:teytey:
ben iyiyim canım sağol kaydirigubbakcemile5
ay sorma canım ordaki saçlar muhteşem ya :asigim:
bakıp bakıp kendimi motive ediyorum benimkiler de böyle uzayacak diye zemuszemus
kızların tarzları da çok hoş kıyafetleri vs. :jeyyar:
evet canım sıcakken sürmek daha faydalı hatta zeytinyağını sürdükten sonra sıcak havlu ile sararsan daha iyi sonuç alırsın, diğer bakımları yapmaya üşeniyosanız zeytinyağını mutlaka yapın haftada 1, sonucu kendiniz görün buyrunnnnnnnnn
kızlar saç olayına bende şunu eklemek istiyorum.saçlarınızı ılık suyla yıkayın ve soğuk suylada durulayın.hatta dayanabilirseniz tüm vücudunuza soğuk su tutun.saçlarınız daha çabuk uzar ve parlaklık kazanır.vucudunuzda sıkışaşır....
merve geçen gün seninle konuşmuştuk değil mi yağmur olayını
dua et oraya da yağsın demiştin, bu sabah yağdı valla şimdi güneş var ama yine de serin hava:teytey:
evet canımhadi yaa delikafadulden bak görüyomusun ne istersek allah kabul ediyo gönülden istemek önemli a.s
evet canım sıcakken sürmek daha faydalı hatta zeytinyağını sürdükten sonra sıcak havlu ile sararsan daha iyi sonuç alırsın, diğer bakımları yapmaya üşeniyosanız zeytinyağını mutlaka yapın haftada 1, sonucu kendiniz görün buyrunnnnnnnnn
mervecim anlatıyorum şimdi. saç uzatma bölümünde bi topikle karşılaştım da ordaki kürü uyguluyorum. saçlarım uzun aslında ama belime kadar gelsin istiyorum. saçlarım düzleştiriciden dolayı fena yıpranmış haldeydi mısır püskülü gibiydi. çok kırık olduğu için uzamıyodu. geçen yaz turplu su diye bi karışımı yapmıştım ama sinameki kadar iyi sonuç vermemişti.
sinamekiyi sadece 7 kere yaptım
bu süre içinde de saçlarımı 2 kere kestim(1-2 cm falan kesmişimdir)
buna rağmen saçlarım 3-4 cm uzadı 1 ayda
sinameki+bemiks+badem yağı asıl formül
ama ben elimde olanlarla yaptım yani:
sinameki+bepanthen+gerçek zeytinyağı
yine de uzama sağladım
bu süre içinde asla fön/maşa/düzleştirici kullanmadım
bu kadar anlattıktan sonra linki de vereyim
ilk sayfada her şey anlatılmış ve foto ile kanıtlanmış a.s.
buyruun:
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...9242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html
doro senin kullandığın şu kaş kirpik için yağ var ya ondan alacağım ben de
kaşlarım çok az malesef
sarımsak bir kaç gün sürdüm ama kokudan rahatsız olunca bıraktım bakalım burada bulabilecek miyimboshayallersmile
günaydin kizlar nasilsiniz?
papatyam gecmis olsun
benimde bi kac gün önce dudadimi sinek isimirsit
öyle bir sismisti ki dudagim zaten kalin patlayacak sandim ya : )
hem sizliyor hem kasiniyordu daha düne kadar hissediyordum
sende nasil oldu? doktora gitsen iyi olur belki ?
gecmis olsun canim...
yok ben uzama olayını takmıyorum ama demekki görünce etkilenmişimaklinialirimsmile