Genç Kızlar Buyrun Sohbete

evet canım sıcakken sürmek daha faydalı hatta zeytinyağını sürdükten sonra sıcak havlu ile sararsan daha iyi sonuç alırsın, diğer bakımları yapmaya üşeniyosanız zeytinyağını mutlaka yapın haftada 1, sonucu kendiniz görün buyrunnnnnnnnn

merve geçen gün seninle konuşmuştuk değil mi yağmur olayını
dua et oraya da yağsın demiştin, bu sabah yağdı valla şimdi güneş var ama yine de serin hava:teytey:

hadi yaa delikafadulden bak görüyomusun ne istersek allah kabul ediyo gönülden istemek önemli a.s

yok ben uzama olayını takmıyorum ama demekki görünce etkilenmişimaklinialirimsmile

aa doğru diyosun bak orasını unutmuşum bide havluyla sarmış bunu yapan kız :teytey:

ayynen katılıyorum :lepi:
kışın yapamıyosanız da şu yaz günlerinde yapın a.s
soğuk su ile duruladığınız zaman kan dolaşımı hızlanır saç daha çabuk uzar zemuszemus

merve geçen gün seninle konuşmuştuk değil mi yağmur olayını
dua et oraya da yağsın demiştin, bu sabah yağdı valla şimdi güneş var ama yine de serin hava:teytey:

buraya da yağsa keşke ama imkansız gibi bi şey :1no2:

hadi yaa delikafadulden bak görüyomusun ne istersek allah kabul ediyo gönülden istemek önemli a.s
evet canım

doro zeytinyağını sadece saçların uçlarına mı sürüyoruz ve ne kadar bekletiyoruz
sen yazdın mı buraya yoksa ben mi görmedim

sinemaki,bemiks dediğin şeyleri nerde bulabilirim kaydirigubbakcemile2 bide ne kadar süre içinde düzleşirici ve maşa yapmicam :uhm: onları yapmadan nasıl durucam ohaoldumsmile

o çok pratik bi şey canım ya, ben bi de göz makyajı temizliğimde bebak acı badem temizleme sütünükullanıyorum, krem gibi olduğu için çok kolay çıkarıyo ve badem yağı olduğu için kirpiklerimi besliyo kaydirigubbakcemile5 orda bulamazsan da üni.ye gittiğinde bulursun :jeyyar: bu arada bebak bu

foto alıntıdır.
daha çok kimyasal içeren kozmetik ürünü kullanmaktansa bunu tavsiye ederim

kozmetiklerde marketlerde eczanelerde bile satılıyor, diğer makyaj temizleyicilerine göre daha ucuz ve sağlıklı yerimseniben

çarşıya gitcem kızlar.ben kaçıyommmm.daha sonra görüşürüz.aktara gidebilirsem bu yağları alcam .muck muck

Saol cnm benimkide dün çok fazla şişmişti bide içten sokta bugün indi çok azkaldı yoksa bende düşünüyodum gitmeyiCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…