Genç Kızlar Buyrun Sohbete

o zaman al sana :mymeka:
ben sadece okul vakti yapıyorum :1rolleyes:
ben okul vakti de yapmıyorum
okuldaki kızlara göre çok bakımsızım
onlarda hergün maşalar fönler makyajlar..
ben yüzümü yıkarım, saçımı toplarım, parfüm sıkıp çıkarım evdensempatiksalakcinni
ama üniversitede değişeceğim biraz karar verdim hem o zamana saçlarım da uzaraklinialirimsmile
aynen canım dışarı çıkarken bile sımsıkı at kuyruğu veya topuz yapıyorum hem daha rahat oluyo hem da saçlarım rahat bi nefes aldı :KK1:
en güzeli bencekaydirigubbakcemile3
umarım bulursun canım gerçekten süper bi icat :lepi:

inşAllah bulurum canım çok faydası olur

evde dururken bari doğal bırak yazık saçlarına :1no2:

tamam canım şu formülleri yaparken söz yapmicam zaten şu sıralar evdeyim sıkarım ekndimi artık ama dışarı doğal saçımla çıkmayı hiç sevmiyorum ya maşalı olcak yada düz :tomato:

ben de yapıyorum özenip, sonra yüzüme faydası olmayınca kızıyorum uzun bi süre yapmıyorumsempatiksalakcinni
mesela şu siyah noktalardan nefret ediyorum denedim o kadar şey geçmeince bıraktım kendi hallerineohaoldumsmile

herkesin huyu işte canım:KK1:

siyah noktalara peeling yapmak lazım canım, hem de düzenli yapmak, 1 hafta ara vereyim diyosun, tekrar çıkıyolar. burun bölgesi için watsons'ın siyah nokta bandını tavsiye ederim, çok süper temizliyor :lepi:

uuu kafam ağırdı yaa fisfisfis haklısın canım da napim elimde deil annem bana süslü kokana der hep :KK1: okuldada kokoş derler kaydirigubbakcemile3

o zaman senin elinden maşayı alamayız canım :KK1: madem her gün maşalıyosun bari haftada 1 bakım yap da dengelensin emi :teselli:

tamam canım şu formülleri yaparken söz yapmicam zaten şu sıralar evdeyim sıkarım ekndimi artık ama dışarı doğal saçımla çıkmayı hiç sevmiyorum ya maşalı olcak yada düz :tomato:

doğal hali nasıl canım saçlarının dalgalı mı?

ben yüzümü yıkarım, saçımı toplarım, parfüm sıkıp çıkarım evdensempatiksalakcinni
ama üniversitede değişeceğim biraz karar verdim hem o zamana saçlarım da uzaraklinialirimsmile

üniversitede kesin değişirsin ben lisedede kokoştum ama üniversitedeki kadar değil bide üniversitede serbestsin makyaja saça karışan yok delikafadulden

en güzeli bencekaydirigubbakcemile3

inşAllah bulurum canım çok faydası olur

lisedeyken ben de yapmazdım da canım üni.de süslenesi geliyo insanın çünkü her gün herkes bakımlı geliyo sempatiksalakcinni

siyah noktaya bal maskesi de ii geliyor....çok düşündüm ebediyen kurtulma şansmz yok mu siyah noktalardn kurtulamıyoruz maalesff:KK70::KK70:

saçları maşa ve düzleştirici mahvediyorrr ama doğal halinede ben dayanamıyorummmmm:nazar:

tamam anlaştık canım evdeyken topla gitsin dışarı çıkarken süslenirsin sadece, farkı sen de göreceksin zaten vereliniortak

siyah noktalara peeling yapmak lazım canım, hem de düzenli yapmak, 1 hafta ara vereyim diyosun, tekrar çıkıyolar. burun bölgesi için watsons'ın siyah nokta bandını tavsiye ederim, çok süper temizliyor :lepi:

onu da denerim canım bi o kaldı zatensempatiksalakcinni
hiç sanmıyorum temizleyeceğini ama..
hiç kullanmadım siyah nokta bandı
sadece senin dediğin marka mı iyi canım bulamazsam başka almiyim mi?:uhm:

o zaman senin elinden maşayı alamayız canım :KK1: madem her gün maşalıyosun bari haftada 1 bakım yap da dengelensin emi :teselli:

:KK1: şu sıralar hep evde olucam şimdi yapayım bari yerimseniben

doğal hali nasıl canım saçlarının dalgalı mı?

eve canım dalgalı hiç hoş durmuyo bazende elektrikleniyo ona bi çözüm buldum avonda bi krem varmış saç elektriklenmelerine karşı onu almayı düşünüyorum

siyah noktaya bal maskesi de ii geliyor....çok düşündüm ebediyen kurtulma şansmz yok mu siyah noktalardn kurtulamıyoruz maalesff:KK70::KK70:

saçları maşa ve düzleştirici mahvediyorrr ama doğal halinede ben dayanamıyorummmmm:nazar:

evet bal maskesini de duymuştum
cidden ömür boyu kurtulma şansımız yok
siyah noktaları sıkmayın derler ya
inanmayın
sıkın
ama direk değil
yüzünüzü buhara tutun
gözenekleriniz açılsın
peçete yardımıyla sıkın
sıkmazsanız iyice sertleşip taş gibi oluyorlar akannehir

balı direkmi sürüyosun canım

tamam anlaştık canım evdeyken topla gitsin dışarı çıkarken süslenirsin sadece, farkı sen de göreceksin zaten vereliniortak

inşallahh canımmm yaa a.s.

üniversitede kesin değişirsin ben lisedede kokoştum ama üniversitedeki kadar değil bide üniversitede serbestsin makyaja saça karışan yok delikafadulden

lisedeyken ben de yapmazdım da canım üni.de süslenesi geliyo insanın çünkü her gün herkes bakımlı geliyo sempatiksalakcinni
öyle mi diyorsunuz?
bakalım artık nasıl olacağım ama aşkım yanımda olursa kesin ben de süslü bişey olurum:roflol:

bal ve şekerle bişey yapmıştım ama onun da faydası olmadı malesef kurtuluş yok onlardan:nazar:

onu da denerim canım bi o kaldı zatensempatiksalakcinni
hiç sanmıyorum temizleyeceğini ama..
hiç kullanmadım siyah nokta bandı
sadece senin dediğin marka mı iyi canım bulamazsam başka almiyim mi?:uhm:

ben ilk başta burdaki yorumları okudum
nivea alma asla canım
hiç işe yaramıyomuş
watsons çıktı karşıma deneme amaçlı onu aldım ben de
çok beğendim
hani sivilceni veya siyah noktanı sıkarsın da pırt diye beyaz bi şey gelir ya :KK1:
işte bu bandı da burnuna yapıştırıyosun
üstünü hafif ıslatıyosun
10 dk sonra kaldırıyosun
bütün noktalar aynen öyle pırt diye gelmiş banda akannehir
bi pakette 10 tane vardı ve 5 tl ydi sanırım
yanlış hatırlıyor olabilirim
ankaraya gidince tekrar alacağım çünkü çok memnun kalmıştım :lepi:

evet bal maskesini de duymuştum
cidden ömür boyu kurtulma şansımız yok
siyah noktaları sıkmayın derler ya
inanmayın
sıkın
ama direk değil
yüzünüzü buhara tutun
gözenekleriniz açılsın
peçete yardımıyla sıkın
sıkmazsanız iyice sertleşip taş gibi oluyorlar akannehir

canım o buhar olayını bende duydum ama oda gözenekleri fazla açıyomuş sonra yüzün delik delik kalıyo örnek arkadaşım kızın yüzü delik delik bilmiyorumkismile

Bende bi aralar hergün düzleştirirdim şaçımı ama kestirdiğimde beri hiç bişe yapmıorum haftada 1de sinemakili bakım yapıyorum iyice kendine geldiler:dance:

ben ilk başta burdaki yorumları okudum
nivea alma asla canım
hiç işe yaramıyomuş
watsons çıktı karşıma deneme amaçlı onu aldım ben de
çok beğendim
hani sivilceni veya siyah noktanı sıkarsın da pırt diye beyaz bi şey gelir ya :KK1:
işte bu bandı da burnuna yapıştırıyosun
üstünü hafif ıslatıyosun
10 dk sonra kaldırıyosun
bütün noktalar aynen öyle pırt diye gelmiş banda akannehir
bi pakette 10 tane vardı ve 5 tl ydi sanırım
yanlış hatırlıyor olabilirim
ankaraya gidince tekrar alacağım çünkü çok memnun kalmıştım :lepi:

eğer öyleyse süpermiş gerçekten
biyere not edeyim bulursam alırım canım
biraz daha konuşursak benim elimde kocaman bi liste olacak almam gerekenler diye:roflol:
zaten bu aralar test kitabı falan alacağım oh oh...sırnaşık şey

X