- 27 Haziran 2009
- 9.310
- 3
saçım toplu asla duramam kendime yakıştırmıyorum anca şöle toplarım saçlarımı düzleştirdikten sonra toplarım yani bağlarım at kuyruğu gibi :hulya:
evde dururken bari doğal bırak yazık saçlarına :1no2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saçım toplu asla duramam kendime yakıştırmıyorum anca şöle toplarım saçlarımı düzleştirdikten sonra toplarım yani bağlarım at kuyruğu gibi :hulya:
o zaman al sana :mymeka:
ben sadece okul vakti yapıyorum :1rolleyes:
ben okul vakti de yapmıyorumo zaman al sana :mymeka:
ben sadece okul vakti yapıyorum :1rolleyes:
en güzeli bencekaydirigubbakcemile3aynen canım dışarı çıkarken bile sımsıkı at kuyruğu veya topuz yapıyorum hem daha rahat oluyo hem da saçlarım rahat bi nefes aldı
umarım bulursun canım gerçekten süper bi icat :lepi:
evde dururken bari doğal bırak yazık saçlarına :1no2:
ben de yapıyorum özenip, sonra yüzüme faydası olmayınca kızıyorum uzun bi süre yapmıyorumsempatiksalakcinni
mesela şu siyah noktalardan nefret ediyorum denedim o kadar şey geçmeince bıraktım kendi hallerineohaoldumsmile
herkesin huyu işte canım
uuu kafam ağırdı yaa fisfisfis haklısın canım da napim elimde deil annem bana süslü kokana der hep okuldada kokoş derler kaydirigubbakcemile3
tamam canım şu formülleri yaparken söz yapmicam zaten şu sıralar evdeyim sıkarım ekndimi artık ama dışarı doğal saçımla çıkmayı hiç sevmiyorum ya maşalı olcak yada düz :tomato:
ben okul vakti de yapmıyorum
okuldaki kızlara göre çok bakımsızım
onlarda hergün maşalar fönler makyajlar..
ben yüzümü yıkarım, saçımı toplarım, parfüm sıkıp çıkarım evdensempatiksalakcinni
ama üniversitede değişeceğim biraz karar verdim hem o zamana saçlarım da uzaraklinialirimsmile
üniversitede kesin değişirsin ben lisedede kokoştum ama üniversitedeki kadar değil bide üniversitede serbestsin makyaja saça karışan yok delikafadulden
ben okul vakti de yapmıyorum
okuldaki kızlara göre çok bakımsızım
onlarda hergün maşalar fönler makyajlar..
ben yüzümü yıkarım, saçımı toplarım, parfüm sıkıp çıkarım evdensempatiksalakcinni
ama üniversitede değişeceğim biraz karar verdim hem o zamana saçlarım da uzaraklinialirimsmile
en güzeli bencekaydirigubbakcemile3
inşAllah bulurum canım çok faydası olur
tamam canım şu formülleri yaparken söz yapmicam zaten şu sıralar evdeyim sıkarım ekndimi artık ama dışarı doğal saçımla çıkmayı hiç sevmiyorum ya maşalı olcak yada düz :tomato:
siyah noktalara peeling yapmak lazım canım, hem de düzenli yapmak, 1 hafta ara vereyim diyosun, tekrar çıkıyolar. burun bölgesi için watsons'ın siyah nokta bandını tavsiye ederim, çok süper temizliyor :lepi:
o zaman senin elinden maşayı alamayız canım madem her gün maşalıyosun bari haftada 1 bakım yap da dengelensin emi :teselli:
doğal hali nasıl canım saçlarının dalgalı mı?
siyah noktaya bal maskesi de ii geliyor....çok düşündüm ebediyen kurtulma şansmz yok mu siyah noktalardn kurtulamıyoruz maalesff
saçları maşa ve düzleştirici mahvediyorrr ama doğal halinede ben dayanamıyorummmmm
siyah noktaya bal maskesi de ii geliyor....çok düşündüm ebediyen kurtulma şansmz yok mu siyah noktalardn kurtulamıyoruz maalesff
saçları maşa ve düzleştirici mahvediyorrr ama doğal halinede ben dayanamıyorummmmm
tamam anlaştık canım evdeyken topla gitsin dışarı çıkarken süslenirsin sadece, farkı sen de göreceksin zaten vereliniortak
üniversitede kesin değişirsin ben lisedede kokoştum ama üniversitedeki kadar değil bide üniversitede serbestsin makyaja saça karışan yok delikafadulden
öyle mi diyorsunuz?lisedeyken ben de yapmazdım da canım üni.de süslenesi geliyo insanın çünkü her gün herkes bakımlı geliyo sempatiksalakcinni
onu da denerim canım bi o kaldı zatensempatiksalakcinni
hiç sanmıyorum temizleyeceğini ama..
hiç kullanmadım siyah nokta bandı
sadece senin dediğin marka mı iyi canım bulamazsam başka almiyim mi?:uhm:
evet bal maskesini de duymuştum
cidden ömür boyu kurtulma şansımız yok
siyah noktaları sıkmayın derler ya
inanmayın
sıkın
ama direk değil
yüzünüzü buhara tutun
gözenekleriniz açılsın