Genç Kızlar Buyrun Sohbete

kızlar bende topikte okudum zeytinyağını ısıtıp saçlarına sürdüğün zaman kırıkları falan onarıyomuş birisi denemiş tek seansta sonuç almış ben hep soğuk sürerdim ondan olmuyomuş ısıtman lazımmış benim saçlarımın uclarıda kırık kestirmek istemiyorum kısalır die bunu denicem :sm_confused:

evet canım sıcakken sürmek daha faydalı hatta zeytinyağını sürdükten sonra sıcak havlu ile sararsan daha iyi sonuç alırsın, diğer bakımları yapmaya üşeniyosanız zeytinyağını mutlaka yapın haftada 1, sonucu kendiniz görün buyrunnnnnnnnn

merve geçen gün seninle konuşmuştuk değil mi yağmur olayını
dua et oraya da yağsın demiştin, bu sabah yağdı valla şimdi güneş var ama yine de serin hava:teytey:

hadi yaa delikafadulden bak görüyomusun ne istersek allah kabul ediyo gönülden istemek önemli a.s

ben iyiyim canım sağol kaydirigubbakcemile5
ay sorma canım ordaki saçlar muhteşem ya :asigim:
bakıp bakıp kendimi motive ediyorum benimkiler de böyle uzayacak diye zemuszemus
kızların tarzları da çok hoş kıyafetleri vs. :jeyyar:

yok ben uzama olayını takmıyorum ama demekki görünce etkilenmişimaklinialirimsmile

evet canım sıcakken sürmek daha faydalı hatta zeytinyağını sürdükten sonra sıcak havlu ile sararsan daha iyi sonuç alırsın, diğer bakımları yapmaya üşeniyosanız zeytinyağını mutlaka yapın haftada 1, sonucu kendiniz görün buyrunnnnnnnnn

aa doğru diyosun bak orasını unutmuşum bide havluyla sarmış bunu yapan kız :teytey:

kızlar saç olayına bende şunu eklemek istiyorum.saçlarınızı ılık suyla yıkayın ve soğuk suylada durulayın.hatta dayanabilirseniz tüm vücudunuza soğuk su tutun.saçlarınız daha çabuk uzar ve parlaklık kazanır.vucudunuzda sıkışaşır....

ayynen katılıyorum :lepi:
kışın yapamıyosanız da şu yaz günlerinde yapın a.s
soğuk su ile duruladığınız zaman kan dolaşımı hızlanır saç daha çabuk uzar zemuszemus

hadi yaa delikafadulden bak görüyomusun ne istersek allah kabul ediyo gönülden istemek önemli a.s
evet canım

doro zeytinyağını sadece saçların uçlarına mı sürüyoruz ve ne kadar bekletiyoruz
sen yazdın mı buraya yoksa ben mi görmedim

mervecim anlatıyorum şimdi. saç uzatma bölümünde bi topikle karşılaştım da ordaki kürü uyguluyorum. saçlarım uzun aslında ama belime kadar gelsin istiyorum. saçlarım düzleştiriciden dolayı fena yıpranmış haldeydi mısır püskülü gibiydi. çok kırık olduğu için uzamıyodu. geçen yaz turplu su diye bi karışımı yapmıştım ama sinameki kadar iyi sonuç vermemişti.

sinamekiyi sadece 7 kere yaptım
bu süre içinde de saçlarımı 2 kere kestim(1-2 cm falan kesmişimdir)
buna rağmen saçlarım 3-4 cm uzadı 1 ayda
sinameki+bemiks+badem yağı asıl formül
ama ben elimde olanlarla yaptım yani:
sinameki+bepanthen+gerçek zeytinyağı
yine de uzama sağladım
bu süre içinde asla fön/maşa/düzleştirici kullanmadım
bu kadar anlattıktan sonra linki de vereyim
ilk sayfada her şey anlatılmış ve foto ile kanıtlanmış a.s.
buyruun:
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...9242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html

sinemaki,bemiks dediğin şeyleri nerde bulabilirim kaydirigubbakcemile2 bide ne kadar süre içinde düzleşirici ve maşa yapmicam :uhm: onları yapmadan nasıl durucam ohaoldumsmile

doro senin kullandığın şu kaş kirpik için yağ var ya ondan alacağım ben de
kaşlarım çok az malesef:KK43:
sarımsak bir kaç gün sürdüm ama kokudan rahatsız olunca bıraktım bakalım burada bulabilecek miyimboshayallersmile

o çok pratik bi şey canım ya, ben bi de göz makyajı temizliğimde bebak acı badem temizleme sütünükullanıyorum, krem gibi olduğu için çok kolay çıkarıyo ve badem yağı olduğu için kirpiklerimi besliyo kaydirigubbakcemile5 orda bulamazsan da üni.ye gittiğinde bulursun :jeyyar: bu arada bebak bu

foto alıntıdır.
daha çok kimyasal içeren kozmetik ürünü kullanmaktansa bunu tavsiye ederim

kozmetiklerde marketlerde eczanelerde bile satılıyor, diğer makyaj temizleyicilerine göre daha ucuz ve sağlıklı yerimseniben

çarşıya gitcem kızlar.ben kaçıyommmm.daha sonra görüşürüz.aktara gidebilirsem bu yağları alcam .muck muck

günaydin kizlar nasilsiniz?

papatyam gecmis olsun

benimde bi kac gün önce dudadimi sinek isimirsit

öyle bir sismisti ki dudagim zaten kalin patlayacak sandim ya : )

hem sizliyor hem kasiniyordu daha düne kadar hissediyordum

sende nasil oldu? doktora gitsen iyi olur belki ?

gecmis olsun canim...

Saol cnm benimkide dün çok fazla şişmişti bide içten sokta bugün indi çok azkaldı yoksa bende düşünüyodum gitmeyiCADIARZU

X