Genç Kızlar Buyrun Sohbete

ya ukucu değilim yaaaa:ecrin_bebek: eee ben şimdi ukuda bayılmışım da yoksaaa neme lazım sabah namazına mütakip kalkarım da :kedi:

doro canım bölümün güzelmiş.en yakın arkadaşım da senden.geçen sene ingiltereye gitti.sen yurt dışına falan çıktın mı yada düşünüyon mu

şu kısma çok güldüm ilahi :roflol:

teşekkür ederim canım son sınıfta falan giderim belki şu an için öyle bi planım yok buyrunnnnnnnnn

merhaba kızlar:sm_cool:
annem temizlik yapmaya başladı bugün benim odamı temizledik eşyaları çektik falan yoruldum amabenneyaptımki
sizler nasılsınız?
papatyam geçmiş olsun cnma.s.
doro senin de takıldığın topic var ya ''hayalinizdeki uzun saçlar'' diye, dün ona bakmıştım gece rüyama girdi böyle popoma kadar uzun saçlarım vardıboshayallersmile:roflol:

Son düzenleme:
kızlar bende topikte okudum zeytinyağını ısıtıp saçlarına sürdüğün zaman kırıkları falan onarıyomuş birisi denemiş tek seansta sonuç almış ben hep soğuk sürerdim ondan olmuyomuş ısıtman lazımmış benim saçlarımın uclarıda kırık kestirmek istemiyorum kısalır die bunu denicem :sm_confused:

merve geçen gün seninle konuşmuştuk değil mi yağmur olayını
dua et oraya da yağsın demiştin, bu sabah yağdı valla şimdi güneş var ama yine de serin hava:teytey:

anladım doro ama eğer gitceksen 4. sınıfa bırakma.çünkü çok yoğun bi dönem oluyo

mervecim anlatıyorum şimdi. saç uzatma bölümünde bi topikle karşılaştım da ordaki kürü uyguluyorum. saçlarım uzun aslında ama belime kadar gelsin istiyorum. saçlarım düzleştiriciden dolayı fena yıpranmış haldeydi mısır püskülü gibiydi. çok kırık olduğu için uzamıyodu. geçen yaz turplu su diye bi karışımı yapmıştım ama sinameki kadar iyi sonuç vermemişti.

sinamekiyi sadece 7 kere yaptım
bu süre içinde de saçlarımı 2 kere kestim(1-2 cm falan kesmişimdir)
buna rağmen saçlarım 3-4 cm uzadı 1 ayda
sinameki+bemiks+badem yağı asıl formül
ama ben elimde olanlarla yaptım yani:
sinameki+bepanthen+gerçek zeytinyağı
yine de uzama sağladım
bu süre içinde asla fön/maşa/düzleştirici kullanmadım
bu kadar anlattıktan sonra linki de vereyim
ilk sayfada her şey anlatılmış ve foto ile kanıtlanmış a.s.
buyruun:
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...9242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html

kızlar saç olayına bende şunu eklemek istiyorum.saçlarınızı ılık suyla yıkayın ve soğuk suylada durulayın.hatta dayanabilirseniz tüm vücudunuza soğuk su tutun.saçlarınız daha çabuk uzar ve parlaklık kazanır.vucudunuzda sıkışaşır....

ben iyiyim canım sağol kaydirigubbakcemile5
ay sorma canım ordaki saçlar muhteşem ya :asigim:
bakıp bakıp kendimi motive ediyorum benimkiler de böyle uzayacak diye zemuszemus
kızların tarzları da çok hoş kıyafetleri vs. :jeyyar:

doro senin kullandığın şu kaş kirpik için yağ var ya ondan alacağım ben de
kaşlarım çok az malesef
sarımsak bir kaç gün sürdüm ama kokudan rahatsız olunca bıraktım bakalım burada bulabilecek miyimboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…