- 30 Nisan 2010
- 2.839
- 3
canım o buhar olayını bende duydum ama oda gözenekleri fazla açıyomuş sonra yüzün delik delik kalıyo örnek arkadaşım kızın yüzü delik delik bilmiyorumkismile
canım o buhar olayını bende duydum ama oda gözenekleri fazla açıyomuş sonra yüzün delik delik kalıyo örnek arkadaşım kızın yüzü delik delik bilmiyorumkismile
eğer öyleyse süpermiş gerçekten
biyere not edeyim bulursam alırım canım
biraz daha konuşursak benim elimde kocaman bi liste olacak almam gerekenler diye:roflol:
zaten bu aralar test kitabı falan alacağım oh oh...sırnaşık şey
öyle mi diyorsunuz?
bakalım artık nasıl olacağım ama aşkım yanımda olursa kesin ben de süslü bişey olurum:roflol:
aaa bak bide o var hele sevgilinle aynı okuldaysan süslenmek kaçınılmaz oluyo.delikafadulden
Yok cnm bende lise sempatiksalakcinnipapaya sen de mi üniversitede okuyorsun?:)
bi ben liseli kaldım desene:kedi:
Buharı ablamda yapıyo ama onda delik felan olmuyo bilmiyorumkismile
inşAllah öyle oluruz canım hergün süslenmeye razıyım:roflol:aaa bak bide o var hele sevgilinle aynı okuldaysan süslenmek kaçınılmaz oluyo.delikafadulden
Yok cnm bende lise sempatiksalakcinni
Buharı ablamda yapıyo ama onda delik felan olmuyo bilmiyorumkismile
sırf buhar yüzünden mi akannehir ben liseden beri yaparım bi şey olmadı hihoyyyt
benim bi arkadaşım da buhar ne bilmez ama onun yüzü delik deşik ne kremler kullandı kapanmıyo gözenekler cilt yapısıyla alakalı heralde bu tarz şeyler bilmiyorumkismile
Kızlar bu bantları bütün kozmetikcilerde bulabilirmiyim
Lise 2 cnm sen.?
valla bilemicem arkadaşımın yüzünde aşırı vardı buhar uygulaması yaptı sonra o siyah noktaları buhar yaptıktan sonra sıktı kızın yüzü 1 senedir delik delik :1no2:
benim bi arkadaşım da buhar ne bilmez ama onun yüzü delik deşik ne kremler kullandı kapanmıyo gözenekler cilt yapısıyla alakalı heralde bu tarz şeyler bilmiyorumkismile
işte benim burnumun üzeri öyle delik delik aynı zamanda siyah noktasenağlama
çok kötü olmuş cildi çok hassasmış heralde bilmiyorumkismile
evet bal maskesini de duymuştum
cidden ömür boyu kurtulma şansımız yok
siyah noktaları sıkmayın derler ya
inanmayın
sıkın
ama direk değil
yüzünüzü buhara tutun
gözenekleriniz açılsın
peçete yardımıyla sıkın
sıkmazsanız iyice sertleşip taş gibi oluyorlar akannehir