- 18 Şubat 2023
- 2.813
- 2.684
- 63
- 34
- Konu Sahibi courtlawer
Ne iş yapiyorsunMesela 13 alıyorsam 12 gidiyor. Kalan 1 ilede işe gidip gelmek için taksiye harcıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne iş yapiyorsunMesela 13 alıyorsam 12 gidiyor. Kalan 1 ilede işe gidip gelmek için taksiye harcıyorum
t ile baslayan turk ulkesi iste kadinlar ehliyet alamiyor 40 yasina kadar dedigi.
bence yapılacak en dogru sey calismaya avrupa - arap ulkesine ya da baska bir turki ulkeye gel - ulkendeki insanların cogunu yaptigi gibi. gel burada bakici olarak vs calis, ailene de bazen para yollarsin sorun cikarmazlar avantalarini görünce.
en azindan senin de gercek bjr hayatin olur. meslegin ne bilmiyorum ama hasta bakmak vs ac gezmekten bin mat iyidir. izin gününde git görüş araci bir firmayla
tahmin ettiigin ulkedir turkiye ile ayni ilk 4 harfe sahipEğer tahmin ettiğim yer ise yurt dışına çalışmak için çıkıp dönmek istediğine ede dönemeyebilir. Benim yardımcı bir ablam vardı, Türkiye’ye çalışmak için gelmiş, tamamen yasak yollardan gelmiş. Niyeti kısa süreli çalışıp ailesine para yollamakmış. Ama 8 sene boyunca ülkeye alınmadı. Her seferinde gitti, ülkesinde pasaport kontrolünde almadılar, geri döndü. En sonunda bir şekilde oldu ve gidebildi. Ama o ara 4 yaşındaki kızı 12-13 yaş oldu. Ergenlikteki oğlu yetişkin oldu… çok zorlandı. Konu sahibinin kaybedeceği bir şeyi yok, en fazla kök ailesini göremez. Denenebilir tabii.
Eğer tahmin ettiğim yer ise yurt dışına çalışmak için çıkıp dönmek istediğine ede dönemeyebilir. Benim yardımcı bir ablam vardı, Türkiye’ye çalışmak için gelmiş, tamamen yasak yollardan gelmiş. Niyeti kısa süreli çalışıp ailesine para yollamakmış. Ama 8 sene boyunca ülkeye alınmadı. Her seferinde gitti, ülkesinde pasaport kontrolünde almadılar, geri döndü. En sonunda bir şekilde oldu ve gidebildi. Ama o ara 4 yaşındaki kızı 12-13 yaş oldu. Ergenlikteki oğlu yetişkin oldu… çok zorlandı. Konu sahibinin kaybedeceği bir şeyi yok, en fazla kök ailesini göremez. Denenebilir tabii.
Ayrı bir şehirde yaşama imkanınız var mı aileniz size resmen yetişkin değil de küçük çocuk gibi davranıyorEvlilik yaşıma bile ailem karar verir iken benim böyle bi şey yapamam izin vericeklerini düşünmüyorum
tahmin ettiigin ulkedir turkiye ile ayni ilk 4 harfe sahipvalla bilmiyorum benim arkadasimin ninesinin bakicisi orali. Ben de tanıyorum tatli bir kadin, bizim de komsumuz. o gidip geliyo memleketine sıkıntısız. acaba sizinki ulkeden ayrilirken kacak yollardan mi ayrildi? kötü bir sey ya gidip de donememek
O nedir yahhuuu burası ne biçim bir yer resmen zulüm![]()
Ayrı değil. Babam ile ben başka şehirde çalışıyorus. Annem ve kardeşlerem köyde çalışıyor. Babam her 4 günden eve gidip geliyor.
MemurNe iş yapiyorsun
Öyle bir imkanım yok. Doğru söylüyorsunuzAyrı bir şehirde yaşama imkanınız var mı aileniz size resmen yetişkin değil de küçük çocuk gibi davranıyor
yalnız kızın yaşadığı ülkede öyle 1 çocuk yapmak gibi bir şansın yokBen vermezdim bana mı sormuşlar bakamayacaklari çocukları doğururken