• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelirimi aileme vermelimiyim

tamam ben sadece elektrik ft ödeyeceğim borcum var de ya da acıklama bile yapma, yine arada lazım olursa verirsin bişiler. biraz gez eğlen asla bu yasına dönmiceksin 26 yasındayım 24 ken bekardım cok ozluyorum o ozgurlugu evliliğimde mutlu olmama rağmen. hayatını yaşa
Evlilik yaşıma bile ailem karar verir iken benim böyle bi şey yapamam izin vericeklerini düşünmüyorum

Anladim konusun babanizla. Bana da lazim oluyor para birazini kendime ayirmak istiyorum boyle elimde hicbirsey kalmiyor diyin. Hep boyle mi devam edecek yasaminiz babanizla baska sehirde anneniz kardesleriniz koyde seklinde. Siz evlenmek isterseniz ne olacak baska bir cozum bulmali aileniz. Babanizda kartini annenize vermesin parasinin yarisini versin koye
O zamanda annem ile babam tartışar. Annem asla böyle bir şeye izin vermez. Benim annem biraz sert bir kadın ama babam yumşak insan. Sevğilim var ama ailem hiç istemiyor ve onu yok sayıyorlar

O zamanda annem ile babam tartışar. Annem asla böyle bir şeye izin vermez. Benim annem biraz sert bir kadın ama babam yumşak insan. Sevğilim var ama ailem hiç istemiyor ve onu yok sayıyorlar
Istedigi kadar kavga etsin adam maasinin tamamini verince siz mecburen harcama yapmak zorundasiniz ebeveyn olan onlar kendileri cozum bulsunlar. Siz bugun babanizi karsiniza alip konusun. Ya gitsin koyde yasasin yada maasinin hepsini annene yollamasinki sizde paranizi kendinize harcayabilin. Cok dusuncesizler.

Do
Bu arada belki bana kızanlar olabilir de , ailenize tüm maaşınızı söylemek zorunda değilsiniz 23 se mesela 20 deyin . Bu para kacırmak değil kendinize ayırmaktan daha doğal ne olabilir ki ya da prim aldınız diyelim söylemeyin.
Çok haklısınız ama biliyorlar işte

Istedigi kadar kavga etsin adam maasinin tamamini verince siz mecburen harcama yapmak zorundasiniz ebeveyn olan onlar kendileri cozum bulsunlar. Siz bugun babanizi karsiniza alip konusun. Ya gitsin koyde yasasin yada maasinin hepsini annene yollamasinki sizde paranizi kendinize harcayabilin. Cok dusuncesizler.
Annem asla ama asla izin vermez zaten bu yüzden babam ile aralarında çok kavgalar küslükler oldu

Annem asla ama asla izin vermez zaten bu yüzden babam ile aralarında çok kavgalar küslükler oldu
Siz yinede babanizla konusun ben yemek yemeye bile para bulamiyorum diye. Kavgalarina karismayin nasil cozerlerse cozerler mecburlar. Size mi guvenmisler bu zamana kadar?

Evet biliyorlar. Araba falan almak çok iyi fikir lakin benim yaşadığım yerde kızlara belirli bir yaşı doldurduktan sonra ehliyet veriliyor
Nerede yaşıyorsunuz? Çalıştığınıza göre dağ başında değil. Gerekli şartları sağlayan 18 yaşını geçmiş her kişi ehliyet alabilir.

Evet biliyorlar. Araba falan almak çok iyi fikir lakin benim yaşadığım yerde kızlara belirli bir yaşı doldurduktan sonra ehliyet veriliyor
Nerede yaşıyorsunuz ki 24 yaşında ehliyet alamıyorsunuz?
Babanıza "benim eksiklerim ihtiyaçlarım oluyor,bundan sonra şu kadar verebilirim" diyerek miktar belirleyip verin aylık. Henüz gençsiniz anneniz ve kardeşleriniz köyde yaşıyor hatta çalışıyor yazmışsınız ,köyde yaşamak şehirde yaşamaktan daha az masraflıdır, kira ödemiyorlardır diye düşünüyorum, dolayısıyla 1 maaş gönderilmez bir kısmı alınır sizin tarafa ,bir çözüm bulunur annenizde çalışıyorsa şayet.

Denedim deniyorum ama sonuç boş
Acik acik soylediniz mi yemek bile yiyemiyorum acliktan basim donuyor zor calisiyorum diye abartin biraz. Kesin bir dille soyleyin bundan sonra maasimin yarisini kendime harcicam ona gore hazirligini yap diye. Gercektende maasinizi ayirin istediginde yok diyin o zaman mecbur cozum bulur. Boyle yaparsaniz dovmez felan di mi baska ulkede yasiyormussunuz turk musunuz bilmiyorum babaniz sert mi nasildir size karsi

Back