- 19 Kasım 2013
- 18.692
- 33.693
- 798
- Konu Sahibi courtlawer
Öncesinde ,geçici ehliyet falan illaki vardır. İnsanların 40 yaşına kadar araba kullanmaması imkansız.Ben Türkiye'de yaşamıyorum. Ehliyet 40 yaşını doldurunca veriliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncesinde ,geçici ehliyet falan illaki vardır. İnsanların 40 yaşına kadar araba kullanmaması imkansız.Ben Türkiye'de yaşamıyorum. Ehliyet 40 yaşını doldurunca veriliyor
Annem çalıyorNerede yaşıyorsunuz ki 24 yaşında ehliyet alamıyorsunuz?
Babanıza "benim eksiklerim ihtiyaçlarım oluyor,bundan sonra şu kadar verebilirim" diyerek miktar belirleyip verin aylık. Henüz gençsiniz anneniz ve kardeşleriniz köyde yaşıyor hatta çalışıyor yazmışsınız ,köyde yaşamak şehirde yaşamaktan daha az masraflıdır, kira ödemiyorlardır diye düşünüyorum, dolayısıyla 1 maaş gönderilmez bir kısmı alınır sizin tarafa ,bir çözüm bulunur annenizde çalışıyorsa şayet.
Evet biliyorlar başım dönüyor ara ara bu yüzden ilaç kullanıyorum ilaçıda onlar tavsiye etdi. Türk değilim. Dövmez. Işte babamda annemin sözünden çıkamazAcik acik soylediniz mi yemek bile yiyemiyorum acliktan basim donuyor zor calisiyorum diye abartin biraz. Kesin bir dille soyleyin bundan sonra maasimin yarisini kendime harcicam ona gore hazirligini yap diye. Gercektende maasinizi ayirin istediginde yok diyin o zaman mecbur cozum bulur. Boyle yaparsaniz dovmez felan di mi baska ulkede yasiyormussunuz turk musunuz bilmiyorum babaniz sert mi nasildir size karsi
Insanlar değil kadınlar. Hayır yok.Öncesinde ,geçici ehliyet falan illaki vardır. İnsanların 40 yaşına kadar araba kullanmaması imkansız.
Ilaca degil yemege ihtiyaciniz var. Dovmezse dedigim gibi yapin benden bu kadar diyip maasinizin yarisini verin geri kalani icinde isterse yok bana lazim diyin. Annenizin siniri mi onemli sizin sagliginiz mi? Koyde ne kadar ihtiyaci olur paraya zaten vermesin kartini babaniz baska cozum yokA
Annem çalıyor
Evet biliyorlar başım dönüyor ara ara bu yüzden ilaç kullanıyorum ilaçıda onlar tavsiye etdi. Türk değilim. Dövmez. Işte babamda annemin sözünden çıkamaz
O zaman annenize söyleyin anne aç geziyorum sende çalışıyorsun ben maaşımdan kendime ayırmak zorundayım diye. Hem calışıyor hem babanızın maaş kartını almış hemde köyde,siz aç mısınız ,tok musunuz umurunda değil.A
Annem çalıyor
Evet biliyorlar başım dönüyor ara ara bu yüzden ilaç kullanıyorum ilaçıda onlar tavsiye etdi. Türk değilim. Dövmez. Işte babamda annemin sözünden çıkamaz
Nerde yaşıyorsunuz?Evet biliyorlar. Araba falan almak çok iyi fikir lakin benim yaşadığım yerde kızlara belirli bir yaşı doldurduktan sonra ehliyet veriliyor
Babam kartını alamaz. Babamada her zaman diyorum biraz tasarruf kendime bisey alamıyorum kalmıyor diye. Ama gidiyor en pahalı şampun en pahalı mendil en pahalı çekirdek.. ve ay sonunda dükkana borcu ben vermeli oluyorum. Ben işe yırtık yamanmış çanta ile gidiyorum yaşıtlarım gibi olmasada biraz giyinmek istiyorum ve kendime bakmak istiyorum. Ama ne dersem ne yapsam boş. BıktımIlaca degil yemege ihtiyaciniz var. Dovmezse dedigim gibi yapin benden bu kadar diyip maasinizin yarisini verin geri kalani icinde isterse yok bana lazim diyin. Annenizin siniri mi onemli sizin sagliginiz mi? Koyde ne kadar ihtiyaci olur paraya zaten vermesin kartini babaniz baska cozum yok
Parayi vermiceksiniz bu kadar basit en pahali seyleri kullaniyor siz ac kaliyorsunuz ilac veriyor size ay sinirlendim.Babam kartını alamaz. Babamada her zaman diyorum biraz tasarruf kendime bisey alamıyorum kalmıyor diye. Ama gidiyor en pahalı şampun en pahalı mendil en pahalı çekirdek.. ve ay sonunda dükkana borcu ben vermeli oluyorum. Ben işe yırtık yamanmış çanta ile gidiyorum yaşıtlarım gibi olmasada biraz giyinmek istiyorum ve kendime bakmak istiyorum. Ama ne dersem ne yapsam boş. Bıktım
ÖyleO zaman annenize söyleyin anne aç geziyorum sende çalışıyorsun ben maaşımdan kendime ayırmak zorundayım diye. Hem calışıyor hem babanızın maaş kartını almış hemde köyde,siz aç mısınız ,tok musunuz umurunda değil.
Söyleyemem. Yoksa burasına erişim iznide kaldırılırNerde yaşıyorsunuz?
Takip mi ediliyor yazdıklarınız?Söyleyemem. Yoksa burasına erişim iznide kaldırılır
Evet biriktiriyor ama biriktiriyim derkende şunaki hayatı çok ihmal ediyor. Kendimi bildim bileli böyleyisAnneni para biriktiriyor olabilir mi?
En azından 3-5 ayırın öyle yollayın. Zam alırsanız söylemeyin.
Bu tamamen senin elinde.Bende galiba öyle olucam:'(
evlilik yasina bile karisan ailenin boyundurlugundan kurtulmanın tek yolu ekonomik özgürlük, rest cekince guvenebilecegin kenardaki parandir. o da yoksa 35 yasinda da olsan ailen hala sana karismaya devam eder.Evlilik yaşıma bile ailem karar verir iken benim böyle bi şey yapamam izin vericeklerini düşünmüyorum
Ohoo siz eve katkıda bulunmuyorsunuz ki siz ailenize gelirinizi vermek için çalışıyorsunuz resmen. Olmaz böyle.Mesela 13 alıyorsam 12 gidiyor. Kalan 1 ilede işe gidip gelmek için taksiye harcıyorum