- 22 Şubat 2025
- 32
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi courtlawer
-
Evlilik yaşıma bile ailem karar verir iken benim böyle bi şey yapamam izin vericeklerini düşünmüyorumtamam ben sadece elektrik ft ödeyeceğim borcum var de ya da acıklama bile yapma, yine arada lazım olursa verirsin bişiler. biraz gez eğlen asla bu yasına dönmiceksin 26 yasındayım 24 ken bekardım cok ozluyorum o ozgurlugu evliliğimde mutlu olmama rağmen. hayatını yaşa
O zamanda annem ile babam tartışar. Annem asla böyle bir şeye izin vermez. Benim annem biraz sert bir kadın ama babam yumşak insan. Sevğilim var ama ailem hiç istemiyor ve onu yok sayıyorlarAnladim konusun babanizla. Bana da lazim oluyor para birazini kendime ayirmak istiyorum boyle elimde hicbirsey kalmiyor diyin. Hep boyle mi devam edecek yasaminiz babanizla baska sehirde anneniz kardesleriniz koyde seklinde. Siz evlenmek isterseniz ne olacak baska bir cozum bulmali aileniz. Babanizda kartini annenize vermesin parasinin yarisini versin koye
Yemiyorum zaten. Para ayırmak isteyip işte sadece su icerek geziyorum ama zaten ayıramıyorumAileye elbette yardım edilmeli ama sana da kalmalı. 1000 lirayla yemek bile yiyemezsin ki
Istedigi kadar kavga etsin adam maasinin tamamini verince siz mecburen harcama yapmak zorundasiniz ebeveyn olan onlar kendileri cozum bulsunlar. Siz bugun babanizi karsiniza alip konusun. Ya gitsin koyde yasasin yada maasinin hepsini annene yollamasinki sizde paranizi kendinize harcayabilin. Cok dusuncesizler.O zamanda annem ile babam tartışar. Annem asla böyle bir şeye izin vermez. Benim annem biraz sert bir kadın ama babam yumşak insan. Sevğilim var ama ailem hiç istemiyor ve onu yok sayıyorlar
Çok haklısınız ama biliyorlar işteBu arada belki bana kızanlar olabilir de , ailenize tüm maaşınızı söylemek zorunda değilsiniz 23 se mesela 20 deyin . Bu para kacırmak değil kendinize ayırmaktan daha doğal ne olabilir ki ya da prim aldınız diyelim söylemeyin.
Ay böyle olmaz ama. Ailene de aç geziyorum veremem artıkYemiyorum zaten. Para ayırmak isteyip işte sadece su icerek geziyorum ama zaten ayıramıyorum
Annem asla ama asla izin vermez zaten bu yüzden babam ile aralarında çok kavgalar küslükler olduIstedigi kadar kavga etsin adam maasinin tamamini verince siz mecburen harcama yapmak zorundasiniz ebeveyn olan onlar kendileri cozum bulsunlar. Siz bugun babanizi karsiniza alip konusun. Ya gitsin koyde yasasin yada maasinin hepsini annene yollamasinki sizde paranizi kendinize harcayabilin. Cok dusuncesizler.
Biliyorlar zaten. Ve banada dahada ekonom etmemi söylüyorlar. Neresini yapacaksam artıkAy böyle olmaz ama. Ailene de aç geziyorum veremem artık
Siz yinede babanizla konusun ben yemek yemeye bile para bulamiyorum diye. Kavgalarina karismayin nasil cozerlerse cozerler mecburlar. Size mi guvenmisler bu zamana kadar?Annem asla ama asla izin vermez zaten bu yüzden babam ile aralarında çok kavgalar küslükler oldu
Bana güvenmişler. Kendileri de söylüyor bunuSiz yinede babanizla konusun ben yemek yemeye bile para bulamiyorum diye. Kavgalarina karismayin nasil cozerlerse cozerler mecburlar. Size mi guvenmisler bu zamana kadar?
Bu yuk size fazla aileniz cok bencil bir sekilde kendinizi cekmeniz lazim. Hadi maasinin yarisina yine tamam ama tamamini somuruyorlar dur demeniz lazim.Bana güvenmişler. Kendileri de söylüyor bunu
Nerede yaşıyorsunuz? Çalıştığınıza göre dağ başında değil. Gerekli şartları sağlayan 18 yaşını geçmiş her kişi ehliyet alabilir.Evet biliyorlar. Araba falan almak çok iyi fikir lakin benim yaşadığım yerde kızlara belirli bir yaşı doldurduktan sonra ehliyet veriliyor
Hem de nasıl. Erkek olursam belki böyle ağır gelmezdi diye düşünüyorumBu yuk size fazla aileniz cok bencil bir sekilde kendinizi cekmeniz lazim. Hadi maasinin yarisina yine tamam ama tamamini somuruyorlar dur demeniz lazim.
Ben Türkiye'de yaşamıyorum. Ehliyet 40 yaşını doldurunca veriliyorNerede yaşıyorsunuz? Çalıştığınıza göre dağ başında değil. Gerekli şartları sağlayan 18 yaşını geçmiş her kişi ehliyet alabilir.
Erkek olsaniz boyle yuklenmezlerdi. Bir sekilde babanizi karsiniza alip konusun.Hem de nasıl. Erkek olursam belki böyle ağır gelmezdi diye düşünüyorum
Denedim deniyorum ama sonuç boşErkek olsaniz boyle yuklenmezlerdi. Bir sekilde babanizi karsiniza alip konusun.
Nerede yaşıyorsunuz ki 24 yaşında ehliyet alamıyorsunuz?Evet biliyorlar. Araba falan almak çok iyi fikir lakin benim yaşadığım yerde kızlara belirli bir yaşı doldurduktan sonra ehliyet veriliyor
Acik acik soylediniz mi yemek bile yiyemiyorum acliktan basim donuyor zor calisiyorum diye abartin biraz. Kesin bir dille soyleyin bundan sonra maasimin yarisini kendime harcicam ona gore hazirligini yap diye. Gercektende maasinizi ayirin istediginde yok diyin o zaman mecbur cozum bulur. Boyle yaparsaniz dovmez felan di mi baska ulkede yasiyormussunuz turk musunuz bilmiyorum babaniz sert mi nasildir size karsiDenedim deniyorum ama sonuç boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?