• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğimi seçtim ama yardıma ihtiyacım varrr :(

neden be
cayma lethecim ben cok begendim o gelinigi sen kanma bunlara
kaydirigubbakcemile3

Henüz caymadım ama insanın kafası karışıyor tabi.Açıkçası onun kadar bir de mervecik'e eklettiğim gelinlik oldu onun hakkında hiçbirşey demediniz ama :)

benim 2.gelinlik favorim onun için digeri hakkında sessiz kaldımkaydirigubbakcemile2

merhaba cnm kemeraltından aldım bende gelinliğimi.çok iyi modeller var ama iyi pazrlık yap derim bilirsin kemeraltını.:)

Nişanlımın bürosu konak-kemeraltında zaten çok iyi biliyor oraları senin gelinliğinin resmi varsa görebilir miyiz bir de fiyat konusunda nasıl kemeraltı ben 1500 olmadı 2000 e kadar bişey düşünüyorum da en fazla

biz 1700 tl ya aldık cnm.tabiki zevk meselesi ama en çok orası daha çok alternatifli.birde hayat yada üçyol da bir gelinlik fabrikası varmış.birde orayı araşdır cnm.

canım 2. gelinliği beğendim ben de.. bir de en son eklediğiniz gelinlik var ya, kolundan omzuna doğru çiçeği var (sanırım çiçek :)))) )
Allah içine sindirsin arkadaşım ama eminim çok güzel bir gelin olacaksın, çünkü kk kızları zaten çook zevkli zemuszemus

Back