• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğimi seçtim ama yardıma ihtiyacım varrr :(

1 gelinliğin üstü çok hoş etek kısmını daha uygun bir modelle birleşebilir...
2. gelinlik şahane yanlız ben straplez sevmiyorum o ayrı...

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım...

Bende ztn 2. düşünüyorum ama askı yaptırıcam ona.Birazda etek kısmını kabarttırıcam çok değil ama. tüller de biraz daha eteğe indirilirse iyi olur diye düşündüm

sposa1.jpg

buna bayıldımmmmmm kesinlikle bu upuzun bir duvakla sende benim gibi sadecisin

ınanmıyorum en sonunda beğenen biri çıktı.Senin gelinliğinde çok hoş olmuştu bu arada.5000 tane model baktıktan sonra aklıma yatan tek bu oldu.

Bende ztn 2. düşünüyorum ama askı yaptırıcam ona.Birazda etek kısmını kabarttırıcam çok değil ama. tüller de biraz daha eteğe indirilirse iyi olur diye düşündüm

askı gerçekten daha şık dururuyor böyle olmuzlar pek kaba gözüküyr bence...etek kısmını kapatıcam derken kuyruk kısmından mı bahsediyorsun canım???Eğer öyleyse çok oynama yapma ama...
dediğin gibi tülleri eteğe kadar asimetrik şekilde indir kimi dibine kadar kimin kalçada kalsın...tabii olur olmaz o moda evine kalmış
kaydirigubbakcemile2

yok kuyruk değil de tülleri biraz daha eteklere doğru indirmeyi düşündüm.Sorun esas modaevi değil mi zaten yandık artık ellerine mahkumuz guclubacismile

İnanmıyorum en sonunda beğenen biri çıktı.Senin gelinliğinde çok hoş olmuştu bu arada.5000 tane model baktıktan sonra aklıma yatan tek bu oldu.

banamı dedin bilmiyorum ama üzerime alındım birden kaydirigubbakcemile2 ben cok begendim kendi gelinligim ilk baktıgım modeldi baska modele bakmadım bile actım netten 1 modele baktım onu diktirdim cokta içime sindi ama buna yaptıracaksan ip askı deilde
su tarz askı yaptır bence o etegindeki dantellerden

pronovias-dantel.jpg

inşallah herşey gönlüne göre olur canım benim...:Saruboceq:
malum yılların hayalii
opuyorumnanaktan

Sana dedim tabiki :) evet o gelinliğin üstüne bu tarz bi askı yakışır bencede teşekkürler resim içinopuyorumnanaktan

yok kuyruk değil de tülleri biraz daha eteklere doğru indirmeyi düşündüm.Sorun esas modaevi değil mi zaten yandık artık ellerine mahkumuz guclubacismile

ellerine muhtac deilsin böyle dusunursen istedgin modeli giyemezsin şimdi onlar şöyle olmaz böyle olur su sana yakısır diyip pahalı ama işlerine gelen bişi ortaya cıkarmak isterler sen sakın onların söylediklerine tamam deme ne istiosan onu anlat olmaz derlerse hiç durma baska moda evine git cunku kendi kafalarına göre yaparlar hayal kırıklıgına ugrarsın

Haklısın şimdiden modeli gösterince bile insanlar yok şöyle yapalım böle yapalım demeye başladı.

banamı dedin bilmiyorum ama üzerime alındım birden kaydirigubbakcemile2 ben cok begendim kendi gelinligim ilk baktıgım modeldi baska modele bakmadım bile actım netten 1 modele baktım onu diktirdim cokta içime sindi ama buna yaptıracaksan ip askı deilde
su tarz askı yaptır bence o etegindeki dantellerden

pronovias-dantel.jpg

bende askı fıkrı vercem yaaa:) hanı önu fıyonk gıbı ya modelın ona drape dıolar sanırım kolları drapedende dusunebılırsın ya bua rada dılek ben fotoları hep lınkle koyabılıom sen nasıl böle dırek koyuyosun kolay bı yolu vrsa sölesene be:)

bak linki kopyalıosun ya sonra buraya gel su dunya gibi olan seyin yanında tablo gibi bişi varya onu ac oraya yapıştır sonra böyle görünüo olumunekankayizsmile

Haklısın şimdiden modeli gösterince bile insanlar yok şöyle yapalım böle yapalım demeye başladı.

kesinlikle onların dedigine tamam deme sonra istemedigin bir model ortaya cıkar ama biz sana söylemiştik derler artık öyle tanıdımki modacıları :olmaz: sen ne istiosan onu anlat bak ben 1 provayla istedigim gelinligi giydim ama kuması tülü danteli dikmeden görecem dedim kesinlikle kuması fln gör dikilmeden baslayıncada paranın hepsini verme kapora ver sonra değiştirme imkanın fln olmaz

Back