• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğimi seçtim ama yardıma ihtiyacım varrr :(

bence gönlunden hangısı gecıosa hayalın hangısıyse hangı gelınlıgın ıcınde mutluysan o model yakısıcaktr.sonucta sırf uzerınde duzgun dursun dıye modelı gıyıyorsan aklın kendı begendıgınde kalıcak.ama ötekınde yakıssada yakısmasada sen mutlu bı gelın olcaksın ayrıca ben cırkın gelın görmedım hıc vlla

ilk gelinliğinn üst kısmıı çok hoşş.ama deişik modellerede bi bak derimm

bence gönlunden hangısı gecıosa hayalın hangısıyse hangı gelınlıgın ıcınde mutluysan o model yakısıcaktr.sonucta sırf uzerınde duzgun dursun dıye modelı gıyıyorsan aklın kendı begendıgınde kalıcak.ama ötekınde yakıssada yakısmasada sen mutlu bı gelın olcaksın ayrıca ben cırkın gelın görmedım hıc vlla

Evet haklısın bütün gelinler güzelllllllllllll :)

bu model var ya benım ınternette acıpda ılk gelınlık baktıgımda ılk begendıgım gelınlık kızıımmm.tabı kendı gelınlıgım uzagından yakınından gecmıo o ayrı :))

bende ilk buna baktım tamam dedim zaten benim gelinligim bu ver alsanaalsanasmile

bi de buna bak istersen ben çok beğeniyorum

Eklentiler

• $gelinlik_016.jpg
    $gelinlik_016.jpg
    91,9 KB · Görüntüleme: 58
şükür merviş öğrendin deliii
ama ben begeniyorum o gelinligi bence guzel

Çok teşekkürler bugüne kadar rahattım ama yavaş yavaş günn yaklaşınca insan istemeden stree giriyormuşeyvahedigeldismile

şimdi diceksin uzaktan davulun sesi hoş geliyor ama olsun canım yaa yazıcam gene de ben...
hiç panikleme akışına bırak anın keyfini mutluluğunu güzelliğini yaşamaya bak...
malum yılların hayali farkına vararak mutlulukla yaşa...
a.s.

lazaronun gelınlıklerı vrmıs arkadas eklemıs orda bıtanesı cok hosuma gıttıkı ben sade sevmedıgım halde eklıcem sımdı:)

Back