• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğimi seçtim ama yardıma ihtiyacım varrr :(

Bencede farklı modellere bak birde netten değil moda evlerine git hatta acele et çünkü şubat sonuna kadar çoğu moda evinde kampanya var şubat sonu fiatlar değişek. Ben netten çok baktım kafam iyice karışmıştı. mesela krem rengi gelinlik hiç tercihim değildi dün giydim çok beğendim kırık beyaz benim rengim değilmiş kendimi aynada hiç beğenmedim kendini tamanen tasarımcıya bırak onlar daha iyisini biliyorlar. Kadıköyde ESRA MODAEVİ süper sitede yer alan gelinliklerden çok daha güzelleri vitrinlerinde yer alıyo İstanbul anadolu yakasındaki evlilik hazırlığı yapan kızlar gidin görün derim

Haklısın canım netten bakmakla bu iş çözülmeyecek gibi bu hafta sonu moda evlerini gezmeyi düşünüyorum.Netten beğendiğimiz modeller üstümüzde güzel durmayabilir en güzeli bakıp denemek

Lethe bende cumartesi şöööyyyyleee kemeraltını turlayayım diyorum...
ışim konakda zaten ama öğle yemeği yetmiyor. Birde denemek lazım..
O yüzden cumartesi kemeraltındayım opuyorumnanaktan

Kızlar biran önce moda evlerini gezin bence, şu anda gelinlik fuarı var fuar kapanır kapanmaz fiyatlar değişir gibime geliyor benim...

Bende cumartesi kemeraltı konak fln ne varsa dolanayım yoksa çookk pahalıya gelecek bu gelinlikler

canım ikisinide çoook beğendim. ilk gelinliği bende internetten bilgisayarıma indirmiştim.
ikinciside gayet güzel göğüs altından para geçen elbiseler seni bilemiyorum ama beni daha zayıf gösteririr. valla hayırlı olsun ikiside birbirinden güzel

canım ikisinide çoook beğendim. ilk gelinliği bende internetten bilgisayarıma indirmiştim.
ikinciside gayet güzel göğüs altından para geçen elbiseler seni bilemiyorum ama beni daha zayıf gösteririr. valla hayırlı olsun ikiside birbirinden güzel

Bende o göğüs altındaki şeyi (adı nedir bilmiyorum :) düşünüyordum acaba şişman mı gösterir diye ama denemek lazım işte burdan bakmakla olmuyor ne yazık ki:(

bence farklı modellere bakmalısın güzelim bunlar çok sıradan 1.model pek hoş gözükmüyo 2. model ise rahat durmuyo hani düğün günü rahat olmalı 2.modelle rahat edemeyebilirsin

canim kesinlikle ikincisi bence... Bende kaydettim onu pcye.. cok sik bi gelinlik eger oyle bisiy giyersem ustune bikac ekleme yaptiririm..

ilki de guzel ama biraz fazla sadeye kaciyor canim..

ALLAH mesut etsin simdiden

ev et bende 2. yi daha çok beğendim.Bakalım bu hafta sonu konakta dolanıcam biraz.Belki hazır bişeyler buluruz

Arkadaşlar bu hafta sonu toplam 2 gün boyunca konak kemaraltı çankaya bütün gelinlikçileri dolaştım ve sonuç nedir diye sorarsanız elde var koccaaaaa bir sıfır.
Hazır gelinliklerin kumaşları çok kötü ve de ben biraz sade şıklığı sevdiğim için hiç tarzıma göre birşey yok.Gelinliklerin hepsi çok incik boncuk taş dolu.fiyatlar ise 450-2000 arası değişiyor.Bütün moda evleri aynı zmanda özel dikim yapıyorlar.Ama benim istediğim gibi işin içine dantel girince fiyat çok uçuyor.(Fransız Danteli)
Sonuç olarak gelinlik için 2000 bile deseler 1000 Tl'ye o gelinliğe sahip olabilirsiniz.Ne kadar kar ediyorlarsa artık pazarlık yaptıkça iniyorlar.
Neyse canım çoookkkk sıkkın hala kararsızım ama bu gelinliği diktiricem nolursa olsun....bilmiyorumkismile

sposa1.jpg

Back