• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelince boşanacagız :(

Benmi cok sert im bilmiyorum ama Yillar once esim bosanma kelimesini agzina aldigi icin bavulunu doldurup kapinin onune koymustum odama cekilip kapiyi kilitlemistim.. buda ona ders oldu. Inan blöf yapiyordur, kanma blofune.

Gelince yemek hazır olsun der gibi gelince boşanıcaz ne demek yahu ?
Olay anlattığınız çerçevede ise haklısınız bende olsam taviz vermesini istemem ama konuşma tarzınız önceki yaşananları bilemem.
Çok da uzatılıcak bir mevzu değil, sinirle söylemiştir.

Gelince yemek hazır olsun der gibi gelince boşanıcaz ne demek yahu ?
Olay anlattığınız çerçevede ise haklısınız bende olsam taviz vermesini istemem ama konuşma tarzınız önceki yaşananları bilemem.
Çok da uzatılıcak bir mevzu değil, sinirle söylemiştir.
Düşündüklerimi sakinlikle dile getirdim ama bence o da bir anlık evet dediği için pişman oldu gruruna yediremiupr

kızlar merhaba moralim çok bozuk sorun eşimin ailesi.. eşimin akrabasıyla aynı sehirdeyiz düğünümüze gelmediler evimize hayırlı olsuna gelmedilrr dışarda görüşmeye çağırdılar hesabı bize yüklediler ne bir hediye ne bir şey eşim burda tek kalıyordu yardıma en ihtiyacı oldugu zamanda tekmeyi bastılar neyse gecen aradılar evlerinde bir iş varmıs eşimin anladıgı bir iş eşimde tamam dedi üstelik kendi işini bırakıp onlara kostu aramızdaki mesafede 2 saat bende sinirlendim kendisi daha cok üste cıktı sen kindarsın insanlıktan masibini almamıssın gübi seyler dedi sonra ben gittim yanına sarıldım falan ailesi sonucta dediö atamıyot demek kendi üzerimde düşündüm olayı az neyse dedim ben gideyim yanına hiç oralı olmadı kırgınım sana dedi sabah olunca da ben halıyle tavırlı davrandım kendisi baaıp gitti oraya giderkende bir sürü laflar saydı inceldiği yerden kopsun gelince bosanacz falan dedi :KK43: cidden ben mi kindarım insanlıktan nasibimi almamıs mıyım kızlar sinirden mantıklı mı düşünemiyorum ama benim ailemde öyle olsa hiç bir yardımlarına koşmam kendimden nefret etmeye başladım boşanırsak naparım bu sebepten lütfen yardım edin :KK43:
ve bosanmak bu kadarrr kolay olmuss yazik...

Milletin lafı sözüyle intihar edecek kapatisedeysen bu adamı çekmeye devam et sorun yapıp konu da açma
Ne tuhafsınız yahu

Korkmayın sakın. Sizi bastırmaya çalışıyor. Boşanmaktan korktuğunuzu bir anlarsa bir daha kendinizi kurtaramazsınız. Tek çözümünüz umursamadığınızı düşündürmek. Boşanmanın lafını ettiği an, keyfin bilir deyip kenara çekilin bakalım ne yapıyor? Ben size söyleyeyim, hiç!

Ayrıca kendi işi gücü dururken onun bunun işine koşan, hele de sürekli verici olan insanları hiç sevmem. O konuda da yüzde yüz haklısınız. Sizin yerinizde olsam “Bana ve evimize ayıracağın zamanı başkalarına hele de bize hiçbir faydası olmayan insanlara harcamanı istemiyorum. Rızam yok.” şeklinde sakin bir zamanda net bir konuşma yapardım.

Bakın tecrübe konuşuyor. Umarım dinlersiniz bu sözlerimi.

:KK14:tatlimmm ailesiyle alakali hic bir konuda yorum yapma hic bi islerine karisma o istediqi gibi kendini kullandirsin Hoppaemin ol o hallerini gordukce sana daniscak.Adam kendjni kullandiryosa sallasana :ıslık:heee bosanma faslı da tırı vırı sinirle solenmis bir kelime barisirsiniz:KK60:

Düşündüklerimi sakinlikle dile getirdim ama bence o da bir anlık evet dediği için pişman oldu gruruna yediremiupr

Eve gelince birşey olmamış gibi davranın bence, malesef bazı erkekler böyle aile konusunda körler işte aniden sinirleniyorlar bi de .
Gelince konuyla ilgili konuşmazsanız o da yüksek ihtimal açmıcaktır konuyu siniti geçince diye düşünüyorum.

Korkmayın sakın. Sizi bastırmaya çalışıyor. Boşanmaktan korktuğunuzu bir anlarsa bir daha kendinizi kurtaramazsınız. Tek çözümünüz umursamadığınızı düşündürmek. Boşanmanın lafını ettiği an, keyfin bilir deyip kenara çekilin bakalım ne yapıyor? Ben size söyleyeyim, hiç!

Ayrıca kendi işi gücü dururken onun bunun işine koşan, hele de sürekli verici olan insanları hiç sevmem. O konuda da yüzde yüz haklısınız. Sizin yerinizde olsam “Bana ve evimize ayıracağın zamanı başkalarına hele de bize hiçbir faydası olmayan insanlara harcamanı istemiyorum. Rızam yok.” şeklinde sakin bir zamanda net bir konuşma yapardım.

Bakın tecrübe konuşuyor. Umarım dinlersiniz bu sözlerimi.
Cok tesekkür ederim

Bence onun eşyalarını topla koy kapının girişine . Eve gelince hiç girmeden çok sevdiği ailesine gitsin doğruca

Eve gelince birşey olmamış gibi davranın bence, malesef bazı erkekler böyle aile konusunda körler işte aniden sinirleniyorlar bi de .
Gelince konuyla ilgili konuşmazsanız o da yüksek ihtimal açmıcaktır konuyu siniti geçince diye düşünüyorum.
Bende öyle yapmayı düşünüyorum

Siz de zaten genel okuyucusunuz
Konu açar dertlenir verilen yorumları okur geçersiniz öylece
İyi okumalar
Allah ayırmasın yazmamız yeterli.

Konu sahibi kan kussa, kızılcık şerbeti içtim der.
Dayak yese, kapıya çarptım der.
Mazallah, elalem ne der? Dağlara, taşlara.
Sorsan baskın karaktermiş ama kocası insan yerine koymuyor.

Sizlerin sorunu benden de büyük gördüğüm kadarıyla burda size zorla içerik okutulup cevap yazdırılmıyor

Herkes kendi tercihlerini yaşar
Bi tıkla konu kapanır herkes hayatına bakar
Kendine biçtiği değee buysa üyelerce sorun yok
Baksana o kadar öneri verildi hala gelince bakıcaz duruma:( falan yazıyor
Ne desek boş

Sizlerin sorunu benden de büyük gördüğüm kadarıyla burda size zorla içerik okutulup cevap yazdırılmıyor
Evet canım.
Kocam bana sormadan sülalesinin hizmetine koşar, beni ağlatır, boşamakla tehdit eder. Hep susar alttan alırım. Dul olacağıma hergün ağlarım daha iyi.
Neyse ki senin evliliğin bu kadar kötü değil. Buradan çok mutlu görünüyorsunuz. Daim olsun.

Back