- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 40
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Ablacım alın bakın buBen sizi o kadar da haksız bulamadım kırılmakta haklısınız. Kendi yapamasa bile birseyler hazır alıp ikram etmeliydi hem kız hem kardeşin memurmus. Biraz her şeye atlayan bir aile yapınız olabilir mi? Siz en azından ilk gün otursaydiniz kalkmasaydiniz mecbur kahvaltı hazırlanıp biseyler önünüze gelirdi. Benim annem de her gittiği evde atlar hemen sonra da bık bık konuşur. Biraz da misafir gibi davranmak gerek. En azından bundan sonrası için aklınızda bulunsun. 2 ay küçük denmiş benim de çocuğum var o kadar da küçük değil yani en azından bi telefonu eline alıp eve biseyler sipariş edebilecek vakti vardır yani. Doğu bile olsa bilen bilir en ücra yerlerde bile artık sipariş edilebilecek şeyler var. Sizin gelin düşüncesizmiş.
Ben olsam bozulurdum bunu da belli ederdim. Kim ne derse desin kindarım ben. Hıh.
Karşısındaki insanların samimiyetine güvenmistir. Isteyerek yardım ettiklerini düşünmüştür. Böyle arkasından konuşulacağını bilse çocuğu bırakır yemek yapardı yorgun da olsa.Aslinda ben de boyle dusunuyorum ama misafir gelmisken sadece 1 kere bile bi kahvalti ya da yemek hazirlamamasi bana da tuhaf geldi.
Ben de 2 aylik cocukla hizmet mi bekliyorlar derdim ama hiçbir sekilde bir seye dokunmadan da 1 hafta geçiremezdim ya.
Max 7-8 ay icinde yasayacak zaten. O zaman da gelir konu açar. Ama denk gelirsem Ooohhh olsun dicemAblacım alın bakın buişinize yarar diye umuyorum. Arada kullanın. Insanlara yaşattığınızı da yaşamadan ölmeyin inşallah.
2 aylık bebek babasında bile durmuyor ki. 2 dakika ağlasa içim gidiyor benim. Niye çocuğu ikinci plana atayım şöyle bir durumdaAy bi de bebeğe biz bakardık o hizmet etseydi demez mi. Bu görümce tayfa beni öldürecekyahu bebeği var kadının size sofra mı hazırlayacaktı sayın gorumce
Bir de surat asıp hizmet edeceğine gönülsüzce, böylesi daha iyi bence. Tüm yorgunluğuna rağmen güler yüz göstermiş herkesin harcı değil.2 aylık bebek babasında bile durmuyor ki. 2 dakika ağlasa içim gidiyor benim. Niye çocuğu ikinci plana atayım şöyle bir durumda
Hic yorum yapmaya degmez bu uye tam bir kociskocuAblacım alın bakın buişinize yarar diye umuyorum. Arada kullanın. Insanlara yaşattığınızı da yaşamadan ölmeyin inşallah.
Disari cikarip hesabi size odetmesi tek haksiz buldugum.
Gelin iyi yapmisben olsam yirtardm gelenleri memnun edecem diye demek
Sizin gelin baya akillisanki
Kiymet biliyorsunuz hizmet edincede
Buarada yaw lohusa kadinin gecesi belli degil gunduzu belli degil, tamda olmasi gerektigi gibi bebegiyle ilgilenmis size hizmet etmemis. Kaldi ki
Kp eniste masallah.. yaw daha kadinin memelerinden sut akiyodur bi memesi disarda geziyodur. Sacma sapan zamanlarda gidip ondan sonrada gelin bize hizmet etmedi diye aglamayin. Sizin gibi dusuncesiz akraba olacagina olmasin daha iyi. Sende hamileymissin yasarsan anlarsin belki
Türk kadınının hayatının özetini merak edenlere bu paragrafı göstermek lazım. Kayınvaliden iyi olur, bu sefer de kadını fişeklemeye çalışırlar..Ben olsam sürüne surene de olsa biseyler yapmaaya çalışırdım. Ama aptallik kesinlikle. Bebeğim olduğunda misfair geldiğinde annem de geldi hep ikramları hep annem hazırladı. Allah razı olsun. Asla yapamazdim. Aylarca uyumadan yaşadım ben. Bicok anne böyle. İki aylık bebeğim varken kaynanam bebek görmeye misafir gelecek dedi. Onun evinde ağırladık. İki çeşit ikram yaptım ama zorla. Gittim kaynanama . Kalan ikramları o hazırladı . Ben gece asla uyumadım. Bebek durmuyo. Sürekli emmek ve kucak istiyo. Gelen akraba dioki çaylar bitti. Gittim doldurdum. Oturdum. Arada üç kere bebek emzirdim. Bidaha çay dedi. Ben daha ilk çayımı icemedim. Yemek yiyemedim. Kaynanam çay doldurmaya kalktı diye bana bı bakış attı gelen kadın. Ben bebekle hala ugrasiorum. Hala karnım aç . Kaynanam mutfağa girdi toplamaya. Kadın bana dioki lavoboya kim gircek. Duymazdan geldim iki üç kere sordu. Lavoboya kim isterse girsin . Ben daha bı bardak çay içmedim. Karnim aç hala. İsteyen girebilir sıkıntı yok dedim. O kadar laf soktu bana . Bebeğe bı zıbın bile almadan gelmiş. Kadının giyim mağazası falan var bu arada. Nefret ettim. İki aylık bebeğim var. O kadar uğraştım. Aç kaldım üstüne laf sokmalar falan. Hele bide yatıya gelcekler. Kusura bakma. Ben lohusa geline gidersem yardım ederim. Yada gitmem. Kız surat falan da asmamis. Bebeği olan aileye destek olunur köstek değil. Böyle arkadan konusmak ne kadar ayıp.
2 aylik degil 2 yas olsa bile bazen kalkip kendime kahvalti hazirlayamiyorum (annem gelse de yayilsam modundayim) Bide ah dostlar ah der gibi baslik atmissiniz. Disarda yemek az mi allah askina . Bebek bezine gidiyor maaslar.. . Sanki size hamile hamile gel nolur karda kista gelmi demisler hayir oda yok. Ayrica 2 aylik bebekle pijama modunda bir gelinin eniste , kp, gorunce ,kv ile ne kadarda rahatsiz olsa bile surat asmamis bile . Belki sizin arkanızdan ne iyi kendi evleri gibi yaptilar bende yedim Allah razi olsun dedi. ama burda giybetini yapinca pekte birseye yaramadi sizin iyilik ettim demeleriniz.
Merhaba kızlar hemen konuya gireyim...
Eşimin yıllardır görmediği benimde tanımadığım babasının dayısının torunu bulunduğumuz şehre atanmış.. Ve bu dayısı eşimi aramış x i havaalanindan al hastaneye götür girişini yapılsın sonra yurda gidecek ve yerleştir diye yani o gün tüm gün kızın işlerini hallet demiş..
Arkadaşlar bu yüzsüzlük değilmidr aramaz sormaz düğünümüz de bile aramadı
hatta no bile kayıtlı değildi yabancı no arayanı dayısı.
Neyse benim enayi kocam tabiki tamam dedi haftada bir izni var
Onuda hiç tanımadığı bir kızın işlerini halletmekle geçecek.
Ben tabiki istemiyorum iznini bizimle geçirsin istiyorum ne yapmalıyım sizce benmi abartıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?