Gelin ve kardeşimn yaptığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya burda bi üye konu açmıştı manyak kayınvalide memesini veriyodu bebeğe ben bakarım diye elinden alıp Allah karşılaştırmasın öylesiyle
O üye kimdi hatırlamıyorum ama aynı davranışı benim süpersonik kv de yapmıştı bi de kızın almadı diyip bebeğimi bana şikayet etmişti sapık kadın

Yaşamayan anlamıyor demek ki.

Burda ablada kabahat neyini izliyor ya cildirmalik ben olsam rahat edemiyorum dışarı çıkın derim cildircam konuyu okudukça
bundan tam 15 yıl önce ablamın çok büyük bir aşk ile evlendiği ve KV melek olarak gördüğü günlerden kalan bir kötü hatıra. O olaydan sonra kavga etti ve kadın özür dileyene kadar konuşmadı

Yahu kadın doğum yapmış ne misafiri, şahsen ben doğum yapsam bana yardım etmeyecek kimseyi evimde istemem, çünkü o durumda kendime bile yetemezken kimseye hizmet edemem , sanki gelin milleti arayıp buyrun misafirliğe gelin demiş, kadın doğum yapmış ve yardım beklediği içinde insanlara hayır demeyip buyur etmiş , ama görümce, kayın peder ve damadın orada ne işi var kimse bunu sorgulamıyor, yeminle şu kayın aile kadar boş beleş bir müessese yok , hamile kalır doğum yaparsın yine de hizmet beklerler maalesef sizin zihniyette çok kötü ... yemek konusuna gelince; mesela esimde bende memuruz ama ucu ucuna yetiyor maaşımız günlük 3 öğün 2 kişye dahi yemek ısmarlamak bütçemizi alt üst eder, biraz gerçekçi olun lütfen...

Yani bı insanın psikolojisini bozacak değişik kadın ya zaten insan o zamanlar pimpirikli oluyor bu nasıl bı çirkinlik

Görümcem bebek 1 aylıkken tuvalete kadar yıkadı, evi süpürdü,kayinvalidem yemek yaptı. Gidip de arkamdan böyle konuşsalar ne kadar ayıp.

Bizim toplumda kadinlara karsi siddeti kadinlarin da devam ettirdiginin cok güzel bir örnegi bu konu aslinda. Kadin ne durumda kimsenin umrunda degil.muhtemelen gece uyuyamiyor, belki daha düzen oturtamadi bebekle vs..ailecek yaptiklarini dile getiriyorlar. O zaman bu gercekten nasil aile olmak merak ediyorum. Bizi de "misafir gelince hersey mükemmel olmali" kafasi ile yetistirdiler, cünkü en ufak eksik kadinin kusuru gibi gösteriliyor. Adam otursun karnini kasiyip dursun bütün gün, ona laf yok. Ama daha lohusa sayilacak kadinin evine dolusup hizmet beklemeni ne kadar görgüsüz oldugunu konusmuyorlar. Ve kadinlar hamile haliyle milleti doyurmak icin aylar önceden birseyleri buzdolaba atmak zorunda degil. Sözde bebek görmeye gidilmis, ama bebekten baska hersey daha önemli.

Karı koca memur olunca dünyaları kazanıyorsun sanıyor birileri.. memur maaşlarından haberleri yok galiba ya da çok yandaş kanal izliyorlar

Peki konuyu açan kim yine bir kadın. Gelini en iyi anlaması gereken kişi "gelinlik" yapmadı diye kadını yerden yere vurmamızı bekliyor bir de

Peki konuyu açan kim yine bir kadın. Gelini en iyi anlaması gereken kişi "gelinlik" yapmadı diye kadını yerden yere vurmamızı bekliyor bir de
Ben anlamıyorum gerçekten evet herkes birbirinin ailesine saygı duyacak evet torunları goeecek bir önceki konuda neden öyle yazdığımı anladın mı Calcifer bu topluma yaranamazsin hizmet et yüzü gülmedi diye konuşurlar

İşte o yüzden topluma göre hareket etmeyeceksin. Kendi değerlerine göre hareket edeceksin. Kim ne derse desin takmayacaksın. Ben ablam yerinde olsaydın o günden sonra onları kapımdan içeri sokmazdım. O yine konuştu etti. bana saygı duymayan insana ben de saygı duymam

Nere kayseri mi

2 ay lohusa depresyonu yaşadım, öyle zorlandım ki anlatamam. Bana yardım edecek diye yolunu gözlediğim annem ağzıma etti gitti. Ha bide evimin de içine etti.

Taktığınız çeyrekte sizde defolup gidin insanların hayatından. Lânet olsun sizin gibi ınsanlara derdim de demiyorum günaha girmeye değmezsiniz.

Allahın gerizekalıları cümbür cemaat kadının başına çöreklenmişler birde hizmet bekliyorlar. Ulan o kadın içinde ne yaşıyor sessiz bir feryadi var mı yüreğinde siz biliyor musunuz dingiller.

Rabbim senden tek isteğim böyle insanları yanımdan yöremden uzak tut.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…