- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Öyle dersen gelirlerAz önce sana yazacaktım konuyu sabote etmemek için yazmadım.
Senin yerinde olacağım deniz kenarında evim var diye kimse otelcilik yapamam.
Onlar geleceği vakit evde yokum derim, tatildeyim derim çeker giderim.
Yumuşak davranırsan gerisi gelir.
Ay bozulan bozulsun ya, umursama hiç. Ne bebek görmesi şu ortamda.
Aynen öyle valla..o yüzden salla gitsin dertlerinii tilililYa boş ver iyi de olsan konuşur kv bu adı üstünde
Sen doğum yap ben gelecemNasıl yani bi kız kardeş+bi enişte+çocuklar da mı vardı? Naptınız bacım siz? Koloni halinde mi hareket ediyorsunuz. E yuh artık.
Öyle dersen gelirlerçok zor durumdayız eve alacak peynirimiz yok. Gelin tabi ama durum bu elektril gitti , su yok , makarna var.. ama gelin dostlarla güzel masalar diyeceksin zhhdhshsh
Söyleyeceksin direkt kusura bakmayın kabul edemiyoruz diye. Anlamayacak gibi olana doktorumuz yasak koydu enfeksiyon riskimiz var kusura bakmayın de geç.Ay Kudra kim farkında ki yavrum.
Millet görmemiş gibi doluşmayı düşünüyor.
Kv bile kalma hesabında kimseyi istemiyorum
Güya aile olacaklar, açık arama peşindeler hala. Kendi bacın, annen olsa, der mi hiç kahvaltı hazırlamadı iki ay önce doğum yapan kızım diye? Demez. Aksine yatağına kadar getirir, ye de sütün olsun diye. Bu hanım gibi hizmet beklemez.Hay ağzına sağlık çok güzel bir tespit olmuş. Cidden ne aile olmayı becerebilmişler ne misafir olmayı.
Alakasiz ama hamile oldugunuzu soylediniz ilk cocugunuz mu Allah saglikla dogmayi nasip etsin.Merhaba kızlar maalesef bugüne kadar hep fedakar oldum çok doluyum kızlar okuyup yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim..
Kardeşimn görevi memlekete 10-13 saat mesafe uzak bir yere çıktı dört yıldır yanına gitmedik hep o geldi iki sene oldu evleneli yine gidemedik onlar geldi vs.
Şimdi bebeği oldu geçen hafta annem ve babam gitti bize de illa sizde gelin dediler tabi kardeşim ve eşi değil annem babam israr etti. Bende yigenim olduğu için ve tüm aile birlikte olalım diye eşimi ikna edip
Söylemesi ayıp uçak biletleri çeyreği gitmesi gelmesi epey masraf ettim ve gttik kaldığımız gittiğimiz beş senede bir hafta bebiş iki aylık size yemin ederim belki abartıyor diyeceksiniz ama her işi biz yaptık tabiki yaparız sorun değil ama bir gün ya bir gün kahvaltı haızrlamZmi gelin hanım bir gün kahvaltı haızrlamadi.
Bir kere çorba yaptı. Açıkçası annemin babamn ve benim çok zoruma gitti tamam bebek var ama bebeğe biz bakardık herşeyi zavallı babam gttigi gün eve bir dünya alış veriş yaptı gelen suyun parasını yapacağımız. Köftenin parasını bile biz verdik herşeyi geçtim kardeşim bir kere dışarı çıkarttı bize odetti
Kizlar inanın para umurumda değil ama onca çile çekp bu karda kışta gittik ne ilgi ne alaka göremedik
En son geleceğimiz gün bile kahvaltı yi annem haızrlams ben şuan da bir Daha asla zaten gitmem ama yaptığım fedakarlıklara çok üzülüyorum düğünlerinde bile 1 hafta ben ağırladım. İnsanın kardeşi bile bunu Yaparsa ben kime güveneym hamileyim ve inanın üzüntü den karnıma ağrılar girdi bu kadar mı kötüyduk bari giderken kahvaltı hazırlasyi
Şimdi diyorlar yazın annem gile gelcz sende gel diye ama asla gitmek istemiyorm bugüne kadar hep onlar gelince gttim bende başka şehirdeyim bu defa gitmcm çok daraldm kızlar hazmedemiyorm.
Not = gelin hanım suratını asla asmai hep güler yüzlü davrandı hakkını yiyemem zaten erkenden yattı çocuğu var birşey diyemem. Ama diğer şeyler beni bizi çok üzdü.
Kocam oklavaylan döver seni valla, hiç karışmamSen doğum yap ben gelecemGörümcelik hissiyatımı snede giderecem. Vucaamm kıbacıı yeaaah
Anayım benKocam oklavaylan döver seni valla, hiç karışmam
5 aylık bi bebek annesi olarak böyle bir konu açmanıza çok üzüldüm. Misafir ağırlamayı geçtim; bebeğim 2 aylıkken ben memelerim açık geziyordum emzirirken. 2 aylık bebeği olan birine yardıma gidilir misafirliğe gezmeye gidilmezMerhaba kızlar maalesef bugüne kadar hep fedakar oldum çok doluyum kızlar okuyup yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim..
Kardeşimn görevi memlekete 10-13 saat mesafe uzak bir yere çıktı dört yıldır yanına gitmedik hep o geldi iki sene oldu evleneli yine gidemedik onlar geldi vs.
Şimdi bebeği oldu geçen hafta annem ve babam gitti bize de illa sizde gelin dediler tabi kardeşim ve eşi değil annem babam israr etti. Bende yigenim olduğu için ve tüm aile birlikte olalım diye eşimi ikna edip
Söylemesi ayıp uçak biletleri çeyreği gitmesi gelmesi epey masraf ettim ve gttik kaldığımız gittiğimiz beş senede bir hafta bebiş iki aylık size yemin ederim belki abartıyor diyeceksiniz ama her işi biz yaptık tabiki yaparız sorun değil ama bir gün ya bir gün kahvaltı haızrlamZmi gelin hanım bir gün kahvaltı haızrlamadi.
Bir kere çorba yaptı. Açıkçası annemin babamn ve benim çok zoruma gitti tamam bebek var ama bebeğe biz bakardık herşeyi zavallı babam gttigi gün eve bir dünya alış veriş yaptı gelen suyun parasını yapacağımız. Köftenin parasını bile biz verdik herşeyi geçtim kardeşim bir kere dışarı çıkarttı bize odetti
Kizlar inanın para umurumda değil ama onca çile çekp bu karda kışta gittik ne ilgi ne alaka göremedik
En son geleceğimiz gün bile kahvaltı yi annem haızrlams ben şuan da bir Daha asla zaten gitmem ama yaptığım fedakarlıklara çok üzülüyorum düğünlerinde bile 1 hafta ben ağırladım. İnsanın kardeşi bile bunu Yaparsa ben kime güveneym hamileyim ve inanın üzüntü den karnıma ağrılar girdi bu kadar mı kötüyduk bari giderken kahvaltı hazırlasyi
Şimdi diyorlar yazın annem gile gelcz sende gel diye ama asla gitmek istemiyorm bugüne kadar hep onlar gelince gttim bende başka şehirdeyim bu defa gitmcm çok daraldm kızlar hazmedemiyorm.
Not = gelin hanım suratını asla asmai hep güler yüzlü davrandı hakkını yiyemem zaten erkenden yattı çocuğu var birşey diyemem. Ama diğer şeyler beni bizi çok üzdü.
ya burda bi üye konu açmıştı manyak kayınvalide memesini veriyodu bebeğe ben bakarım diye elinden alıp Allah karşılaştırmasın öylesiyleAy içim acıdı kayınvalidenizin yaptığına.
Yeni doğmuş bebeğe başka biri ne yapabilir, nasıl bakabilir emzirebilir mi mesela.
Tabiki anne bakacak..
Allah akıl fikir versin bizim memleketin insanı yeni doğum yapanlara karşı çok acımasız, cahil, tuhaf olabiliyor bazen.
5 aylık bi bebek annesi olarak böyle bir konu açmanıza çok üzüldüm. Misafir ağırlamayı geçtim; bebeğim 2 aylıkken ben memelerim açık geziyordum emzirirken. 2 aylık bebeği olan birine yardıma gidilir misafirliğe gezmeye gidilmezsiz de hamileymişsiniz madem gelininiz kötü , siz çok iyiyseniz kocanızın 7 sülalesini davet edin lohusayken bi de bebeğinizi bırakıp hepsine hizmet edin
İş beklemeyiz deyip deyip bir kahvaltıda çok mu demeniz, ne kahvaltıymışEvet öyle yorumları şaşkınlıkla okudum zaten asla ondan iş beklemeyiz asla ama gideceğimiz gün kahvaltıda çok mu?
2 aylık bebekle sizi kabul ettiginize dua edin kaynana görümce demede dur kızkardesin olsa sen is yaptırmısının yada kız annesi ben hic duymadım kızım benle ilgilensin diyeMerhaba kızlar maalesef bugüne kadar hep fedakar oldum çok doluyum kızlar okuyup yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim..
Görümcem bebek 1 aylıkken tuvalete kadar yıkadı, evi süpürdü,kayinvalidem yemek yaptı. Gidip de arkamdan böyle konuşsalar ne kadar ayıp.Madalyalari ve samimiyetsizlikleri de onlara kalsin vallaha. Ne aile olmayi bilirler, ne misafir olmayi. Aile dedigin yardim etmeye gider, aile gibi bir arada olur, hizmet beklemez. Herkes el atar. Misafir dediğin davet edildiginde gider, gittikten sonra binbir acik arayip anlatmaz. 2 aylik bebek olan evde cümbür cemaat kaliniyorsa herkes yardim edecek. Ama dedigim gibi ne aile olmayi, nede misafir olmayi biliyorlar. Baskasinim evine gidince bi gözün kör, dilsiz ve bir kulagin kapali gireceksin. Aksi takdirde cidden kimse kimsenin evine gitmesin.
ablamın kv başında durmuş emzirirken izliyormuş kızı. Senin sütün koyu çocuk içemiyor boğuluyor demişya burda bi üye konu açmıştı manyak kayınvalide memesini veriyodu bebeğe ben bakarım diye elinden alıp Allah karşılaştırmasın öylesiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?