- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.165
- 748
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Kardeşiniz neden hazırlamadı? Neden hiç para harcamadı? anne babanız güzel yetiştirseydi, iş yapmayı, sorumluluğu, paylaşmayı öğretseydi, kardeşiniz eşine iş bırakmaz, sizi iyi ağırlamak için kahvaltı da hazırlardı, yemek de yapardı, hesap da öderdi. Ataerkil zihniyet işte. Kardeşe para harcamadığı için laf etmişsiniz ama iş yapmadı dememişsiniz. Misafir olarak gidilen yerde hesabı sizin ödemeniz üzücü olmuş ama burda yine kardeşinizin cimriliği ortaya çıkıyor. Yani sorun önce kimde bir bakın.Her gün demedim elbette hergun edemez bir gün kahvaltı hazırlasa olmazmı
Atma bebeem boşver. Gelen yemeye içmeye gelmesin. Hatta gelmesinler zaten bu hastalık zamanında yeni doğanlı evde misafirin ne işi var.Ben daha bir börek tanesi bile atamadım Kudra
Aynen oyle ya deliricem. Bizimkiler baya "iyi, iyi jiyetli" falan bi de güya. Taşındık, annemleri ben bin kere davet etmeme ragmen , yeni tasindiniz rahatszilik vermeyelim dediler gelmedilrr. Ki bizimkilerin maddi durumu yok, oyle apart falan tutup tatile gidmeezler, deniz kenarindayiz, denize girmis olun diye gelin dedim, seneye insallah dedi gelmedi. Kaynanamgil, gorumcemgil, ikisi ayri ayri yaz bitmeden gelmis olalim diye kostur kostur 1 er hafta geldiler. Hava 40 derece, belim rahatsiz, tesetturluyum, evde enisteyle 2 cocuguyla 1 hafta gorumcrm kaldi. 1 hafta kaynanam anasi babasini da alip geldi. Esim gorumceme ben izin alamadim, size eşlik edemicem dedi. Gorumcemin dedigi, bosver biz zaten tatile geliyoruz denize giricez sizle pek isimiz yok. Yiyip icip denize girip dus aldilar surekli. Bu olanlardan sonra dogumumdan sonra olacakları dusunemiyorumYa benim bebeğim yok şuan bile yatılı misafir istemiyorum.
Ne bu eş ailesinin kendisini ağırlatma merakı ?
Hele bebek varken kimse zaten iş güç beklemesin.
Ama gelin hanım iyi cevap vermiş
He öyle ama 6 yaşına kadar kimse gelmesin kalmasin en makbulu bu hahahaEn azından 2 aylıktan büyük diye yazdım
He öyle ama 6 yaşına kadar kimse gelmesin kalmasin en makbulu bu hahaha
Yaranmak olarak mı görüyorsunuz evine 40 el yabancı bile gelse biseyler ikram edilir. Insanlar daha 40ı çıkmadan çocuk görmeye milleti davet ediyor da ikramları dondurucuya falan koyuyor lohusa halimle uğraşmayalım diye. Girin bakın diğer forum başlıklarına. Yaranmak çok yanlış bir tabir üslubunuz çok çirkin. Sizi engelliyorum.
Atma bebeem boşver. Gelen yemeye içmeye gelmesin. Hatta gelmesinler zaten bu hastalık zamanında yeni doğanlı evde misafirin ne işi var.
Ben seni anlıyorumBilmiyom ki hamileyim ondan zaar
Her gün demedim elbette hergun edemez bir gün kahvaltı hazırlasa olmazmı
Yok gıı şaka ediyorum..Valla benim kv dizi kv sinden beter..bildigin yılan ama genede gelsin derim hep ..ne yapım herifimle kötü olamam onun için..konuşsun konuşsun dursun .İyice taşlasınlar bizi
Göz ardı edildin....Kusura bakmayin da. Kadinlarin böyle bir zorunluluga böyle bir beklentisi olanlar yine sokmuyor mu? Sözde bebek görmeye gidiliyor, ama nedense o mideler doldurulacak. Bebek ziyareti kisa tutulur. Kadina bir ihtiyaci var mi diye sorulur. Yemek beklemek yerine yemek getirilir. Kadinlara her zaman yüklenmekten vazgecmek lazim artik.
Aynen oyle ya deliricem. Bizimkiler baya "iyi, iyi jiyetli" falan bi de güya. Taşındık, annemleri ben bin kere davet etmeme ragmen , yeni tasindiniz rahatszilik vermeyelim dediler gelmedilrr. Ki bizimkilerin maddi durumu yok, oyle apart falan tutup tatile gidmeezler, deniz kenarindayiz, denize girmis olun diye gelin dedim, seneye insallah dedi gelmedi. Kaynanamgil, gorumcemgil, ikisi ayri ayri yaz bitmeden gelmis olalim diye kostur kostur 1 er hafta geldiler. Hava 40 derece, belim rahatsiz, tesetturluyum, evde enisteyle 2 cocuguyla 1 hafta gorumcrm kaldi. 1 hafta kaynanam anasi babasini da alip geldi. Esim gorumceme ben izin alamadim, size eşlik edemicem dedi. Gorumcemin dedigi, bosver biz zaten tatile geliyoruz denize giricez sizle pek isimiz yok. Yiyip icip denize girip dus aldilar surekli. Bu olanlardan sonra dogumumdan sonra olacakları dusunemiyorum
Hay ağzına sağlık çok güzel bir tespit olmuş. Cidden ne aile olmayı becerebilmişler ne misafir olmayı.Madalyalari ve samimiyetsizlikleri de onlara kalsin vallaha. Ne aile olmayi bilirler, ne misafir olmayi. Aile dedigin yardim etmeye gider, aile gibi bir arada olur, hizmet beklemez. Herkes el atar. Misafir dediğin davet edildiginde gider, gittikten sonra binbir acik arayip anlatmaz. 2 aylik bebek olan evde cümbür cemaat kaliniyorsa herkes yardim edecek. Ama dedigim gibi ne aile olmayi, nede misafir olmayi biliyorlar. Baskasinim evine gidince bi gözün kör, dilsiz ve bir kulagin kapali gireceksin. Aksi takdirde cidden kimse kimsenin evine gitmesin.
Yok gıı şaka ediyorum..Valla benim kv dizi kv sinden beter..bildigin yılan ama genede gelsin derim hep ..ne yapım herifimle kötü olamam onun için..konuşsun konuşsun dursun .
Ay bozulan bozulsun ya, umursama hiç. Ne bebek görmesi şu ortamda.Geçen kv aradı eksikler vs derken işte lokum ben alacağım dedi.
Dedim ne lokumu ee hastaneye eve gelenler olmayacak mı dedi?
Pandemi var farkında mısın kimse gelmesin bir zahmet dedim.
Eve dedi eve de doğar doğmaz kimse gelmesin dedim.
Bozuldu.
Umurumda değil
Ben şimdiden söylüyorum yeni doğan bebeyle ben kimseyi ağırlayamam.
Nasıl yani bi kız kardeş+bi enişte+çocuklar da mı vardı? Naptınız bacım siz? Koloni halinde mi hareket ediyorsunuz. E yuh artık.Hi evet gezmeye gittik hergun de gezdik ayrıca kız kardeşim ve benim çocuğum da vardı oldu mu haa evet gelinde hizmet etmedi cevabımızı aldık noldu size battı mı hadi işinize bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?