Gelin ve kardeşimn yaptığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha yeni lohusalıktan çıkmış bir kadının evine davet edilmediğiniz halde gidiyorsanız toplaşıp kusura bakmayın siz yapacaksınız tabi. Bebeğe biz bakardık o yemek yapsın nedemek ya? Sana yemek yapmayı bebeğemi tercih etseydi. Yenidoğan o daha,her dakika anne kokusuna ihtiyacı var. Herşey tam olması gerektiği gibi olmuş,siz bidahakine otele gidin.

2 aylık bebeği var o bebek sürekli anne ister onunla mı ilgilenecek sizinle mi?
Ben bebeğimle tuvalete gidiyordum yemek bile yiyemiyordum pessss.Daha yeni lohusalığı bitmiş üst üste gitmişsiniz, ev kalabalık kadın evinde ağırlamış ses etmemiş daha ne yapsın.Şikayet ettiğiniz şeye bakın.
Alışverişi elbette yapacak babalar onların parası yok belki yeni bebeği olmuş sizin cebinizden çıkmamış zorunuza giden ne! Gerçekten dert yok insanlarda. Gelin ya HİZMET EDECEK değil mi ! Size hizmet etsin diye evlendi kardeşiniz!

Lohusa evinde eniste biraz tuhaf gercekten de.

Allah sizin gibilerle karşılaştırsın sizi
Kadıncağızın lohusalığını burnundan getirmeye and içmiş gibi bir tabur adamla gitmişsiniz de neyse ki güçlü kadınmış. Yalnız kalması dinlenmesi gereken zamanda bi tane çeyrek altın aldınız diye tacizinizi haklı çıkaramazsınız. Bebeğe biz bakardık diyor bi de utanmadan, ne münasebet, annesi bakacak. Siz kendinizi eğlemeye gitmişsiniz, cevabınızı da almışsınız.
Dışarı çıkınca da ödeyebilirdi ama kusura bakmayın emrivaki yapıp seksen kişi giderseniz yeni bebeği olan adam hesap da ödemez bu devirde, gelin siz olsanız kp ödemesi gerekmez mi torunu sonuçta derdiniz. Ay çok sinir oldum.

Hi evet gezmeye gittik hergun de gezdik ayrıca kız kardeşim ve benim çocuğum da vardı oldu mu haa evet gelinde hizmet etmedi cevabımızı aldık noldu size battı mı hadi işinize bakın

Hi evet gezmeye gittik hergun de gezdik ayrıca kız kardeşim ve benim çocuğum da vardı oldu mu haa evet gelinde hizmet etmedi cevabımızı aldık noldu size battı mı hadi işinize bakın
Ay son kısma bi şeyler ekledim onları da oku, belli ki bu yaşına kadar sana cevap veren olmamış böyle bi şeye dönüşmüşsün

Ben olsam sürüne surene de olsa biseyler yapmaaya çalışırdım. Ama aptallik kesinlikle. Bebeğim olduğunda misfair geldiğinde annem de geldi hep ikramları hep annem hazırladı. Allah razı olsun. Asla yapamazdim. Aylarca uyumadan yaşadım ben. Bicok anne böyle. İki aylık bebeğim varken kaynanam bebek görmeye misafir gelecek dedi. Onun evinde ağırladık. İki çeşit ikram yaptım ama zorla. Gittim kaynanama . Kalan ikramları o hazırladı . Ben gece asla uyumadım. Bebek durmuyo. Sürekli emmek ve kucak istiyo. Gelen akraba dioki çaylar bitti. Gittim doldurdum. Oturdum. Arada üç kere bebek emzirdim. Bidaha çay dedi. Ben daha ilk çayımı icemedim. Yemek yiyemedim. Kaynanam çay doldurmaya kalktı diye bana bı bakış attı gelen kadın. Ben bebekle hala ugrasiorum. Hala karnım aç . Kaynanam mutfağa girdi toplamaya. Kadın bana dioki lavoboya kim gircek. Duymazdan geldim iki üç kere sordu. Lavoboya kim isterse girsin . Ben daha bı bardak çay içmedim. Karnim aç hala. İsteyen girebilir sıkıntı yok dedim. O kadar laf soktu bana . Bebeğe bı zıbın bile almadan gelmiş. Kadının giyim mağazası falan var bu arada. Nefret ettim. İki aylık bebeğim var. O kadar uğraştım. Aç kaldım üstüne laf sokmalar falan. Hele bide yatıya gelcekler. Kusura bakma. Ben lohusa geline gidersem yardım ederim. Yada gitmem. Kız surat falan da asmamis. Bebeği olan aileye destek olunur köstek değil. Böyle arkadan konusmak ne kadar ayıp.

Benim küçük 27 aylık oldu. Ama hala misafir gelmek isterse bı iki gün önce haber verin diyorum. Oda çay misafiri yani. Yatılı asla istemem.

Cenaze bile olsa o migdeler doldurulacak yoksa Allah korusun millet ne der

Lohusa bir kadının evine o kadar kişi gidilmez gidilse bile bişey beklenmez , siz haksızsınız...

Benim küçük 27 aylık oldu. Ama hala misafir gelmek isterse bı iki gün önce haber verin diyorum. Oda çay misafiri yani. Yatılı asla istemem.

Ya benim bebeğim yok şuan bile yatılı misafir istemiyorum.
Ne bu eş ailesinin kendisini ağırlatma merakı ?
Hele bebek varken kimse zaten iş güç beklemesin.

Ama gelin hanım iyi cevap vermiş

Hemen hakarete başlıyorsunuz yav. İki dakika hakaret etmeden duramıyorsunuz.

doğurunca anlarsın..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…