Gelin ve kardeşimn yaptığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oooo mayy gardddddd.. çok bozuldummmm haydi fıstık benim evimi de varsayımların üzerinden değerlendiriver çok ihtiyacım varrrr

Hayır kimse burda beni anlamadı sadece giderken bir kahvaltı bekledim ve birde arada bir yemek yapsaydı bir gün mesela veya dışarıda onlar ödeseydi yoksa biz zaten ona iş düşürmeyiz

Kusura bakmayın da çok saçmasınız, hem arada bir yemek yapsaydı diyorsunuz hem de ona iş düşürmeyiz diyorsunuz.
Bal gibi hizmet beklemişsiniz işte.

madem böyle korkuların var eşinle konuş canım bebek doğunca benim hormonlarım zaten hoplayacak iki günden fazla misafir istemiyorum herkese açıklasın o da kendini niye paralıyorsunbu dönemler önemli bebeğin stresini hisseder en çok bağırır çağırır kovalarsın o raddeye getirirlerse şimdiden bunları dert edinme yanlış yapıyorsun

Duygulara soz gecmiyor ki. Gecen yaz hasta halimle evim deniz kenarinda diy sıra sira tatile geldiler. Cocugu gormeyi bahane edip tatil yapmaya gelecekler diye dusunmekten , uzulmekten gönlüm yoruldu

Görümcenin yalnız gelmeyip promosyon olarak yanında kocasını getirmesi ve lohusa haliyle bir hafta kayınbabayla enişteyle aynı evde yaşama fikri…

Biraz daha abartın, abartın.
Sizinki de normal değil onu söyleyeyim, genel yorumlarınız izin söylüyorum.
Size şöyle, ailesi, kimsesi olmayan bir cöpsüz üzüm lazımmış. Nasip işte.

Yok artık 2 aylık bebekli eve hem sülalecek yatılı gidip hem de hizmet mi beklediniz? Surat asmadığını dua edin bence.

Duygulara soz gecmiyor ki. Gecen yaz hasta halimle evim deniz kenarinda diy sıra sira tatile geldiler. Cocugu gormeyi bahane edip tatil yapmaya gelecekler diye dusunmekten , uzulmekten gönlüm yoruldu
kabul etmeyeceksin kendi aileni de onun ailesini de ararlarsa biz sizi görmeye geliriz bebeğim hassas doktor izin vermiyor kalabalığa o yüzden kusura bakmayın de net bir dille şimdiden reddet

Kendime soz geciremiyorum. Uzakta yasiyoruz gelirlerse oyle hemen gitmezler. Gelmesinler yuzlerini gormek istemiyorum

İlk kez gitmişsiniz, iyi ağırlıyamamış kardeşiniz sizi, ben de yadırgadım. Gelininize kırılacağınız hiçbir sebep yok ama, hatta istemeyebilirdi bile şu dönemde evinde kimseyi, kadın gene güleryüzünü göstermiş of dememiş. Bize yatılı misafir geldiği zaman eşim ellerini ceplerine attırmaz, kahvaltılarını hazırlar, en az 3-4 çeşit yemek yapar, değil ailelerimize kırk kat yabancıya bile böyleyiz. Durumumuz müsait değilse de yemeğe çıkarmayız kimseyi, elimizde ne varsa onları yer içeriz.. Yani gelin hanım ne yapsın allah aşkına? Kardeşinize kırılıyorsanız da kırılın, biraz odunluk etmiş bence.

daha yeni doğum yapmış bir kadının evine gidip birde hizmet beklemek ne ya paşa torunumusun sen kadıncağız hem lohusa hemde minicik bir bebekle alışma sürecinde sabaha kadar zaten uyku uyumuyordur garibim kıyamam . birde hizmet mi edecek size geri dön sen allah korusun bu fesatlığını kadıncağız öğrenip üzüntüden sütü kesilir filan.

sizde hamilesiniz ve doğum yaptığınızda herkese güzel güzel hizmet edersiniz.
tabi haliniz olursa tek dileğim misafirlerinizin zihniyeti sizinki gibi olmaz

Yok artık 2 aylık bebekli eve hem sülalecek yatılı gidip hem de hizmet mi beklediniz? Surat asmadığını dua edin bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…