Kusura bakıyorum. Ne alaka sinirinizi bana dökmeniz? Gerçekleri duymak ağır geldi galiba. Sizin evlenmeniz zaten hata, tanımadan etmeden nikah kıydım şoktaydım, onca şey oldu yine de düğün yaptım şoktaydım, düğünde olay çıktı yine de kocama gittim şoktaydım, bekaret kontrolüne götürüldüm dayak yedim hakaret işittim ama hep bu evliliğe devam ettim şoktaydım. En bombası kurtulduktan sonra hala yazar, arar diye beklemeniz. Artık nasıl bir şok haliyse bir türlü çıkamamışsınız.
Herke yazdı size burda siz burnunuzun dikine gidip evlendiniz. Bunların olacağı bariz belliydi
O büyük kararı almanız için ne yaşanması gerekiyordu? Dayak, aldatma, küfür, hakaret, iftira ne ararsanız var. Kocanız boşanma davası açmasa ben boşanacağınızı da düşünmüyorum
Sormuşsunuz cevap vereyim ben 19 yaşında gönüllü bir çalışma kampı için İspanya’ya gittim. Sıfır İspanyolca, çat pat İngilizce. Çantam çalındı, telefon cüzdan pasaport hepsi gitti. Yürüye yürüye polis buldum anlaşamayınca telefonundan translate açtı derdimi anlattım, konsolosluğa götürdü beni. Orda bana yardımcı oldular. Hayır bu kadar başınıza bir şey geldiğinde konsolosluğa, polise dahi ulaşamayacak durumda olduğunuza inanıyorsunuz madem neyinize güvenip gittiniz yurt dışına?
Evet sizin için öyleymiş ama benim için değil.