Gelin hep birlikte kilo alalımmm :)

Zaten birdenbire olmaz ki canım, yavaş yavaş arttıracağız. Ben de elimdeki listeye zorluyorum kendimi. Toplamda kaç kalori o liste bilmiyorum yazmıyor üstünde, ama yüksek kalorili diyet diye yazmışlar başlığa..

pilates seti aldım ama uygulayacak program bulsam evde de yapabilirim hareketleri az çok öğrenmiştim o 2 ay gittiğim sürede

Kist olmamasına sevindim cnm bunada şükür inş geçer ya belli olmaz yani ben amlyt olunca agrm tamamen geçcekti sözde ama ağrım hala oluyo sadce hastanelik olmuyorum:) kimene ya şöyle laf söyleyenlere sinir oluyorum valla banada çok diyen oldu ben de lafımı esirgemem sende cvbni ver cnm

B bebegim-gel Bu öyle birşey değil, beni tanımak isteyen bi çocuk kilom hakkında yorum yapınca çok zoruma gitti. Diğer laf edenlere ya gülüp geçiyordum ya da cevabını veriyordum. Ama bu çok koydu canım kaç gün oturup ağladım...

Kıyamam ya :-( değmez ama öyle insanlar görüşüne önem verir senin kıymetini bilenler olur elbet o haketmemis seni ztn

Kıyamam ya :-( değmez ama öyle insanlar görüşüne önem verir senin kıymetini bilenler olur elbet o haketmemis seni ztn

Belki patavatsızlık etti diye yine de görüşeyim bi şans vereyim dedim haklı bi yerde gerçekten çok zayıfım ama bunu dile getirmesi çok zoruma gitti. Sonra başka kafama yatmayan birşey daha oldu görüşmek istemediğimi söyledim. Bu sefer de peşimi bırakmıyor on gündür hiç cevap vermememe rağmen mesajlar atıp duruyor... Anlamak zor şu erkek milletini

Hayr zayıf olduğumuzu biz zatn biliyoruz onlarla dört dörtlük değilki yani ben hiç affetmezdim böyle birini tabi sen bilirsin ama hem ikinciye kırmış senı hiç haketmiyo bunu bil ben çok katıyım bu konuda kimse için değmez inan seni üzmesine izin verme

Çok haklısın... İkinci şansını da değerlendiremedi zaten ben de kestirip attım boşuna çabalıyor artik.. ben de onunla görüşmek istemediğimi söyledim ve sadece kendim için kilo almaya karar verdim. Belki kilo almama vesile olur bu olay da.

En zayıf benim sanırım 1.68 boy 40 kilo

Bizde aksam aksam acbi ac duruyoruz bi kg verelim diye:)
Oglum 11yasında 54 kg
ve bizdede durum okadar zor
ben bile ona ayak uydurup onla ac kalmak zorundayım
ne zor iş be arkadas bu şişmanlıkta zayıflıkta
Sana tavsiyem su sıralar kestane cıkmış müthiş kilo yapar
yogurdun içine pelmez katabilirsin
hergun bir ogun tereyaglı ve uzerine kıymalı sos yapabilirsin.
sabahları tereyagının uzerine bal tam yaglı süt
İnş toparlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…