- 16 Ekim 2016
- 1.397
- 667
-
- Konu Sahibi papatyamm13
Ben o kadar uzun zamandır uğraşıyorum ki artık 3 metreden tabaktaki kaloriyi hesaplayabiliyorum:)) Sanırım benim şansım bu tarz programları aktif biçimde kullanabilmem. Bir de gün içinde yazmasam da akşam mutlaka oturup yediklerimi yazarım. Bazen de önce yazıp sonra yiyorum kendimi mecbur hissediyorum böyle.
Aldığım kalori miktarını azar azar yükseltiyorum, 1 haftada ancak 2400 kcal olur. Geçen pazartesi 1000 bile değildi bu gün 1739. Böyle böyle iştahım da yeme kapasitem de artacak inşallah. Kahvaltıyı düzene sokabilsem büyük oranda rahatlamış olucam onun için de uyku düzenimi sağlamayı başarmalıyım önce. Uykumu alamayınca kahvaltıda ne iştahım ne enerjim oluyor. 42 olayım pilatese de başlicam. O da Kasım başını bulur sanırım.
Aynen şekerli şeyler pek sevmiyorum balida zorla yiyorum ztn tahini denicem mutlaka sagol:)Evet canım tahin o konuda tam bir canavar,hatta salataya bile katabilirsin illa pekmezle yemek zorunda değilsin şekerli sevmiyorsan
Kist olmamasına sevindim cnm bunada şükür inş geçer ya belli olmaz yani ben amlyt olunca agrm tamamen geçcekti sözde ama ağrım hala oluyo sadce hastanelik olmuyorum:) kimene ya şöyle laf söyleyenlere sinir oluyorum valla banada çok diyen oldu ben de lafımı esirgemem sende cvbni ver cnmYok canım bu nedenle birkaç yıl önce kadın doğuma gittim herşey normal dedi. İlk adetimden beri böyle benim ve ailesel. Yapacak birşey yok dedi doğumdan sonra kiminin geçiyor kiminin kalıyormuş. Ama bizim ailedekilerin geçmemiş, yani pek şansım yok
Evet gayretliyim bu sefer hem de her zamankinden daha fazla. Odunun biri aklımı başıma getirdi. Görsün bakalım
Kist olmamasına sevindim cnm bunada şükür inş geçer ya belli olmaz yani ben amlyt olunca agrm tamamen geçcekti sözde ama ağrım hala oluyo sadce hastanelik olmuyorum:) kimene ya şöyle laf söyleyenlere sinir oluyorum valla banada çok diyen oldu ben de lafımı esirgemem sende cvbni ver cnm
Kıyamam ya :-( değmez ama öyle insanlar görüşüne önem verir senin kıymetini bilenler olur elbet o haketmemis seni ztnB bebegim-gel Bu öyle birşey değil, beni tanımak isteyen bi çocuk kilom hakkında yorum yapınca çok zoruma gitti. Diğer laf edenlere ya gülüp geçiyordum ya da cevabını veriyordum. Ama bu çok koydu canım kaç gün oturup ağladım...
Kıyamam ya :-( değmez ama öyle insanlar görüşüne önem verir senin kıymetini bilenler olur elbet o haketmemis seni ztn
Aynen banada ceza gelcekevet iki gün kaldı galiba bna ceza gelcek
Hayr zayıf olduğumuzu biz zatn biliyoruz onlarla dört dörtlük değilki yani ben hiç affetmezdim böyle birini tabi sen bilirsin ama hem ikinciye kırmış senı hiç haketmiyo bunu bil ben çok katıyım bu konuda kimse için değmez inan seni üzmesine izin vermeBelki patavatsızlık etti diye yine de görüşeyim bi şans vereyim dedim haklı bi yerde gerçekten çok zayıfım ama bunu dile getirmesi çok zoruma gitti. Sonra başka kafama yatmayan birşey daha oldu görüşmek istemediğimi söyledim. Bu sefer de peşimi bırakmıyor on gündür hiç cevap vermememe rağmen mesajlar atıp duruyor... Anlamak zor şu erkek milletini
Kilo vermeye çalışan biri olarak hasetimden yazamadımokuyan çok ama neden yazmıyor kimse...
:) hadi kalk süt iç ben smdi ballı nesguik yaptm P papatyamm13 çalışmalara dha yeni basladmAynen banada ceza gelcek
Çok haklısın... İkinci şansını da değerlendiremedi zaten ben de kestirip attım boşuna çabalıyor artik.. ben de onunla görüşmek istemediğimi söyledim ve sadece kendim için kilo almaya karar verdim. Belki kilo almama vesile olur bu olay da.Hayr zayıf olduğumuzu biz zatn biliyoruz onlarla dört dörtlük değilki yani ben hiç affetmezdim böyle birini tabi sen bilirsin ama hem ikinciye kırmış senı hiç haketmiyo bunu bil ben çok katıyım bu konuda kimse için değmez inan seni üzmesine izin verme
Slm kızlar.. Bu bölüme daha önceki senelerde yazmış ve burdaki arkadaşların desteğiyle 4 kilo almıştım. Sonra bıraktım ve o kilolar puffff uçuverdi( Ben 1.59 boyunda ve 37.7 kilo olarak yeniden kilo alma çabama başlamaya karar verdim ve sizin de desteğinize ihtiyacım var. Siz de benim gibi sayısız yol deneyip kilo alamayıp her defasında pes ettiniz belki de. Ama yaşadığım bir olay aklımı başıma getirdi. Günlerce oturup ağladım ve sonunda bu sefer pes etmemek üzere yeniden başlamaya karar verdim. Tüm tahlillerimi yaptırdım ve kilo almaya engel hiçbir hastalık durumum olmadığını öğrendim. Diyetisyene de gittim 8 gün önce ve 8 günde 1,5 kilo almayı başardım. Şu an kilom 39,2 ve hedefim 48 kilo. Benim gibi düşünenler eminim vardır, lütfen birbirimize destek olalım birbirimizi motive edelim. Geçmişte işe yarayan tecrübelerimizi paylaşalım ve birlikte kilo alalım. Ben de edindiğim her türlü bilgiyi paylaşmaya hazırım ve bu sefer neler yapmam gerektiğini daha iyi biliyorum. Daha önce burda isim listesi yapıp her hafta kilomuzu yazıyorduk. En fazla kilo alanlar ne yaptığını yazıp diğerlerini motive ediyordu. En fazla kilo alan kişi en az kilo alana extra kalorili birşey yazıp onu yeme cezası veriyordu. Her gün mutlaka buraya uğramaya çalışıp neler yediğimizi yazıyorduk. Var mısınız böyle birşey yapmaya. Eğer isterseniz isimlerinizi, boy ve kilolarınızı yazın ve her hafta güncellemek üzere sizi de takip edeyim ve burda buluşalım. Hadi kızlarrrrrr......
Ben başlıyorum katılanlar arkamdan gelsin listeyi oluşturalım
1. P papatyamm13 ----- boy: 1.59 kilo: 39.2
2. @segazel --------------boy: 1.55 kilo: 40,5
3. M Mugeeren -----------boy: 1.50 kilo: 37
4. B bebegim-gel --------- boy: 1.61 kilo:44
Ben de ballı sütümü yapayım iyi hatırlattın uyku vakti yaklaşıyor
Olsun bir yerden başlamak lazım arkadaşım gel seni de ekleyelim. Geçmiş yazdıklarımızı bi oku sen de kilo almaya çalış bizimleEn zayıf benim sanırım1.68 boy 40 kilo
Ben sizlerle yazışamadım yiğenim 1 yaşına giriyor hazırlıklar yapıyorum
Nice yıllara o zamanYiyeceklerime dikkat edemedim
Sagol canım atışdırmak için elime bişeyler alırımNice yıllara o zaman
Sen yine elinden geleni yapmaya çalış, ara verince kilo verip moralin bozulmasın. Arada derede götür birşeyler ayaküstü de olsa