- 16 Ekim 2016
- 1.397
- 667
-
- Konu Sahibi papatyamm13
Dün yeme düzenim biraz yoluna girdi iki gündür yemekleri ben yapıyorum, bu yüzden daha iyiyim. Ama bu gün misafir ağırladım, yemeği yaparken yoruldum yiyemedim fazla.
20 Ekim.....1401 kcal
21 Ekim......1500 kcal civarı şimdilik
Sizler ne durumdasınız?
P papatyamm13
M Mugeeren
B bebegim-gel
A angela12345 Ben de aynı durumdayım hatta çoğumuz öyleyiz galiba... İstersen sen de katıl aramıza. Kilo almaya çalışıyoruz hep birlikteBen de kendimi bildim bileli hep kilo almaya çalışıyorum ama birtürlü alamıyorum
Bende kalori hesaplama yüklemistim tele önceden ama dün adet oldm benm adetlerim ağrılı oluyo oyuzden uğrasamadm ama çok yemeye dikkat ediyorm yarından itibaren hesaplayım yazicam canlarım:)Dün yeme düzenim biraz yoluna girdi iki gündür yemekleri ben yapıyorum, bu yüzden daha iyiyim. Ama bu gün misafir ağırladım, yemeği yaparken yoruldum yiyemedim fazla.
20 Ekim.....1401 kcal
21 Ekim......1500 kcal civarı şimdilik
Sizler ne durumdasınız?
P papatyamm13
M Mugeeren
B bebegim-gel
M Mugeeren
B bebegim-gel
segazel
Kızlar pazartesi tartılıyoruz unutmadınız dimi 2 gün kaldı yeme çalışmalarını hızlandırın bakalım kim birinci olacak kim ceza alacak
Orası belli olmaz hala vakit var daha çok yeevet iki gün kaldı galiba bna ceza gelcek
Orası belli olmaz hala vakit var daha çok yeCeza veren olursan şaşırmam, böyle ben yapamıyorum diyenden korkacaksın
Haklısın cnm ben şimdi meyve yedim çerez yemeye yer kalmadı yatarken nesguik içcem geneŞu anda yine kuruyemiş yeme faslına geçtim. Sağlıklı kilo almak için çok iyi bir seçenek ara öğünde. Tavsiye ederim kızlar
yok valla adet ağrım çok oluyo hiç kalkıp bişey yapasım yok ama yarın gayret edicem
Haklısın cnm ben şimdi meyve yedim çerez yemeye yer kalmadı yatarken nesguik içcem genehe bide ben hamile kalmak için çörek otu bal tarcin kürüne başladım bugün belki oda kilo yapar
Ah kızlar ah,benim gibi bu saatte oturup ceviz bal yiyin haftada 1 kilo garanti veriyorum size
Hadi ya kist fln yok demi Allah korusun ben kist ten çok cektim de ondan sordm cnm inşallah fayda eder şifa olur vesile olur :)Benim de o dönemlerim acayip sancılı oluyor ilaçlar sıcak su torbaları fayda etmiyor bile... Günlük yediğimin yarısını anca yiyebiliyorum... Anlıyorum seni yani. Çörek otunun iyi gelmediği şey yokmuş zaten. Bal da kilo yapar. İyi gelir diye tahmin ediyorum kilo konusuna da
Canım kiloyu al sen sivilceye çözüm var eczanede ,birde tahin acayip kilo yapıyor bakın pekmez değil, 1 kase Tahine 1 tatlı kaşığı pekmez atın yiyin arada bir ,çok şekerli olmazsa baymaz hem,tahin susam yağından elde edilir ve manyak kilo yapar ,sade mide yakar derseniz tam tahıllı buğday ekmeği ile yiyin zamanla damak tadınız alışırCeviz bir hafta her gün yedim kilo yapıyor evet de sivilce yaptı her yerimde nerdeyseCevize ara verdim badem ve kuru kayısı yiyorum ben de
Oh maşallah sende bu gayret varken kesin kilo alırsın:)Ceviz bir hafta her gün yedim kilo yapıyor evet de sivilce yaptı her yerimde nerdeyseCevize ara verdim badem ve kuru kayısı yiyorum ben de
Valla evde pekmzde var tahinde ama çok nadir yiyorum tahin kilo yaparsa zorla yemeye başlayım madem :)Canım kiloyu al sen sivilceye çözüm var eczanede ,birde tahin acayip kilo yapıyor bakın pekmez değil, 1 kase Tahine 1 tatlı kaşığı pekmez atın yiyin arada bir ,çok şekerli olmazsa baymaz hem,tahin susam yağından elde edilir ve manyak kilo yapar ,sade mide yakar derseniz tam tahıllı buğday ekmeği ile yiyin zamanla damak tadınız alışır
Evet canım tahin o konuda tam bir canavar,hatta salataya bile katabilirsin illa pekmezle yemek zorunda değilsin şekerli sevmiyorsanValla evde pekmzde var tahinde ama çok nadir yiyorum tahin kilo yaparsa zorla yemeye başlayım madem :)
Hadi ya kist fln yok demi Allah korusun ben kist ten çok cektim de ondan sordm cnm inşallah fayda eder şifa olur vesile olur :)
Oh maşallah sende bu gayret varken kesin kilo alırsın:)
Canım kiloyu al sen sivilceye çözüm var eczanede ,birde tahin acayip kilo yapıyor bakın pekmez değil, 1 kase Tahine 1 tatlı kaşığı pekmez atın yiyin arada bir ,çok şekerli olmazsa baymaz hem,tahin susam yağından elde edilir ve manyak kilo yapar ,sade mide yakar derseniz tam tahıllı buğday ekmeği ile yiyin zamanla damak tadınız alışır
segazel Canım ben yediklerimi hesaplamaıyorum. Bi ara kullandım o tür bi program ama yediklerimi sürekli giremedim sildim sonra programı... Ama eğer kilo almak istiyorsak günlük aldığımız kalori miktarını en az 500 kalori arttırmamız gerek...