- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.269
-
- Konu Sahibi papatyamm13
Valla ben akşam normal yemeğimi yerim her insan gbi çorba dolma küçükse 3 tane büyükse 2 tane :) salata yoğurt yanında ama ekmek çok yemem dolma varsa iki dilim ekmekle doyarım yani :) benm sorunum geç kalkıyorum evde tek oldugüm içn yalnız kahvaltı yapmayı sevmiyorum oyuzden iki öğün yiyorum ama artk erken kalkıp çok yemeye calsyrm:)Bide merak ettim cook azmı yiyorsunuz
mesela bi kase corba yıyıp kalkıyormusun
yada diyelim dolma biber var kac tane koyup yersın
Ben az yiyorum açıkçası. Bide makarna pilav türü şeyler varsa ekmek yemiyorum. Kahvaltiyi çoğu zaman es geciyorum yada birkaç lokma anca yiyorum. Yemek seçiyorum gastritim olduğundan herşeyi de yiyemiyorum dokunuyor az yesem bile şiş hissediyorum. Arada birşeyler atıştırmak huyum yok. Abur cubur ve serbetli tatlı hiç sevmem. Bunlar da kilo yapıyor aslında tüm bu saydiklarimin tersini yapmaya çalışıyorum artık. Kilo vermek istiyorsan bunları yapabilirsin bide çok çiğneme huyum var o yüzden yavaş yiyorum çabuk tokluk hissi geliyor. Tabi ben istemli yapmıyorum bunu. Şimdi daha hızlı yemeye çalışıyorumBide merak ettim cook azmı yiyorsunuz
mesela bi kase corba yıyıp kalkıyormusun
yada diyelim dolma biber var kac tane koyup yersın
Bende şerbetli tatlı hiç sevmem toksam atıştırmak aklıma gelmez bide yemekten sonra tatlı yiyemem hızlı yiyince de çabuk doyurym ben denedim cnm :) ama doysamda zorla yemeye çalışıyorum artk.Ben az yiyorum açıkçası. Bide makarna pilav türü şeyler varsa ekmek yemiyorum. Kahvaltiyi çoğu zaman es geciyorum yada birkaç lokma anca yiyorum. Yemek seçiyorum gastritim olduğundan herşeyi de yiyemiyorum dokunuyor az yesem bile şiş hissediyorum. Arada birşeyler atıştırmak huyum yok. Abur cubur ve serbetli tatlı hiç sevmem. Bunlar da kilo yapıyor aslında tüm bu saydiklarimin tersini yapmaya çalışıyorum artık. Kilo vermek istiyorsan bunları yapabilirsin bide çok çiğneme huyum var o yüzden yavaş yiyorum çabuk tokluk hissi geliyor. Tabi ben istemli yapmıyorum bunu. Şimdi daha hızlı yemeye çalışıyorum
Ben de çok yavaş yiyorum. İs yerinde millet iki cesiti bitirip tatlıya geciyo ben eşeleniyorum dahaBende şerbetli tatlı hiç sevmem toksam atıştırmak aklıma gelmez bide yemekten sonra tatlı yiyemem hızlı yiyince de çabuk doyurym ben denedim cnm :) ama doysamda zorla yemeye çalışıyorum artk.
Aynen ya ben bi ara enfeksiyon dan hastanede yatmistim mide bulantısından hiç bişey yiyemiyodum doktor yemezsen burnundan hortumla besleriz dedi bende serumla koldan fln vitamin verin olmazmı dedm :) olmaz dedi sonra kalorisi yüksek mamalar verdilerKilo almak bi dert vermek bi dert yaa herkesin derdi başka
Ben de çok yavaş yiyorum. İs yerinde millet iki cesiti bitirip tatlıya geciyo ben eşeleniyorum dahamillet bitiriyor ben anca tatlıya geçiyorum beni bekledikleri için de bundan zayifsin işte bak bizim gibi hızlı hızlı götür duba gibi olursun diyorlar
Ben de öyle bi dönem geçirdim geçen ilkbahar başında. Hiçbirşey yiyemiyordum ateş mide bulantısı baş ağrısı. Yoğun bakımda bile yattım üç gun. 5 kiloya yakın verdim bir daha da alamadım o kiloları işte...Aynen ya ben bi ara enfeksiyon dan hastanede yatmistim mide bulantısından hiç bişey yiyemiyodum doktor yemezsen burnundan hortumla besleriz dedi bende serumla koldan fln vitamin verin olmazmı dedm :) olmaz dedi sonra kalorisi yüksek mamalar verdiler
Allah hayırlı şifalar versin... Uyarılar için de teşekkür ederim. Ben diyetisyenden liste aldım, hiç abur cubur tuketmiyorum. Ara ogunlerim meyve kuruyemiş tarzı şeyler... Ogunlerimi de yemekleri birkaç kaşık fazla yemeye çalışıyorum kahvaltimi yapmaya çalışıyorum. Sağlıksız şeylere yonelmiyorum birşey olmaz inşallah...Merhaba arkadaslar ...
Eskiden 45 kilo biri olarak birsey soylemek istiyorum...
2. Gebeligimle birlikte 55 kilo ile doguma girdim ve emzirme donemimle 61 leri gordum tartida....
Bol mayali seyler , kuruyemis ve tatli yiyerek ...
Emzirmem bahaneydi baktim kilo da yakisti bana aldimda aldim...
Sonuc polikistik over...
Birden kilo almam en onemli etkenmis...
Simdi ise gerisin geri verdim 55 lere indim...
Diyabete egilim artmis diye vermem daha iyi olurmus ...
Diyecegim su ki bir uzman dahilinde ve sporla kilolarinizi kontrol altinda alirsaniz sizin icin daha saglikli olur...
Ben yaptim o hatayi siz yapmayin diye :)
Kim bilir baska bilmedigim ne hastaliklari hortlattim da haberim yok
Saglicakla kalin
Hadi ya ben de 4 kilo vermiştim 40 kiloydum iyesince aldım ama şuan 44 kiloyum ama önceden de 44 tüm Zayfm yani hala farkedilmiyo ben hiç 45 oldugmu bile bilmemBen de öyle bi dönem geçirdim geçen ilkbahar başında. Hiçbirşey yiyemiyordum ateş mide bulantısı baş ağrısı. Yoğun bakımda bile yattım üç gun. 5 kiloya yakın verdim bir daha da alamadım o kiloları işte...
Ben de 42 nin üzerini hiç görmedim. 37.5 a kadar düştüm hastalaninca. Ve iki hafta öncesine kadar hâlâ 37.7 kiloydum diyete başlamadan tartildigimda. Yeni kilomu pazartesi yazacağım insallahHadi ya ben de 4 kilo vermiştim 40 kiloydum iyesince aldım ama şuan 44 kiloyum ama önceden de 44 tüm Zayfm yani hala farkedilmiyo ben hiç 45 oldugmu bile bilmem
Merhaba çok geçmiş olsn öncelikle ben hamile kalmayacalisyrom iki yılı geçti tek umudum hamile kalınca belki kilo alırım bidaha da vermem diyodumMerhaba arkadaslar ...
Eskiden 45 kilo biri olarak birsey soylemek istiyorum...
2. Gebeligimle birlikte 55 kilo ile doguma girdim ve emzirme donemimle 61 leri gordum tartida....
Bol mayali seyler , kuruyemis ve tatli yiyerek ...
Emzirmem bahaneydi baktim kilo da yakisti bana aldimda aldim...
Sonuc polikistik over...
Birden kilo almam en onemli etkenmis...
Simdi ise gerisin geri verdim 55 lere indim...
Diyabete egilim artmis diye vermem daha iyi olurmus ...
Diyecegim su ki bir uzman dahilinde ve sporla kilolarinizi kontrol altinda alirsaniz sizin icin daha saglikli olur...
Ben yaptim o hatayi siz yapmayin diye :)
Kim bilir baska bilmedigim ne hastaliklari hortlattim da haberim yok
Saglicakla kalin
evet bizim kilolar az...Sen nasıl kilo aldın tedavi mi oldun metabolizman için. Tavsiyelerini alabilirimaslinda bende eskiden oyleydim cok ugrastim almak icin metabolizmam cok hizliymis ondan almiyormustum ama sonralaru istahsizlik ta oldu.sukur simdi kilom iyi ama bi kac kilo daha almak isterdim katilayim dedim ama sizin kilolari gorunce utandim. ama almak icin tavsiyelerimi paylasmak isterim sizde isterseniz...
Tamam cnm merakla bekliyorm:)Ben de 42 nin üzerini hiç görmedim. 37.5 a kadar düştüm hastalaninca. Ve iki hafta öncesine kadar hâlâ 37.7 kiloydum diyete başlamadan tartildigimda. Yeni kilomu pazartesi yazacağım insallah
walla cnm benim boy 1.64 kilom 45-48 di o zamamlar metabolizma icin dr bi sey yapmadi hatta azarladi daha ne istiyon diye. :-( ama ben pes etmedimevet bizim kilolar az...Sen nasıl kilo aldın tedavi mi oldun metabolizman için. Tavsiyelerini alabilirim
İyiymiş yine benim hedef 48... Ne yaptın peki almak için. Ve şimdi kaç kilosunwalla cnm benim boy 1.64 kilom 45-48 di o zamamlar metabolizma icin dr bi sey yapmadi hatta azarladi daha ne istiyon diye. :-( ama ben pes etmedim