- 16 Ekim 2016
- 1.397
- 667
- Konu Sahibi papatyamm13
Dün yeme düzenim biraz yoluna girdi iki gündür yemekleri ben yapıyorum, bu yüzden daha iyiyim. Ama bu gün misafir ağırladım, yemeği yaparken yoruldum yiyemedim fazla.
20 Ekim.....1401 kcal
21 Ekim......1500 kcal civarı şimdilik
Sizler ne durumdasınız?
P papatyamm13
M Mugeeren
B bebegim-gel
segazel Canım ben yediklerimi hesaplamaıyorum. Bi ara kullandım o tür bi program ama yediklerimi sürekli giremedim sildim sonra programı... Ama eğer kilo almak istiyorsak günlük aldığımız kalori miktarını en az 500 kalori arttırmamız gerek... Ben kilo alma çabama başlayalı 2 hafta oldu. Şu an sizinle de paylaştığım diyet listesine uymaya çalışıyorum ama elbette o kadar yiyemiyorum Ama kendimi maximum yiyebilmek için zorluyorum. Mesela bugün akşam yemeğinde salçalı boncuk makarna, tavuklu menemen ve turşu vardı. Ben normalde sadece bir tabak makarnayı turşuyla yer kalkardım. Ama bu akşam önce küçük bir tabak da olsa menemeni 3 dilim ekmekle yedim, sonra üzerine makarnayla turşuyu götürdüm Çok az gibi görünse de böyle böyle artacağını düşünüyorum mide zamanla genişleyecek biz istikrarlı olursak Yediklerimi biraz daha sindireyim ara öğün yapcam. Veeee yatmadan tabiki ballı sütümü içeceğim kızlar
Son düzenleme: