Gelin hep birlikte kilo alalımmm :)

Dün yeme düzenim biraz yoluna girdi iki gündür yemekleri ben yapıyorum, bu yüzden daha iyiyim. Ama bu gün misafir ağırladım, yemeği yaparken yoruldum yiyemedim fazla.
20 Ekim.....1401 kcal
21 Ekim......1500 kcal civarı şimdilik

Sizler ne durumdasınız?
P papatyamm13
M Mugeeren
B bebegim-gel

segazel segazel Canım ben yediklerimi hesaplamaıyorum. Bi ara kullandım o tür bi program ama yediklerimi sürekli giremedim sildim sonra programı... Ama eğer kilo almak istiyorsak günlük aldığımız kalori miktarını en az 500 kalori arttırmamız gerek... Ben kilo alma çabama başlayalı 2 hafta oldu. Şu an sizinle de paylaştığım diyet listesine uymaya çalışıyorum ama elbette o kadar yiyemiyorum:cry: Ama kendimi maximum yiyebilmek için zorluyorum. Mesela bugün akşam yemeğinde salçalı boncuk makarna, tavuklu menemen ve turşu vardı. Ben normalde sadece bir tabak makarnayı turşuyla yer kalkardım. Ama bu akşam önce küçük bir tabak da olsa menemeni 3 dilim ekmekle yedim, sonra üzerine makarnayla turşuyu götürdüm:kk77: Çok az gibi görünse de böyle böyle artacağını düşünüyorum mide zamanla genişleyecek biz istikrarlı olursak:KK76: Yediklerimi biraz daha sindireyim ara öğün yapcam. Veeee yatmadan tabiki ballı sütümü içeceğim kızlar:eğlence:

Son düzenleme:
Dün yeme düzenim biraz yoluna girdi iki gündür yemekleri ben yapıyorum, bu yüzden daha iyiyim. Ama bu gün misafir ağırladım, yemeği yaparken yoruldum yiyemedim fazla.
20 Ekim.....1401 kcal
21 Ekim......1500 kcal civarı şimdilik

Sizler ne durumdasınız?
P papatyamm13
M Mugeeren
B bebegim-gel
Bende kalori hesaplama yüklemistim tele önceden ama dün adet oldm benm adetlerim ağrılı oluyo oyuzden uğrasamadm ama çok yemeye dikkat ediyorm yarından itibaren hesaplayım yazicam canlarım:)

Şu anda yine kuruyemiş yeme faslına geçtim. Sağlıklı kilo almak için çok iyi bir seçenek ara öğünde. Tavsiye ederim kızlar :KK8:

Şu anda yine kuruyemiş yeme faslına geçtim. Sağlıklı kilo almak için çok iyi bir seçenek ara öğünde. Tavsiye ederim kızlar :KK8:
Haklısın cnm ben şimdi meyve yedim çerez yemeye yer kalmadı yatarken nesguik içcem gene :-) he bide ben hamile kalmak için çörek otu bal tarcin kürüne başladım bugün belki oda kilo yapar :-)

Ah kızlar ah,benim gibi bu saatte oturup ceviz bal yiyin haftada 1 kilo garanti veriyorum size :hamarat:

:-) yok valla adet ağrım çok oluyo hiç kalkıp bişey yapasım yok ama yarın gayret edicem :-)

Haklısın cnm ben şimdi meyve yedim çerez yemeye yer kalmadı yatarken nesguik içcem gene :-) he bide ben hamile kalmak için çörek otu bal tarcin kürüne başladım bugün belki oda kilo yapar :-)

Benim de o dönemlerim acayip sancılı oluyor ilaçlar sıcak su torbaları fayda etmiyor bile... Günlük yediğimin yarısını anca yiyebiliyorum... Anlıyorum seni yani. Çörek otunun iyi gelmediği şey yokmuş zaten. Bal da kilo yapar. İyi gelir diye tahmin ediyorum kilo konusuna da

Benim de o dönemlerim acayip sancılı oluyor ilaçlar sıcak su torbaları fayda etmiyor bile... Günlük yediğimin yarısını anca yiyebiliyorum... Anlıyorum seni yani. Çörek otunun iyi gelmediği şey yokmuş zaten. Bal da kilo yapar. İyi gelir diye tahmin ediyorum kilo konusuna da
Hadi ya kist fln yok demi Allah korusun ben kist ten çok cektim de ondan sordm cnm inşallah fayda eder şifa olur vesile olur :)

Ceviz bir hafta her gün yedim kilo yapıyor evet de sivilce yaptı her yerimde nerdeyse :oops: Cevize ara verdim badem ve kuru kayısı yiyorum ben de :KK28:
Canım kiloyu al sen sivilceye çözüm var eczanede ,birde tahin acayip kilo yapıyor bakın pekmez değil, 1 kase Tahine 1 tatlı kaşığı pekmez atın yiyin arada bir ,çok şekerli olmazsa baymaz hem,tahin susam yağından elde edilir ve manyak kilo yapar ,sade mide yakar derseniz tam tahıllı buğday ekmeği ile yiyin zamanla damak tadınız alışır

Canım kiloyu al sen sivilceye çözüm var eczanede ,birde tahin acayip kilo yapıyor bakın pekmez değil, 1 kase Tahine 1 tatlı kaşığı pekmez atın yiyin arada bir ,çok şekerli olmazsa baymaz hem,tahin susam yağından elde edilir ve manyak kilo yapar ,sade mide yakar derseniz tam tahıllı buğday ekmeği ile yiyin zamanla damak tadınız alışır
Valla evde pekmzde var tahinde ama çok nadir yiyorum tahin kilo yaparsa zorla yemeye başlayım madem :)

Hadi ya kist fln yok demi Allah korusun ben kist ten çok cektim de ondan sordm cnm inşallah fayda eder şifa olur vesile olur :)

Oh maşallah sende bu gayret varken kesin kilo alırsın:)

Yok canım bu nedenle birkaç yıl önce kadın doğuma gittim herşey normal dedi. İlk adetimden beri böyle benim ve ailesel. Yapacak birşey yok dedi doğumdan sonra kiminin geçiyor kiminin kalıyormuş. Ama bizim ailedekilerin geçmemiş, yani pek şansım yok :oops:

Evet gayretliyim bu sefer hem de her zamankinden daha fazla. Odunun biri aklımı başıma getirdi. Görsün bakalım:KK34:

Sivilceler inatçı oluyor benim, çok çeşit ilaç denedim geçmedi. Tam geçmişti bir süredir ama ceviz yüzünden hortladı. Cevizi kestim azalmaya başladı. Başka seçenekler bulurum kalorili. Sivilce olunca strese giriyorum istemez yani :KK23: Tahin pekmez de gastritim var pekmez yakıyor... Ama tahini bol tutarak bidaha deneyebilirm sağol tavsiyeler için :KK37:

segazel segazel Canım ben yediklerimi hesaplamaıyorum. Bi ara kullandım o tür bi program ama yediklerimi sürekli giremedim sildim sonra programı... Ama eğer kilo almak istiyorsak günlük aldığımız kalori miktarını en az 500 kalori arttırmamız gerek...

Ben o kadar uzun zamandır uğraşıyorum ki artık 3 metreden tabaktaki kaloriyi hesaplayabiliyorum:)) Sanırım benim şansım bu tarz programları aktif biçimde kullanabilmem. Bir de gün içinde yazmasam da akşam mutlaka oturup yediklerimi yazarım. Bazen de önce yazıp sonra yiyorum kendimi mecbur hissediyorum böyle.

Aldığım kalori miktarını azar azar yükseltiyorum, 1 haftada ancak 2400 kcal olur. Geçen pazartesi 1000 bile değildi bu gün 1739. Böyle böyle iştahım da yeme kapasitem de artacak inşallah. Kahvaltıyı düzene sokabilsem büyük oranda rahatlamış olucam onun için de uyku düzenimi sağlamayı başarmalıyım önce. Uykumu alamayınca kahvaltıda ne iştahım ne enerjim oluyor. 42 olayım pilatese de başlicam. O da Kasım başını bulur sanırım.

X