- 31 Ekim 2013
- 21.353
- 71.573
- 798
- 40
durup dururken saldırdıKimse yanlis yazamaz derdini ki bu dert degil duzgun ifade eden herkes duzgun yorum alir.
Sen yanlis yazdigin icin degil boyle hakaret ettigin icin banlaniyorsun bu bir anlasan.
Dengesiz asalak lugat genis masallah.
Dalga gecen yok konu sahibi yanlis yonlendirmis karisiklik oldu.Merak edilip sorulanlar var.ya bu yazılanlar ne olucak kızın konusunun icine ettiler dalga gecenlerde ban gelsin bencee
ya bu yazılanlar ne olucak kızın konusunun icine ettiler dalga gecenlerde ban gelsin bencee
niye ne güzedi dim sen kıza yagdırıyodun egleniyodun kız cevap yazmıyodu korumaya gecincemi zoruna gitti dememki sen hayatta hep kimin arkası yoksa ona oynuyosun vahh sanadurup dururken saldırdı
bu kadar insanın içinden seçilmiş insan olarak konu sahibiyle dalga geçtiğim kanısına varıp hakaret etmeye başladı
kendisinin yaptığı çok doğru bişeymiş gibi
niye ne güzedi dim sen kıza yagdırıyodun egleniyodun kız cevap yazmıyodu korumaya gecincemi zoruna gitti dememki sen hayatta hep kimin arkası yoksa ona oynuyosun vahh sana
keske ben olsamda yeniden dügün calgı yapsam neyseee konuya gelelim insanlar yorum yazmadıgı zaman sana ve senin gibi olan diger kız eglenme kozunu nerden buluyo kız kuzenım yazmıs ne olmus yani yanlısta yazmıs olabilir insanların üstüne nasıl yukleniyosunuz dakikalarda kahkaha patlatıyosunuz klavya canavarlıgı yapıyosunuzSen niye bu kadar savunmaya geçtin Kuzeni senmisin yoksa
iste sen busun konu sahibinin konusuylada boyle dalga gectin
keske ben olsamda yeniden dügün calgı yapsam neyseee konuya gelelim insanlar yorum yazmadıgı zaman sana ve senin gibi olan diger kız eglenme kozunu nerden buluyo kız kuzenım yazmıs ne olmus yani yanlısta yazmıs olabilir insanların üstüne nasıl yukleniyosunuz dakikalarda kahkaha patlatıyosunuz KLAVYA canavarlıgı yapıyosunuz
olmaaazzzz olamaaazzzz
düğünüm var demiş bi kere artık
ben de geleyim mi
iste sen busun konu sahibinin konusuylada boyle dalga gectinMune bunun gibi konularla dalga gecene ne yapıyoduk
bi de ilkokul çocuğu gibisin örtmeniiimmmm saçımı çektiiiiiiste sen busun konu sahibinin konusuylada boyle dalga gectinMune bunun gibi konularla dalga gecene ne yapıyoduk
Özür dilerim bi daha KLAVYA canavarligi yapmam gerçi o nasıl bişey se
Mune bu mesajların hangisinde konuyla veya kişiyle dalga geçmişim acaba?
konu net değildi konu sahibi konu açıp cevap yazmadan gitti
onun üzerinde senaryo türedi de türedi haa tamma bu da suçsa cezamı çekerim sıkıntı yok
ama bir sürü hakaret işiten de benim bunun da bir cezası olduğunu düşünüyorum
lütfen artık şu konuya bir el atar mısınız?
sabahtan beri hakaret işitiyorum polemik yaratmaya çalışıyor benim üzerimden, gerçek hayatta kimseye laf geçiremeyen insanların bana hakaret edip kendi deyimiyle klavye canavarlığı yapmasına izin veremem
burada insanlar kafa dağıtmaya geliyor böyle insanlar insanın sinirini bozmaktan başka birşeye yaramıyorlar
bi de ilkokul çocuğu gibisin örtmeniiimmmm saçımı çektiiiii
beni korkutmaya çalıştığın şey senin zavallılığını gösteriyor
asıl sana yazık
sayın klavye canavarı!!!!!!
Mune iste beni sikayet eden sahıs zamiri ......
ne zaman fake dedim ben yaaaMune magdur edebiyatı yapan arkadas bu dalga gecen bu konu sahıbı yazdı diye ne hakla harseyi fake fake diye yazabilir öyle biseyden süphe ediyosa önce sizle görüsüp ondan sonra yazmalı her konu sahıbı cvp vermdi diye fake olmaz yada yanlıs yazdı diye fake olmaz insanları damgalıyolar
bi de lütfen mağdur edebiyatı nedir ve nasıl yapılır öğren sonra ahkam kes, komik oluyor böylesiMune magdur edebiyatı yapan arkadas bu dalga gecen bu konu sahıbı yazdı diye ne hakla harseyi fake fake diye yazabilir öyle biseyden süphe ediyosa önce sizle görüsüp ondan sonra yazmalı her konu sahıbı cvp vermdi diye fake olmaz yada yanlıs yazdı diye fake olmaz insanları damgalıyolar
ne zaman fake dedim ben yaaa
hey Allahım ya
sen yanlız gordugun herkezin üstüne boyle gidermisin banane degil bu kız cvp yazamadı diye onu yalancı yanlıs yazdı dıye kimse kızın üstüne gidemez kadınlar klubu burası dalga gecenler klubu degil birbirimizi korumazsan vay halimizeMune gelse de bi rahatlasan yemin ederim şaka gibisin kimin sana ne dediği var bu kadar üstüne alındın bu konuyu yaptigimiz yorumlar konuyla alakali ve seni ilgilendiren bişey yok yani yorumlarimizdan sa na ne
sana özel değil. klasik limoncu tavrı, onun yüzünden sende banlancaksındurup dururken saldırdı
bu kadar insanın içinden seçilmiş insan olarak konu sahibiyle dalga geçtiğim kanısına varıp hakaret etmeye başladı
kendisinin yaptığı çok doğru bişeymiş gibi
ben yanlız kalan her kadına aynısını yaparım kimse kimseyi ezemz burda ayıp bee ben o kadar gereksiz seylere banlandım ki bu vız gelir bana konuyu okudun mu sen kız yanlıs bisey yazdı anında cvp vermedi diye ilk sayfalar kahlahaya yazılarından yazı okunmuyosana özel değil. klasik limoncu tavrı, onun yüzünden sende banlancaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?